Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
DORFII
Postów 305
Data rejestracji 09.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
etapy są tygodniowe,na ich stronie dopiero są wyniki z pierwszego tygodnia
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego co ja sie orientuje to wszystko zalezy od sprzedajacego i kupujacego- czasami doladowanie czasami przelew - kwestia dogadania- w zaleznosci od wymogów regulaminowych wystarczy sam skan, a czasami trzeba slac poczta, wtedy albo ktos sle paragon do CIebie albo bezposrednio do agencji z twoimi danymi.
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wpisuję istniejące teksty piosenek, które doklejam do swoich wstępów. I w ogóle już nie mam pomysłów - poszło dziesiątki zgłoszeń, bo chcę córce zrobić niespodziankę, ale pewnie i tak będzie doopa
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale komu się ma opłacić?
Czyli reasumując - płacisz za swoje nadzieje i złudzenia, a browary, pasty, podpaski itepe goszczą gdzie indziej! Takie rzeczy - tylko na e-konkach
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech mnie nawet nie denerwują... specjalnie kupiłam więcej paragonów na ten konkurs.
donia7
Postów 3294
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też kupiłam na dwa paragony farby...wkurzyli mnie
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
doris1
Postów 1043
Data rejestracji 31.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak rozwiązany? tam były nagrody dzienne, i nikt się nie chwali?
donia7
Postów 3294
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nikt
tu jest ten konkurs https://www.e-kon...te.html#.U_uoiSblrIU
czli 170 nagród było
a wyniki miały być:
4.2. Jury po zakooczeniu Konkursu, do dnia 03.08.2014 r., wyłoni ośmiu Zwycięzców Konkursu Nagrody I stopnia – wybrane będą SMS-y konkursowe z każdego tygodnia trwania konkursu spełniających kryteria określona w pkt 4.1 oraz stu sześddziesięciu dwóch Zwycięzców Konkursu Nagrody II stopnia – wybrane będą SMS-y konkursowe z każdego dnia trwania konkursu spełniających kryteria określona w pkt 4.1(...)
4.6. Zwycięzca Konkursu zostanie powiadomiony przez Organizatora o wygranej nagrodzie telefonicznie na numer telefonu, z którego wysłany został SMS konkursowy w ciągu 5 dni roboczych od dnia wytypowania do nagrody zgodnie z pkt 4.1.-4.4.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
rettib
Postów 1920
Data rejestracji 21.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za odpowiedź.
I trzymam za nas kciuki!
slonecznik1309
Postów 3972
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aguagu
Postów 2995
Data rejestracji 03.04.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie sądzę by na to poszli.
Bilety trzeba odebrać osobiście.
Mogli pomnożyć nagrody dla zwycięzców, raz, że średnio samemu jechać kawał drogi na mecz, dwa, że mają 9000 do rozdania, a grających z 1000, może trochę ponad we wszystkich edycjach się uzbiera.
OLX karmi psy ze schronisk, wystarczy kliknąć.
https://www.olx.pl/lps/nakarm-psa/
monikar
Postów 3355
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
problem polega na tym że w powyższym konkursie nie da się biletów odsprzedać bo trzeba je odebrać osobiście, wkurza również fakt że większość nagród to pojedyncze bilety a przecież rzadko kto chodzi na mecze solo
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marlena083
Postów 1141
Data rejestracji 04.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to specjalnie taki myk zrobili, że trzeba drugi bilet dokupić
Gość: maliszka
brakujące maszynki dosyłają pocztą więc cierpliwie poczekaj.
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdybyś zajęła miejsce w rankingu 971+ to byś miała Bydgoszcz
Ja wczoraj wysłałam swoje jedyne zgłoszenie, pomyślałam sobie a co mi tam, jeśli wygram to pojadę nawet sama. Całe wakacje w domu spędziłam to trochę szaleństwa mi się przyda
Szkoda tylko, że na mamę zgłoszenia nie wysłaliśmy skoro tak mało chętnych było.
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oblatałam całe miasto i nigdzie nie znalazłam