Lay's

defed

#6336968 Napisano: 23.03.2017 09:49:48
kwadracik napisał(a):

defed napisał(a):

40min. temu wysłałam zgłoszenie, teraz nie idzie... Co oni tam majstrują?  emotka

A przed sekundą poszło.

Tak, mi teraz też, dosłownie minutka po nieudanej próbie emotka
0 0

FBpawel4

#6336970 Napisano: 23.03.2017 09:51:20
kwadracik napisał(a):

defed napisał(a):

40min. temu wysłałam zgłoszenie, teraz nie idzie... Co oni tam majstrują?  emotka

A przed sekundą poszło.

Nasze genialne też poszło! Yuppppi! mamy BigSmartTv! Pooglądamy sobie w wypasionym full HD meczyki! Ale fajnie. (to się nazywa kreowaniem marzeń a podatek od nich kosztował tylko 4 zł-koszt dwóch paczek Laysów) emotka
0 0

FBpawel4

#6336971 Napisano: 23.03.2017 09:52:42
cb656 napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Tym razem hasło jest genialne i nie tylko mnie się tak wydaje ale i kolegom z biura, bo myślało nad nim z tuzin ludzi. 

Masz rację. Aja, aja. emotka emotka
Nie zapomnij tylko pochwalić się tym hasełkiem, gdy już wygrasz coś wypasionego emotka

Oszyyyyyywiździe, podzielę się bo jest czym. Norwid przy nim to marny wierszokleta:) Yupppi! emotka
0 0

monisss

#6336972 Napisano: 23.03.2017 09:53:17
FBpawel4 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

defed napisał(a):

A przed sekundą poszło.

Nasze genialne też poszło! Yuppppi! mamy BigSmartTv! Pooglądamy sobie w wypasionym full HD meczyki! Ale fajnie. (to się nazywa kreowaniem marzeń a podatek od nich kosztował tylko 4 zł-koszt dwóch paczek Laysów) emotka

heh ja tez myslalam,ze mam haslo na TV emotka i nawet koszulki nie ma, no ale trzymam kciuki za Was;)
1 aurorcia 0

FBpawel4

#6336975 Napisano: 23.03.2017 09:59:55
monisss napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

defed napisał(a):

A przed sekundą poszło.

heh ja tez myslalam,ze mam haslo na TV emotka i nawet koszulki nie ma, no ale trzymam kciuki za Was;)

@moniss - paka przystojniaków z korpo dziękuje Ci za pozytywny komentarz i jeśli tylko koszulkę wygramy, to się z Tobą uroczyście wymienimy za jakąś fajną bluzeczkę Twą. Życzymy Ci ponadto wygranej własnej takoż!emotka emotka
0 0

aurorcia

#6336977 Napisano: 23.03.2017 10:05:43
monisss napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

defed napisał(a):

A przed sekundą poszło.

Z mojego hasła byłam dumna cały weekend, domownicy mówili, że bilety na bank! emotka Nawet koszulki na to hasło nie mam emotka
1 monisss 0

FBpawel4

#6336981 Napisano: 23.03.2017 10:14:16
aurorcia napisał(a):

monisss napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

defed napisał(a):

A przed sekundą poszło.

Z mojego hasła byłam dumna cały weekend, domownicy mówili, że bilety na bank!  emotka Nawet koszulki na to hasło nie mam emotka

aurorcia - gdzieś nam się pałęta pod kopułką, że już chyba koszulkę masz...Więc coś już kreatywnego wymyśliłaś? Pozdrawiamy emotka
0 0

aurorcia

#6336983 Napisano: 23.03.2017 10:16:49
FBpawel4 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

monisss napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

aurorcia - gdzieś nam się pałęta pod kopułką, że już chyba koszulkę masz...Więc coś już kreatywnego wymyśliłaś? Pozdrawiamy emotka

Owszem, ale koszulka nie wpadła na to genialne hasełko wg mnie, tylko na inneemotka
0 0

FBpawel4

#6336985 Napisano: 23.03.2017 10:17:43
cb656 napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Tym razem hasło jest genialne i nie tylko mnie się tak wydaje ale i kolegom z biura, bo myślało nad nim z tuzin ludzi

emotka Rety, gdybyż to było takie proste... Im więcej osób "myśli" nad hasłem, tym ono jest lepsze, powiadasz? emotka No to jest dopiero myślenie życzeniowe, pogratulować emotka emotka
Swoją drogą, strasznie to zgrany zespół, skoro kilkanaście osób jest w stanie się ze sobą dogadać i MYŚLEĆ WSPÓLNIE.
Do niedawna tak połączyć rdzenie umiały tylko procesory komputerowe emotka

Tworzymy jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny i zjawiskowy zespół. Nie ma to jak wespół w zespół, czyż nie? Poza tym lepiej jak grupa łebskich typów wybiera spośród kilkudziesięciu haseł to jedno. Przecież każdy wymyślał swoje a nie wszyscy myśleli nad jednym. Tu nie trzeba odhumanizowanego komputera tylko kilka kreatywnych pomyślunków emotka Ot takie tam przemyślenia w odpowiedzi na sarkazm emotka
0 0

monisss

#6336986 Napisano: 23.03.2017 10:18:32
FBpawel4 napisał(a):

monisss napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

defed napisał(a):

A przed sekundą poszło.

@moniss - paka przystojniaków z korpo dziękuje Ci za pozytywny komentarz i jeśli tylko koszulkę wygramy, to się z Tobą uroczyście wymienimy za jakąś fajną bluzeczkę Twą. Życzymy Ci ponadto wygranej własnej takoż! emotka emotka

nie ma za co:) hahah ok, choć wolałabym własną emotka nie zwykłam zamieniać się garderobą emotka
0 0

FBpawel4

#6336988 Napisano: 23.03.2017 10:20:14
aurorcia napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

monisss napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

Owszem, ale koszulka nie wpadła na to genialne hasełko wg mnie, tylko na inne emotka

Czyli wiesz już jakim wilczym tropem podążać. Zazdraszczamy zatem. Pokrętne są bowiem meandry komisyjnych gustów emotka
0 0

zonka78

#6336990 Napisano: 23.03.2017 10:22:17
aurorcia napisał(a):

monisss napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

defed napisał(a):

A przed sekundą poszło.

Z mojego hasła byłam dumna cały weekend, domownicy mówili, że bilety na bank!  emotka Nawet koszulki na to hasło nie mam emotka

U mnie jeszcze lepiej. Koszulkę wygrało hasło o którym myślałam" słabe, ale ciul zobaczymy" a te trzy które były pewniakami na trzy tvemotka  nic, zero.
0 0

FBpawel4

#6336991 Napisano: 23.03.2017 10:22:28
niunia-k napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

cb656 napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Tym razem hasło jest genialne i nie tylko mnie się tak wydaje ale i kolegom z biura, bo myślało nad nim z tuzin ludzi

emotka Rety, gdybyż to było takie proste... Im więcej osób "myśli" nad hasłem, tym ono jest lepsze, powiadasz? emotka No to jest dopiero myślenie życzeniowe, pogratulować emotka emotka
Swoją drogą, strasznie to zgrany zespół, skoro kilkanaście osób jest w stanie się ze sobą dogadać i MYŚLEĆ WSPÓLNIE.

Tworzymy jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny i zjawiskowy zespół. Nie ma to jak wespół w zespół, czyż nie? Poza tym lepiej jak grupa łebskich typów wybiera spośród kilkudziesięciu haseł to jedno. Przecież każdy wymyślał swoje a nie wszyscy myśleli nad jednym. Tu nie trzeba odhumanizowanego komputera tylko kilka kreatywnych pomyślunków emotka Ot takie tam przemyślenia w odpowiedzi na sarkazm emotka

Oczywiście życzę wygrania głównej emotka

Ale tu zastanawiam się jak podzielicie się wygraną emotka  

Tradycyjnie oddamy na licytacje na cele charytatywne! Nie samą kasą człowiek żyje, a dobre uczynki wracają. Grunt to się dobrze bawić i poczuć ten dreszczyk emocji w trakcie ogłaszania wyników. A jeśli przy okazji dobry uczynek się zrobi...emotka

paula9891

#6336992 Napisano: 23.03.2017 10:23:09
niunia-k napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

cb656 napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Ja tak samo. I dlatego wolę wygrywać samodzielnie, bo dzieląc wygraną na tuzin ludzi... Hmm emotka  
0 0

paula9891

#6336993 Napisano: 23.03.2017 10:24:23
FBpawel4 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

cb656 napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):Tym razem hasło jest genialne i nie tylko mnie się tak wydaje ale i kolegom z biura, bo myślało nad nim z tuzin ludzi

Tradycyjnie oddamy na licytacje na cele charytatywne! Nie samą kasą człowiek żyje, a dobre uczynki wracają. Grunt to się dobrze bawić i poczuć ten dreszczyk emocji w trakcie ogłaszania wyników. A jeśli przy okazji dobry uczynek się zrobi... emotka

A to zmienia postać rzeczy emotka  Podziwiam! emotka
0 0

FBpawel4

#6336996 Napisano: 23.03.2017 10:25:36
zonka78 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

monisss napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

defed napisał(a):

A przed sekundą poszło.

U mnie jeszcze lepiej. Koszulkę wygrało hasło o którym myślałam" słabe, ale ciul zobaczymy" a te trzy które były pewniakami na trzy tv emotka  nic, zero.

zonka78 napisał(a):

U mnie jeszcze lepiej. Koszulkę wygrało hasło o którym myślałam" słabe, ale ciul zobaczymy" a te trzy które były pewniakami na trzy tv  nic, zero.

zonka78 - -gratulujemy tej koszulki. Z tego co piszesz to Kuba skoczy i kupi jeszcze z dwadzieścia paczek i wyślemy wszystkie nasze hasła, skoro wg. Waszej opinii wygrywają. Zdywersyfikujemy szanse. Dziękujemy za podpowiedź! emotka
0 0

Gość: julia1264

#6336997 Napisano: 23.03.2017 10:26:04
[quote=
lubiemakaron napisał(a):

basku napisał(a):

basku] prosze pochwalcie sie jakimi zdjeciami udalo sie wam wygrac telefony? emotka   dzieci, dorosli, cale postacie, sama twarz? itp emotka
moze byc priv

0 0

FBpawel4

#6336998 Napisano: 23.03.2017 10:26:49
FBpawel4 napisał(a):

zonka78 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

monisss napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

defed napisał(a):

A przed sekundą poszło.

U mnie jeszcze lepiej. Koszulkę wygrało hasło o którym myślałam" słabe, ale ciul zobaczymy" a te trzy które były pewniakami na trzy tv emotka  nic, zero.

zonka78 napisał(a):

U mnie jeszcze lepiej. Koszulkę wygrało hasło o którym myślałam" słabe, ale ciul zobaczymy" a te trzy które były pewniakami na trzy tv  nic, zero.

zonka78 - -gratulujemy tej koszulki. Z tego co piszesz to Kuba skoczy i kupi jeszcze z dwadzieścia paczek i wyślemy wszystkie nasze hasła, skoro wg. Waszej opinii wygrywają "Takie se". Zdywersyfikujemy szanse. Dziękujemy za podpowiedź! emotka

0 0

FBpawel4

#6336999 Napisano: 23.03.2017 10:29:46
niunia-k napisał(a):

Nie chodziło mi o kasę emotka   Sama omijam takie nagrody emotka

Tylko zastanawiałam się nad tym kogo wybierzecie z grupy skoro tylko dwie osoby pojadą emotka

Akurat o tym , że dobro powraca wiem dobrze emotka

Jeśli to będzie wyjazd, to pojadą osoby, które kochają piłkę najbardziej. Jeśli to będzie 4 osoby to wylosujemy dwie! Zawsze jest jakieś wyjście!emotka
1 niunia-k 0

paula9891

#6337000 Napisano: 23.03.2017 10:31:53
FBpawel4 napisał(a):

niunia-k napisał(a): Nie chodziło mi o kasę emotka   Sama omijam takie nagrody emotka

Tylko zastanawiałam się nad tym kogo wybierzecie z grupy skoro tylko dwie osoby pojadą emotka

Akurat o tym , że dobro powraca wiem dobrze emotka

Jeśli to będzie wyjazd, to pojadą osoby, które kochają piłkę najbardziej. Jeśli to będzie 4 osoby to wylosujemy dwie! Zawsze jest jakieś wyjście! emotka

A tam nie jest tak, że zwycięzca jedzie "obowiązkowo"?