Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Królowa gadzetów
Skromna bibliotekarka z Oświccimia nawet nie przypuszczala, ze jeden jej wpis w Internecie doprowadzi do pospolitego ruszenia w sieci.
Wszystko zaczclo sic niespelna dwa miesiące temu. Pewnego wieczoru pani Joanna oglosila w Internecie, ze wyslala list do firmy z prośbą o gadzety. Po kilku dniach otrzymala paczkc, a w niej dlugopisy, koszulki i foldery reklamowe.
- Nie bylam nowicjuszką. Wcześniej bawilam sic w to, wysylając pocztc elektroniczną do instytucji i firm we Francji, Kanadzie i w Belgii. Zdązylam nazbieraAŚ pokaLną kolekcjc gadzetów - mówi pani Joasia. - óe w czerwcu pierwszy raz podzielilam sic tym z forumowiczami.
Pomysl spodobal sic setkom ludzi. Kazdego dnia dolączają nowi lowcy gadzetów. Gadzetomaniacy chwalą sic otrzymanymi prezentami. Czego tu nie ma! Czapeczki, breloki, próbki perfum, karma dla psa, plyty CD, a nawet prezerwatywy.
Te ostatnie w odpowiedzi na list przyslala pewna instytucja z Kanady... Pani Joasia nie jest w stanie policzyAŚ, ile ich juz sama dostala. - To są tysiące rzeczy - wyjaśnia. - Najcenniejsze kolekcjonujc. Resztc rozdajc. To oczywiście zabawa. óe dzicki temu odprczam sic po pracy.
Co dostają gadzetomaniacy
Kama: Dostalam dzisiaj kubek.
Filip: Ja dziś otrzymalem elegancki zestaw: pióro i dlugopis, mam juz czym pisaAŚ do koAąca zycia.
Entemka: Rewelacja!!! Jeszcze jedna paczka przyszla dzisiaj. Tym razem cala dla mojej chrześniaczki - kolorowanki, papeterie, ksiązeczki, obrazki do powieszenia na ścianie.
Hmmm: A swoją drogą, to wspólczujc listonoszce. Wątla jest kobitka, a musi dLwigaAŚ te paczki.
Kriss: óe Suuuper!!!! Dzisiaj az 11 przesylek!.
Fryz: U mnie od dwóch dni pustka, az cala rodzina w szoku
Gość: ksantypa
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POZDRO
JUSTI
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JUSTI
fryz
Postów 2270
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
2015:krem BB,
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zeby to nie szlo normalnie odpisaAŚ, ze nie mają gratisów.
No szkoda slów.W koncu ja grzecznie pytam wicc chyba powinni grzecznie odpowiedzieAŚ.
Agniecha jak ci idzie? Bo mnie jak widaAŚ fatalnie.
asiam
Postów 4095
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
Gość: alusia29
asiam
Postów 4095
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Mam swój grzeczny sposób na niegrzecznych pracowników.Jednym z nich jest informacja,ze tekst wysylam do przelozonego.Gorzej tylko ,gdy to sam szef odpisuje.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
CZEKAM TAKZE NA POCZATKUJ CE OSOBY( CHAŠTNIE MOGAŠ WAM DAA† ADRESIKI NA POCZ TEK). PAPA
JUSTI
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Asiam na takich szkoda maila ale niewątpliwie to dobry pomysl na tego typu listy. Jak jeszcze raz dostanc takiego maila zastosujc twoją radc NAPEWNO.
fryz
Postów 2270
Punkty karne 1
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dwa lata temu tez wpadla mi taka koncepcja, ale stwierdzilam, ze jestem za bardzo nieśmiala i dalam sobie spokój. No, chociaz z drugiej strony.. przez maila nikt nas nie widzi.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryz
Postów 2270
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gość: basia19
poprostu wyobraLcie sobie jaki szok przezylam
oprócz tego przyszla jeszcze jedna przesylka z wielka tubką kremu (w liscie pisze coś ze to wygrana w konkursie, ale ja nie przxypominam sobie zebym brala udzial w jakimkolwiek)