GRATISY

e-Konkursy.info - Bocik

#66149 Napisano: 11.09.2005 07:44:10
Monika124 - prosilaś o link albo artykul z Super Expresu. Na stronie juz go nie ma, ale oto jego treśAŚ:

Królowa gadzetów

Skromna bibliotekarka z Oświccimia nawet nie przypuszczala, ze jeden jej wpis w Internecie doprowadzi do pospolitego ruszenia w sieci.

Wszystko zaczclo sic niespelna dwa miesiące temu. Pewnego wieczoru pani Joanna oglosila w Internecie, ze wyslala list do firmy z prośbą o gadzety. Po kilku dniach otrzymala paczkc, a w niej dlugopisy, koszulki i foldery reklamowe.

- Nie bylam nowicjuszką. Wcześniej bawilam sic w to, wysylając pocztc elektroniczną do instytucji i firm we Francji, Kanadzie i w Belgii. Zdązylam nazbieraAŚ pokaLną kolekcjc gadzetów - mówi pani Joasia. - óe w czerwcu pierwszy raz podzielilam sic tym z forumowiczami.

Pomysl spodobal sic setkom ludzi. Kazdego dnia dolączają nowi lowcy gadzetów. Gadzetomaniacy chwalą sic otrzymanymi prezentami. Czego tu nie ma! Czapeczki, breloki, próbki perfum, karma dla psa, plyty CD, a nawet prezerwatywy.

Te ostatnie w odpowiedzi na list przyslala pewna instytucja z Kanady... Pani Joasia nie jest w stanie policzyAŚ, ile ich juz sama dostala. - To są tysiące rzeczy - wyjaśnia. - Najcenniejsze kolekcjonujc. Resztc rozdajc. To oczywiście zabawa. óe dzicki temu odprczam sic po pracy.
Co dostają gadzetomaniacy

Kama: Dostalam dzisiaj kubek.

Filip: Ja dziś otrzymalem elegancki zestaw: pióro i dlugopis, mam juz czym pisaAŚ do koAąca zycia.

Entemka: Rewelacja!!! Jeszcze jedna paczka przyszla dzisiaj. Tym razem cala dla mojej chrześniaczki - kolorowanki, papeterie, ksiązeczki, obrazki do powieszenia na ścianie.

Hmmm: A swoją drogą, to wspólczujc listonoszce. Wątla jest kobitka, a musi dLwigaAŚ te paczki.

Kriss: óe Suuuper!!!! Dzisiaj az 11 przesylek!.

Fryz: U mnie od dwóch dni pustka, az cala rodzina w szoku
0 0

Gość: ksantypa

#66150 Napisano: 11.09.2005 07:45:15
Witam wszystkich gadzetomaniaków-wreszcie udalo mi sic zarejestrowaAŚ.

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66159 Napisano: 11.09.2005 09:32:54
UWAGA!!!MAM NOWE FAJNE ADRESY NA GADZETY!!!CHAŠTNIE SIAŠ WYMIENIAŠ. ZINTERESOWANYCH PROSZAŠ O KONTAKT E-MAILOWY. MA“J E-MAIL: justina7@buziaczek.pl
POZDRO
JUSTI
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66161 Napisano: 11.09.2005 09:34:37
ACHA JESZCZE JEDNO. PRZYSYLAJCIE MI TYLE ADRESA“W DO FIRM, ILE SAMI CHCECIE DOSTAA† ODE MNIE. NAPISZCIE TEZ CO Wc DOKLADNIE INTERESUJE: NP.: JESLI CHCECIE ADRESY DO FIRM, KTA“RE PRZYSYLAJ BRELOCZKI TO NAPISZCIE. MNIE INTERESUJ KUBKI, BRELOCZKI, KOSZULKI I NOTESY. PAPA
JUSTI
emotka
0 0

fryz

#66163 Napisano: 11.09.2005 09:38:49
justi napisz do mnie na PW bo z maila nie moge odpowiadac bo mi sie cos popsulo emotka :(:(

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66174 Napisano: 11.09.2005 01:31:22
ze mna kto chce sie wymieniac znam pelno adresow piszczie na moj e-mail bossmafi@gazeta.pl
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66180 Napisano: 11.09.2005 02:12:36
Ten artykul byl w SE? Ja Cie nie moge. .. czyzby to asiam? hmm? yy dziwne to troche, ale fajnie ze pisza o nas w gazecie emotka

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66181 Napisano: 11.09.2005 02:19:15
No ja juz nie mogc. Dostaje maile odmowne jezeli chodzi o gadzety ale niektórzy tak hamsko odpisują, ze powoli mi sie odechciewa pisania do kogokolwiek :@
Zeby to nie szlo normalnie odpisaAŚ, ze nie mają gratisów.
No szkoda slów.W koncu ja grzecznie pytam wicc chyba powinni grzecznie odpowiedzieAŚ.
Agniecha jak ci idzie? Bo mnie jak widaAŚ fatalnie.
0 0

asiam

#66186 Napisano: 11.09.2005 02:41:31
Jak któraś firma niegrzeczna to podaj tu adres.Napiszemy do nich wszyscy to dopiero wtedy bcdą mogli byAŚ wściekli emotka
0 0

Gość: alusia29

#66197 Napisano: 11.09.2005 05:04:36
co do niegrzecznych firm - CD ACTION - chamstwo do spodu, poziom pana który mi odpisal byl porazająco niski.

0 0

asiam

#66199 Napisano: 11.09.2005 05:18:59
Napisalam do nich -zobaczymy co odpiszą.
Mam swój grzeczny sposób na niegrzecznych pracowników.Jednym z nich jest informacja,ze tekst wysylam do przelozonego.Gorzej tylko ,gdy to sam szef odpisuje.
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66204 Napisano: 11.09.2005 05:37:04
Ja dopiero teraz zaczelem i wyslalcm tylko jednego maila jutro pewnie przyjdzie odpowiedz albo i nie przyjdzie moze jeszcze cos dzissiaj wyśle
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66205 Napisano: 11.09.2005 05:38:59
WYMIENIAŠ SIAŠ CHAŠTNIE E-MALAMI DO FIRM. INTERESUJAŠ MNIE NOTESY, DLUGOPISY, BRELOCZKI. PISZCIE NA MA“J E-MAIL: justina7@buziaczek.pl
CZEKAM TAKZE NA POCZATKUJ CE OSOBY( CHAŠTNIE MOGAŠ WAM DAA† ADRESIKI NA POCZ TEK). PAPA
JUSTI

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66209 Napisano: 11.09.2005 06:38:58
óusia dzieki za ostrzezenie.
Asiam na takich szkoda maila ale niewątpliwie to dobry pomysl na tego typu listy. Jak jeszcze raz dostanc takiego maila zastosujc twoją radc NAPEWNO.
0 0

fryz

#66216 Napisano: 11.09.2005 08:30:44
justi, napisalas mi adresy na probki kosmetykow a nie gadzety ??? a te adresy byly podane dawno temu na topiku o probkach kosmetykow.... ??? ??? ???

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66240 Napisano: 12.09.2005 06:25:46
WITAM WSZYSTKICH emotka DZISIAJ UPRAGNIONY PONIEDZIALEK emotka MAM NADZIEJE ZE COS DO MNIE PRZYJDZIE emotka TYLKO NIKOGO NIE BEDZIE W DOMKU BUU emotka POWODZEIA WSZYSTKIM emotka PAPA

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66263 Napisano: 12.09.2005 09:19:15
Chyba zglupieliście do reszty. emotka TydzieAą mi nie wystraczy na przeczytanie tego wszystkiego! Doczytalam do trzeciej strony i wysiadlam. emotka

Dwa lata temu tez wpadla mi taka koncepcja, ale stwierdzilam, ze jestem za bardzo nieśmiala i dalam sobie spokój. No, chociaz z drugiej strony.. przez maila nikt nas nie widzi. emotka Nie wiem jednak czy nie jest to nieco toksyczne dla maniaków, bo zastanawia mnie czy (zasiejc nieco panikc swoim pytaniem.. emotka ) pomyśleliście co bcdzie jeśli te wszystkie firmy w nastcpnym konkursie podczas losowania Was nie uwzglcdnią lub zupelnie odrzucą, stwierdzając, ze dostaliście juz nagrody..?! Nie byloby Wam przykro..?
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66265 Napisano: 12.09.2005 09:19:54
dzisiejsze lupy emotka - kolejny notes, smycz, przypinki, mapy, ladne foldery

0 0

fryz

#66300 Napisano: 12.09.2005 12:04:23
hej ja wlasnie wrocilam ze szkolki, juz nie moglam tam wyrobic wiec sobie skrocilam lekcje emotka ;);) jeszcze nie bylo lostonoszki ale jak tylko sie pojawi dam wam znac co u mnie emotka ;);)

0 0

Gość: basia19

#66303 Napisano: 12.09.2005 12:46:45
wlasnie wócilam do domku.. a tu niespodzianka emotka pewna firma wyslala mi kiedyś e-mail o tresci nie zajmujemy sic wysylaniem gadzetów a dzisiaj otwieram przesylkc i patrzc a ta firma przeslala mi 2 pickne kubki i list o treści Wysylamy gadzety, o które pani prosila, pewnie jest Pani zaskoczona, po tym jak dostala od nas odmowc, ale my tak zawsze. Chcemy by byla to wielka niespodzianka, a napewno jest kiedy nikt sic nie spodziewa przesylki od nas. Pozdrawiamy serdecznie

poprostu wyobraLcie sobie jaki szok przezylam emotka naprawde świetny sposób wymyślili... ekstra

oprócz tego przyszla jeszcze jedna przesylka z wielka tubką kremu (w liscie pisze coś ze to wygrana w konkursie, ale ja nie przxypominam sobie zebym brala udzial w jakimkolwiek)
0 0