Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
synk
Postów 909
Data rejestracji 29.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
„Wszyscy umrzemy, ale nie wszyscy żyjemy”
mc22
Postów 50
Data rejestracji 09.10.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zresztą na paczkach pisze:
"stwórz własną najweselszą, najbardziej oryginalną paczkę Lay's"
mc22
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa: Dlaczego na paczkach są kominy z uśmiechem..przecież na stronie są żółte (czy tym podobne)
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taak
Postów 973
Data rejestracji 19.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mc22
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mam taką nadzieję
mc22
Postów 50
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oby, bo jak mam dostać z dosłownym uśmiechem jak na zdjęciu, to niech jeszcze dorzucą karton na głowę
synk
Postów 909
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mczarna
Postów 3027
Data rejestracji 03.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie głosuję
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i tak zrobię, chyba, że namówię znajomych, by grali sobą i swoimi twarzami.
ciekawa jestem zaś opinii, jak inni rozwiązują ów dylemat ;) o ile w ogóle ktoś się nad tym dylematem zastanawiał...
we must suffer to free our pain
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy na pewno nie mam szansy na telefon,nie wiem,ale nie chce teraz słać na pół rodziny,bo to dla mnie idiotyczne.Taka ilość szalików mi niepotrzebna.
Mam w zasadzie tylko nadzieję,że jest możliwość trafienia lepszej nagrody kolejnym zgłoszeniem,ale jak będzie?Who knows...
Dopóki ktoś tak nie wygra,zostanę tylko pobożne nadzieje.
luko922
Postów 4980
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W oczekiwaniu na główną...
bzowapani
Postów 631
Data rejestracji 05.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Któregoś dnia zrozumiesz, że szukasz tego, co już posiadasz\"
marzena2210
Postów 484
Data rejestracji 26.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taak
Postów 973
Data rejestracji 19.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nesska89
Postów 6
Data rejestracji 14.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lunula
Postów 98
Data rejestracji 02.11.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za odpowiedź.
właśnie o to mi chodzi, że chcę grać uczciwie dalej. a nie wiem, czy da się to zrobić bez odpuszczania konkursu. ale chyba teraz jeszcze nikt tego nie wie. mam nadzieję jednak, że lud nie wysyła swoich twarzy na cudze nazwiska, bo, jak piszesz, to idiotyczne. :)
paula9891
Postów 2125
Data rejestracji 12.04.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak Twój mąż ma fajny pomysł i Ty znajdujesz się na zdjęciu, (bo wyraziłaś na to zgodę) a on wszystko przygotował, ustawił Cię i zrobił zdjęcie, to on powinien wysłać zgłoszenie, a nie Ty.
Nie rozumiem dylematów, bo regulamin nie zabrania nawet wynajęcia twarzy modelki
synk
Postów 909
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i 16-ty
Gość: 83huda