GRATISY

e-Konkursy.info - Bocik

#70555 Napisano: 02.11.2005 06:19:36
Ja dzisiaj dostałam, tylko torbę na zakupy(już moja druga) i plakietkę oraz pewna firma(nie do końca to jest firma, ale nie napiszę dokładnie co, żeby wszyscy nie zaczęli wysyłać tam maili, zwłaszcza, że zastosowałam pewny trik) napisałam mi, że wysyła torbę z logo. Mam nadzieję, że będzie fajna i już nie mogę doczekać się na listonosza(mam nadzieję, że ja wysłali piorytetem). Jestem w trakcie załatwiania drugiej torby, oby coś z tego wyszło. Teraz juz torby zakupowe zostawiam w spokoju i biorę się za inne. Niestety firma Wasa już nie wysyła torebek, ale ma być jakaś promocja w kwietniu 2006 roku i będzie można dostać torebkę. Nawet fajna, ale mała jest w ,,Dziewczynie i ,,Claudii. Pozdrówka!!!
Jak ktoś chce sie wymienić to pisać: justina7@buziaczek.pl
Do Anek: nie dostałam żadnej wiadomości od Ciebie, napisz mi z jakiego maila pisałaś to jeszcze poszukam, bo w skrzynce mam straszny bałagam(dzisiaj dostałam około 50 maili i codziennie dostaję około tylu), więc mogłam ją przez przypadek usunąć. Proszę napisz jeszcze raz, bo bardzo zależy mi na tych ołówkach.
Pozdro dla wszystkich emotka Mam nadzieję, że juz stronka się nie zatnie.

0 0

asiam

#70587 Napisano: 02.11.2005 11:06:23
Uff!
Chyba stronka wreszcie drgnęła.

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#70588 Napisano: 03.11.2005 05:00:53
Dzisiaj kończę lekcje dopiero o 15.00 emotka a listonosz chodzi wcześniej emotka

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#70627 Napisano: 03.11.2005 02:41:11
Dostałam torbę czarną z żółtym nadrukiem, bardzo duża - nadaje się do szkółki, ma kilka schowków. Oprócz tego listonosz przyniósł mi mały zakreślacz, 2 opakowania trójkolorowych cieni do powiek(to nie próbki, tylko normalne kosmetyki jest ich sporo i mają fajne kolory: ciemny fiolet, jasny fiolet, róż i drugie opakowanie -różne odcienie brązu
0 0

Gość: Gabra

#70650 Napisano: 03.11.2005 05:40:38
a ja już zwątpiłam, a tu dzisiaj paczuszka emotka a w niej 2 długopisy, brelok i takie coś brelokopodobne ze scyzorykiem, pilnikiem i nożyczkami emotka

polecam wam pisanie do szkół językowych w waszych miejscowościach, bo większość nie wysyła poza obszar emotka

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#70667 Napisano: 04.11.2005 05:11:49
Mam nadzieję, że dzisiaj listonosz będzie obładowany emotka

0 0

Gość: hmmm

#70679 Napisano: 04.11.2005 07:18:02
Hello Wszystkim gadżetomaniakom!:)

Po długiej nieobecności na Internecie, która juz sie na szczęście zakończyła powracam do Was:)

W ciągu tego czasu przyszło mnóstwo przesyłeczek, mimo iż wysylanie maili zakończyłam z końcem sierpnia. Widać nie wszystkie firmy się spieszą, więc wy także nie traćcie nadziei na miłe prezenty:)

Bilans:
Moja zabawa zakończyła się narazie na jakiś 4000 wysłanych maili. Z czego dostałam dotychczas 226 przesyłeczek (nie licząc tych z makulaturą i drobiazgami).

Jak narazie brak czasu robi swoje, i zainteresowanie gadżetami musiałam odłożyć narazie na półkę emotka

A przyszło do mnie ostatnio mnóstwo wartościowych i tych troche minej przedmiotów. M. in. 6 koszulek, podkładek pod myszki, breloczków, magnesów na lodówkę, długopisów i ołówków (jak dobrze że mam dużą rodzinę którą mogłam obdarować, bo już sama się nie mieszczę z tymi rzeczami emotka ) - ale to już standard. A z ciekawszych rzeczy to: szklana, elegancka popielniczka, zapalniczka żarowa i druga z diodami, 4 kubki, płócienne siateczki na zakupy, pełno notesów (przydadzą się), segregatory, maskotkę, czapkę i szalik polarowy (z dwóch różnych firm, ale pasują kolorystycznie emotka więc będą w sam raz na zimę), wizytowniki, cukierki, oczywiście moje ukochane smycze emotka
Ale największą radość sprawił mi elektroniczny organizer na biurko, z kalkulatorem, kaledarzem i notatnikiem:) Aha-no i dostałam także odkurzacz do komputera, ale nie wiem czy to gadżet, czy nagroda z konkursu (tylko jakiego?), bo nie ma na nim logo żadnej firmy.

Więc nie narzekam, mam nadzieję że w najbliższym czasie cos jeszcze przyjdzie:)
Bo człowiek się naprawdę uzależnia od tych gadżetów!
Zresztą sami wiecie 8)

Udanego dnia i wypchanej po brzegi skrzynki życzę! emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#70697 Napisano: 04.11.2005 10:29:17
CZESC KOCHANI emotka DZISIAJ U MNIE TYLKO JEDNA PRZESYLKA, A W NIEJ... MAPA SWIATA ZE ZWIERZATKAMI PO ANGIELSKU, REKLAMOWKA, OKRAGLA PODKLADKA POD MYSZKE, 4 DLUGOPISY, SMYCZKA NA KLUCZE I KOMORKE ORAZ MALE KOLECZKO Z CZASOWNIKAMI PO ANGIELSKU( JESLI KRECI SIE MNIEJSZYM KOLECZKIEM W SRODKU TO POKAZUJE ODMIANE DANEGO CZASOWNIKA W ROZNYCH CZASACH ) emotka OGOLNIE JESTEM ZADOWOLONA emotka POWODZENIA emotka hmmm JESLI MASZ OCHOTKE SIE POWYMIENIAC TO DAJ ZNAC NA MAILA LUB NA PW

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#70698 Napisano: 04.11.2005 10:29:45
AHA JESZCZE 4 ZAKLADKI DO KSIAZEK emotka

0 0

Gość: eda79

#70713 Napisano: 04.11.2005 12:20:45
PROSZE NAPISZCIE MI JAKIS TEKST PO ANGIELSKU,ZEBYM MOGŁA WYSYŁAÆ MAILA Z PROSBA O GRATISY.

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#70717 Napisano: 04.11.2005 12:31:07
AaAaA.., jak dawno mnie tu nie było...ale powracam
CHCE SIÊ WYMIENIAÆ! PISZCIE! emotka emotka emotka emotka

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#70720 Napisano: 04.11.2005 12:38:22
A ja dzisiaj dostałam tylko materiały o.. (nie mogę napisać o czym, bo zaraz się wszyscy rzucą emotka ) i tyle. Ale może jeszcze coś dostanę jutro emotka

0 0

fryz

#70723 Napisano: 04.11.2005 12:42:48
u mnie dzis taka sama paczuszka jaka dostala anek84 emotka

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#70724 Napisano: 04.11.2005 12:50:53
LUDZIE!! BLAGM O POMOC!! JESTEM NOWYM UŻYTOKOWNIKIEM I NIE MAM ŻDNYCH ADRESÓW. PLISKA NIECH MI KTOS JAKIES WYŚLE A JA SIE ODWDZIÊCZÊ.
PWWWW!!!!

0 0

Gość: monika124

#70728 Napisano: 04.11.2005 01:09:01
PROSZE NAPISZCIE MI JAKIS TEKST PO ANGIELSKU,ZEBYM MOGŁA WYSYŁAÆ MAILA Z PROSBA O GRATISY.
przejrzyj forum gdzieś był jakiś przykład emotka
LUDZIE!! BLAGM O POMOC!! JESTEM NOWYM UŻYTOKOWNIKIEM I NIE MAM ŻDNYCH ADRESÓW. PLISKA NIECH MI KTOS JAKIES WYŚLE A JA SIE ODWDZIÊCZÊ.
PWWWW!!!!
A może tak trochę wysiłku włożyć i poszukać firm w internecie !
Nie chcę być niemiła ale wiekszość ludzi tutaj najpierw szuka sama adresów a później się wymieniają.Więc radzę poświęcić troszkę czasu na szukanie emotka

A zmieniając temat emotka
Dawno tu nie zaglądałam a od tego czsu mnóstwo długopisów,przypinek,breloczki,baloniki, czapeczka,kalkulator i mnóstwo makulatury emotka
0 0

#70729 Napisano: 04.11.2005 01:11:35
zapomniałam się wcześniej zalogować emotka
zapomniałam też pogratulować wszystkim zdobyczy emotka
Naprawiam niedopatrzenie - gratki !
Justi - widzisz jednak masz tę upragnioną torbę emotka

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#70738 Napisano: 04.11.2005 01:26:02
wiem monika i jestem happy emotka

0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#70740 Napisano: 04.11.2005 01:27:14
staram sie zdobyć kolejne
0 0

#70752 Napisano: 04.11.2005 03:11:48
<b>justi</b>a jak cieszy kiedy samemu się to zdobędzie ,prawda emotka

A mnie dziś biała gorączka bierze :@ :@ :@ :@ :@ !!!
Dostałam list wysłany u nas w Poznaniu , a w nim dwie gazety i karteczkę z paczki (taką jaką wypisuje nadawca) :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ Ktoś najnormalniej w świecie obrobił mi przesyłkę i jeszcze pewnie uważa,że świetny żart z tymi gazetami .Dla mnie to było raczej niesmaczne-ktoś jeszcze daje Ci zanć,że Cię okradł :@
Tym razem zrobię prawdziwą jazdę na poczcie,bo mamjuż tego dosyć !!! Ostatnim razem dałam sobie spokój,bo po mojej interwencji(niewielkiej zresztą) przestały przychodzić uszkodzone przesyłki ale tym razem pożałują tego!
0 0

fryz

#70753 Napisano: 04.11.2005 03:13:31
hmmm mam do ciebie pytanko jak mozesz to zagadaj do mnie na gg emotka a ja wlasnie zabieram sie za pisanie maili, bo w porownaniu z wami to cos marnie ostatnio u mnie emotka :(:(

0 0