SZUKAM....

Gość: mariolakal

#6220621 Napisano: 26.06.2016 03:31:12
Szukam pomocy... Właśnie wróciłam z imprezy lokalnej, na któej ktoś mi zwinął ze stolika telefon /ogólny, konkursowy i na abonament/... Dzwoniąc na niego jest oczywiście już wyłączony... Jak odzyskać  ten numer ? PS. Telefon/aparat niech sobie złodziej/znalazca zabierze... Chodzi mi o kartę sim z moim numerem...
0 0

calliope

#6220627 Napisano: 26.06.2016 07:44:54
mariolakal napisał(a):

Szukam pomocy... Właśnie wróciłam z imprezy lokalnej, na któej ktoś mi zwinął ze stolika telefon /ogólny, konkursowy i na abonament/... Dzwoniąc na niego jest oczywiście już wyłączony... Jak odzyskać  ten numer ? PS. Telefon/aparat niech sobie złodziej/znalazca zabierze... Chodzi mi o kartę sim z moim numerem...

Oj przykro mi emotka chociaż numer raczej jest do odzyskania, musisz się do swojego operatora wybrać i to zgłosić.
0 0

defed

#6220629 Napisano: 26.06.2016 08:11:21
mariolakal napisał(a):

Mojemu mezowi ukradli telefon, jak sie tylko zorientowal to zadzwonil do BOKu, zablokowali mu karte SIM i w salonie dali duplikat. Dawne czasy, 2006, ale teraz to pewnie dziala tak samo.
BTW to bylo na konkursowym wyjezdzie od Lecha na narty do Szczyrku, na wieczorze przywitalnym w Hotelu/pensjonacie Meta, gdzie bawila sie grupa ok. 20 laureatow konkursu :/ Polar zostal na krzesle w holu, w polarze telefon... Rano wisial sam polar, juz bez telefonu, a numer wylaczony... Jesli jakims cudem czyta to kradziej, niech mu peknie szybka od smartfonu/tabletu/laptopa emotka
0 0

marta85

#6220671 Napisano: 26.06.2016 11:57:29
szukam czy ma ktos jeszcze problem z wyslaniem zgloszenia na konkurs nestle porusza w careefour, caly czas wyskakuje mi prosze potwierdzic
captcha ktorego nigdzie na stronie nie ma na wszystkiech przegladarkach jest ten sam problem, co robic?
0 0

darog

#6220688 Napisano: 26.06.2016 13:48:25
czy ktoś widział jakiś konkurs z lodówkami? pilnie potrzebuje, dobrą dużą.
0 0

silvia8

#6220696 Napisano: 26.06.2016 14:14:28
Szukam sklepu ortopedycznego na terenie Olsztyna bądź Trójmiasta. Może ktoś mógłby mi polecić punkt, gdzie dostanę obuwie dla dziecka szkolnego? (Takie, które będzie w miarę przypominało "normalne" obuwie). Wiem, że w Internecie znajdę jakieś sklepy, ale może ktoś mógłby mi coś polecić?- pw
0 0

kachna1111

#6220705 Napisano: 26.06.2016 15:01:57
Wczoraj byłam z dziećmi razem w kinie - Multikino Warszawa Targówek.
Niestety, biletów które od Monster Munch dostałam nie udało się zrealizować. Pani kasjerka twierdziła, że ma komunikat że bilet są do zrealizowania w innym kinie. Powiedziała, że pierwszy raz spotkała się z takim komunikatem.
Ktoś tak miał?
0 0

abodak

#6220818 Napisano: 27.06.2016 00:57:39
mariolakal napisał(a):

kilka tygodni temu i mnie to spotkalo-abonament odzyskasz bez problemu idac do salonu gorzej z numerem na karte,ja mialam w Play i tylko dlatego odzyskałam numery, ze mialam je zarejestrowane na play 24-Pani potrzebowała numer i kwotę jaka byla na starterach-jeśli to pamietasz to moze i Tobie sie udaemotka
0 0

#6220820 Napisano: 27.06.2016 01:02:03
abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kilka tygodni temu i mnie to spotkalo-abonament odzyskasz bez problemu idac do salonu gorzej z numerem na karte,ja mialam w Play i tylko dlatego odzyskałam numery, ze mialam je zarejestrowane na play 24-Pani potrzebowała numer i kwotę jaka byla na starterach-jeśli to pamietasz to moze i Tobie sie udaemotka

Dzięki, ale nie kumam... Ja nie kupowałam żadnych starterów... Mam/miałam telefon na abonament w t-mobile od cheeeeba 15 lat... emotka
0 0

ziolko

#6220821 Napisano: 27.06.2016 01:03:12
bruce napisał(a):

darog napisał(a):

czy ktoś widział jakiś konkurs z lodówkami? pilnie potrzebuje, dobrą dużą.

Wiem, że w kolorowych czasopismach (bodajże "Chwila dla Ciebie") zawsze są jakieś takie nagrody w loteriach z dużym AGD włącznie za wysłane rozwiązania krzyżówek.

szanse na wygranie tam są baaaardzo mizerne - 1-2 nagrody a wysyłających wiele tysięcy.
Sama kiedyś przez ponad rok brałam udział w KAŻDYM konkursie "Chwili dla Ciebie" i nie wygrałam nawet najmniejszej nagrody emotka
0 0

abodak

#6220823 Napisano: 27.06.2016 01:05:47
mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Dzięki, ale nie kumam... Ja nie kupowałam żadnych starterów... Mam/miałam telefon na abonament w t-mobile od cheeeeba 15 lat... emotka

aaa czyli chodzi o jeden numer -tylko na abonament-bo mi zniknął fon z numerami na karte-wiec luzik-dostaniesz duplikatemotka
0 0

#6220824 Napisano: 27.06.2016 01:10:25
abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

aaa czyli chodzi o jeden numer -tylko na abonament-bo mi zniknął fon z numerami na karte-wiec luzik-dostaniesz duplikatemotka

Kurde... Z nerwów nie przeczytałam ze zrozumieniem... Tzn. pierwszego zdania... Znaczy się, że jutro pójdę do mojego operatora i na pewno g...o załatwię... Znając życie i TĄ PANIĄ tam siedzącą, nie załatwię nic... emotka
0 0

#6220825 Napisano: 27.06.2016 01:25:12
mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde... Z nerwów nie przeczytałam ze zrozumieniem... Tzn. pierwszego zdania... Znaczy się, że jutro pójdę do mojego operatora i na pewno g...o załatwię... Znając życie i TĄ PANIĄ tam siedzącą, nie załatwię nic... emotka

PS. Wspomnę tylko po pewnych przemyśleniach, że ten telefon nie został skradziony tak jak wcześniej pisałam, ale ZAGUBIONY przez moją głupotę i zasrany łeb... Info udostępniłam na FB...  emotka
0 0

asper01

#6220834 Napisano: 27.06.2016 08:38:56
Szukam gdzie najkorzystniej doładować aktualnie konto w Orange?
0 0

edytka301

#6220861 Napisano: 27.06.2016 09:41:18
... b) 7 (słownie: osiem) Nagród Głównych – kino domowe Philips, każde o wartości rynkowej1.223,00 zł (słownie: tysiąc dwieście dwadzieścia trzy złote 00/100) 
....
Nagrody Dzienne oraz Nagrody Główne są zwolnione z podatku dochodowego od osób fizycznychstosownie do art. 21 ust. 1 pkt 6a ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych.

To cytat z regulaminu loterii Monster. 
Czy coś się zmieniło odnośnie podatku od nagród  w przepisach? emotka
0 0

barszcz

#6220889 Napisano: 27.06.2016 10:29:37
Szukam,czy czeka ktoś jeszcze na bon z konkursu w Intermarche"Dzień Mamy pełen miłości z E.Wedel"?
0 0

iaziaz

#6220891 Napisano: 27.06.2016 10:32:10
barszcz napisał(a):

Szukam,czy czeka ktoś jeszcze na bon z konkursu w Intermarche"Dzień Mamy pełen miłości z E.Wedel"?

tak
0 0

barszcz

#6220894 Napisano: 27.06.2016 10:33:55
iaziaz napisał(a):

barszcz napisał(a):

tak

Dzięki:-)No to czekamy!
Kurde ta nowa poczta na o2 mnie irytuje,nawet nie umiem odnaleźć maila o wygranej:-(
0 0

picola

#6220903 Napisano: 27.06.2016 10:48:52
edytka301 napisał(a):

... b) 7 (słownie: osiem) Nagród Głównych – kino domowe Philips, każde o wartości rynkowej1.223,00 zł (słownie: tysiąc dwieście dwadzieścia trzy złote 00/100) 
....
Nagrody Dzienne oraz Nagrody Główne są zwolnione z podatku dochodowego od osób fizycznychstosownie do art. 21 ust. 1 pkt 6a ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych.

To cytat z regulaminu loterii Monster. 
Czy coś się zmieniło odnośnie podatku od nagród  w przepisach? emotka

art., na który powołuje się organizator stanowi, że wolne od podatku dochodowego są:
"wygrane w grach liczbowych, loteriach pieniężnych, grze telebingo, zakładach wzajemnych, loteriach promocyjnych, loteriach audioteksowych i loteriach fantowych, jeżeli jednorazowa wartość tych wygranych nie przekracza 2280 zł, (...)"
0 0

zarania

#6220938 Napisano: 27.06.2016 12:02:50
Do kiedy jest czas na odesłanie oświadczenia i paragonu na koszulkę z Wygrywaj z Henkel Tesco?
0 0