SZUKAM....

mia

#6247836 Napisano: 30.08.2016 23:44:01
Czy w sieci Orange zwrotki z nr 7055 przychodzą teraz normalnie? emotka
Przed chwila wysłałam i głucha cisza - nie wiem, czy słac z innego telefonu, czy czekać... emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6247837 Napisano: 31.08.2016 00:14:23
anialistopad napisał(a):

Czy ma ktos lewe 10 z lays? Ja mam same prawe 

Również mam 3 x 10 zł. prawe /z zielonej cebulki/... emotka
0 0

zarania

#6247859 Napisano: 31.08.2016 09:15:29
Szukam informacji, gdzie - poza ofertami w szkole - ubezpieczacie swoje dzieci od następstw nieszczęśliwych wypadków?  Interesuje mnie też wysokość składki rocznej i suma ubezpieczenia.

Czy możecie polecić jakiś dobry i niedrogi telefon dotykowy lub z klapką dla dziecka?
0 0

mia

#6247873 Napisano: 31.08.2016 10:00:22
mia napisał(a):

Czy w sieci Orange zwrotki z nr 7055 przychodzą teraz normalnie? emotka
Przed chwila wysłałam i głucha cisza - nie wiem, czy słac z innego telefonu, czy czekać... emotka

Podbijam.
Do tej pory nie mam zwrotki z konkursu Sanex... emotka
0 0

Hamiltonian

#6247889 Napisano: 31.08.2016 10:13:04
kemli napisał(a):

Czy na ktorys z konkurosw chwytaj chwile z nestle w spisie prodoktow jest nescafe i princessa? Jestem przekonana ze jak wczoraj sprawdzalam to byly... A dzis same majonezy i zupy z proszku.emotka

Co to ma być emotka  Również kupiłem m. in. kawę Nescafe i batony, których teraz nie ma wśród produktów wymienionych w załączniku.
Posiada ktoś dawny regulamin/załącznik? Ciapa - ja - nie zapisałem sobie emotka

Co teraz? Mam nadzieję, że uznają paragon z zakupem przed zmianą załącznika emotka
0 0

Gość: amif

#6247911 Napisano: 31.08.2016 10:43:20
jak teraz jest w T mobile z ważnością konta, można jakoś ustawić rok ważności konta czy coś tego typu? będę również wdzięczna za informacje jak to jest w innych sieciach, nie  mogę tego wyszukać na stronie operatorów, na t mobile ciągle próbuje ustawiać jakimiś kodami i ciągle wygasa mi ważność konta...
0 0

Gość: aneciaa

#6247917 Napisano: 31.08.2016 10:47:42
Mam pytanko , czy można w jednej kopercie wysłać dwa różne paragony i 2 oświadczenia z różnych konkursów. Czy macie doświadczenie w tym temacie?
0 0

olunka

#6247925 Napisano: 31.08.2016 11:01:23
aneciaa napisał(a):

Mam pytanko , czy można w jednej kopercie wysłać dwa różne paragony i 2 oświadczenia z różnych konkursów. Czy macie doświadczenie w tym temacie?

Ja wyslalam , wtedy na kopercie piszę obie nazwy konkursów i nagrody doszły
0 0

kadett33

#6247941 Napisano: 31.08.2016 11:20:01
amif napisał(a):

jak teraz jest w T mobile z ważnością konta, można jakoś ustawić rok ważności konta czy coś tego typu? będę również wdzięczna za informacje jak to jest w innych sieciach, nie  mogę tego wyszukać na stronie operatorów, na t mobile ciągle próbuje ustawiać jakimiś kodami i ciągle wygasa mi ważność konta...

Najlepiej kupić starter który po każdym doładowaniu konto jest ważne 365 dni i po doładowaniu za 5zł odblokowuje smsy premium ja polecam:
  • Fakt Mobile
  • Virgin Mobile
  • Mobile Vikings
  • Play (taryfa rok ważności konta)
    W żadnej z tych sieci nie trzeba nic płacić za usługe rok ważności konta.

Trzeba doładować za min 10zł aby można wysłać smsa premium
    • NJU Mobile(po doładowaniu konto jest ważne zawsze, ale co półroku trzeba odpowiedzieć na sms-a, który jest wysyłany aby sprawdzić czy numer jest używany)
    • Orange(usługa jest płatna gdy numer ma mniej niż 90 dni, po tym dniu przedłużenie o rok jest darmowe, a tak kosztuje 3zł)
0 0

Gość: amif

#6247944 Napisano: 31.08.2016 11:24:41
a co z Plus, Plush, RedBull Mobile?
0 0

Gość: aneciaa

#6247949 Napisano: 31.08.2016 11:27:09
olunka napisał(a):

aneciaa napisał(a):

Ja wyslalam , wtedy na kopercie piszę obie nazwy konkursów i nagrody doszły

dzięki olunka emotka
0 0

kadett33

#6247954 Napisano: 31.08.2016 11:30:31
amif napisał(a):

a co z Plus, Plush, RedBull Mobile?

Redbull Mobile nie ma roku ważności konta.
W Plus jest ale koszt aktywacji usługi rok ważności konta to 10zł
0 0

anialistopad

#6247955 Napisano: 31.08.2016 11:31:31
A co z kodami do empiku z nju? było dodawane w watku tylko teraz
0 0

kadett33

#6247958 Napisano: 31.08.2016 11:37:10
anialistopad napisał(a):

A co z kodami do empiku z nju? było dodawane w watku tylko teraz

do dzisiaj chyba powinni wysłać kody.
0 0

lb

#6247981 Napisano: 31.08.2016 11:56:31
szukam kogoś kto ma internet od MNI Telecom
0 0

kemli

#6247987 Napisano: 31.08.2016 12:02:20
Hamiltonian napisał(a):

kemli napisał(a):

Czy na ktorys z konkurosw chwytaj chwile z nestle w spisie prodoktow jest nescafe i princessa? Jestem przekonana ze jak wczoraj sprawdzalam to byly... A dzis same majonezy i zupy z proszku.emotka

Co to ma być emotka  Również kupiłem m. in. kawę Nescafe i batony, których teraz nie ma wśród produktów wymienionych w załączniku.

Co teraz? Mam nadzieję, że uznają paragon z zakupem przed zmianą załącznika 

Ja pózniej jeszcze przeglądałam załączniki we wszystkich sklepach i w polomarkecie została kawa nescafe. Może warto by do nich napisać albo zadzwonić. Finalnie kupiłam zestaw galaretek.
0 0

nkba

#6247988 Napisano: 31.08.2016 12:03:17
kemli napisał(a):

Hamiltonian napisał(a):

kemli napisał(a):

Ja pózniej jeszcze przeglądałam załączniki we wszystkich sklepach i w polomarkecie została kawa nescafe. Może warto by do nich napisać albo zadzwonić. Finalnie kupiłam zestaw galaretek.

ja też emotka galaretki i majezony emotka
0 0

kemli

#6247989 Napisano: 31.08.2016 12:05:10
nkba napisał(a):

kemli napisał(a):

Hamiltonian napisał(a):

kemli napisał(a):

ja też emotka galaretki i majezony emotka

A wysyłasz focie z lokowaniem produktu czy raczej bez? 
0 0

Hamiltonian

#6247991 Napisano: 31.08.2016 12:07:16
kemli napisał(a):

Drugi raz robiłaś zakupy czy pierwszy? Ja już kupiłem produkty w poniedziałek, zdjęcie zrobiłem - na zdjęciu była zakupiona kawa, a teraz się okazuje, że Nescafe nie wchodzi w grę emotka  
0 0

kemli

#6247994 Napisano: 31.08.2016 12:10:14
Hamiltonian napisał(a):

kemli napisał(a):

Drugi raz robiłaś zakupy czy pierwszy? Ja już kupiłem produkty w poniedziałek, zdjęcie zrobiłem - na zdjęciu była zakupiona kawa, a teraz się okazuje, że Nescafe nie wchodzi w grę emotka  

To zadzwoń do nich i zapytaj. Szkoda paragonu i zdjęcia. Mnie coś w sklepie tknęło i chciałam sprawdzić listę produktów czy kawa na pewno jest. I zonk bo nie ma. To kupiłam galaretki. Chociaż nastawiałam się na kawę...
0 0