Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: effcius
i przeczytaj sobie 1-5 strony tematu i będziesz wszystko wiedziała
asiam
Postów 4097
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: Gabra
Już trudno może być, bo urzędy to dostały tyle maili...
Ja w gratisy bawiłam się w wakacje. Miałam motywację, bo przychodziły paczki, nawet te popularne firmy jeszcze coś wysyłały. I były to fajne gadżety, oryginalne, naprawdę zachęcające do wysyłania maili. Od września poszłam do nowej szkoły, i początkowo przychodziły zaległe paczki, potem, od października cisza. Czasu na wysyłanie nie mam prawie w ogóle a jak znajdę czasem z 5 minut to już mi się nawet nie chce - efektów i tak nie ma. Za dużo chętnych
Zaczęłam się uczyć ruskiego i niemieckiego, może od lipca znów znajdę troszkę czasu tylko tym razem na zagraniczne firmy ?
A Wam, którzy wciąż mają wiarę, nadzieję i cierpliwośc - w poniedziałek wypchanych skrzynek
Gość: morales
jelenski wszystko jest na pierwszych stronach!!
codziennie po 5 takich samych pytań tu się pojawia
zresztą nie ma pewniaków bo jednemu wyślą a 20 następnym już nie!!
co do pisania proś to najlepiej pisz w takim języku do jakiego kraju piszesz
polecam Niemcy
założę się, że producenci samochodów czy browary (w Polsce) wywalają takie maile od razu do kosza!!
Gość: trini
Ale właśnie wypracowuję swój system - zobaczymy jak zadziała
Gość: zbrodnia
Gość: aszrobag
Gość: aszrobag
Gość: maltulenka
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sylka1993
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakieś więzienie? prokuratura? może posterunek policji? hehe
pozdro wszystkim
Gość: asalda
ramka na zdjecie ,plastry opatrunkowe i duzo naklejek z Niemiec
Gość: ksantypa
4 długopisy( jeden w fajnym etui),
pomadka ochronna na smyczy (pudełko z pomadką jest podwieszone do smyczki)
message rekorder( mini nagrywarka do wiadomości-przyznam się , że pierwszy raz taki pzryrząd widzę).
Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień.Pozdrawiam wszystkich gadżeto-maniaków.
Gość: frysbi
mapka miejscowości , naklejki , 2 kalendarzyki i kupa makulaturki