Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: solangelica
83 rocznik już nie przeszedł
delfinka101
Postów 5746
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sirheron
Gość: zeida
Faktycznie chodzi o L&M i Marlboro. Dość długa ankieta ale wreszcie są punkty
Gość: sirheron
delfinka101
Postów 5746
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ważne aby być pełnoletnim..to ankieta o papierosach więc jak jesteś pełnoletni przejdzie
Gość: styko
Co tutaj dać żeby przeszło?? nie ukrywam, że mi zależy na tym bo akurat punkty na parowar bym miał jakby przeszła
Wieś
Miasto poniżej 20,000 mieszkańców
Miasto 20,000 – 49,999 mieszkańców
Miasto 50,000 – 99,999 mieszkańców
Miasto 100,000 – 199,999 mieszkańców
Miasto 200,000 – 499,999 mieszkańców
Miasto 500,000 mieszkańców i więcej
Warszawa
S5. Poniżej wymieniono kilka rodzajów różnych czynności, które można wykonywać w różnych sytuacjach życia codziennego. Proszę zaznaczyć które z tych czynności wykonuje Pan przynajmniej od czasu do czasu.
Które z tych zaznaczaliście, żeby przeszła wam ankieta???
Picie kawy
Uprawianie sportów (jazda na rowerze, bieganie, piłka nożna, koszykówka, pływanie itp)
Jedzenie uroczystych kolacji
Palenie papierosów
Jedzenie słonych przekąsek (chipsy, orzeszki itp)
Chodzenie do kina
Jedzenie słodyczy (czekolada itp)
Żadne z powyższych
A propos wieku wydaje mi się, że trzeba podać ten co jest w danych GFK podany (pełnoletni ale prawdziwy)
S6. Ile papierosów wypala Pan średnio dziennie? Proszę zaznaczyć dokładną liczbę:
Jak tutaj zaznaczyliście?? Myślę, iż to dosyć ważna informacja, która mnie albo odrzuci albo przyjmie dalej.
W poprzednich pytaniach zaznaczałem:
1. Wiek zgodny z prawdą (pełnoletni)
2. Miasto 500,000 mieszkańców i więcej
3.
Picie kawy
Uprawianie sportów (jazda na rowerze, bieganie, piłka nożna, koszykówka, pływanie itp)
Jedzenie uroczystych kolacji
Palenie papierosów
Jedzenie słonych przekąsek (chipsy, orzeszki itp)
Chodzenie do kina
Jedzenie słodyczy (czekolada itp)
Żadne z powyższych
przepraszam za spam...może na przyszłość się przyda
Gość: missy7
Miasto: powyżej 500 tyś - przeszło
Gość: gwiazdeczka60
Gość: sabikus
Gość: l0ginka
Stwierdzili, że za biedna jestem na ich kupowanie
Po pytaniu o dochód na osobę podziękowali mi .
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo za bogata, tak chyba lepiej brzmi
Gość: nika77
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane