SZUKAM....

asitka

#6444344 Napisano: 20.12.2017 11:30:56
maverick napisał(a):

informacji co dziś wozi GEIS? dostałem sms - że jedzie? emotka  waga ok 3.5kg

3,5kg słodyczy z RMF MAXXX?
1 maverick 0

maverick

#6444351 Napisano: 20.12.2017 11:38:15
asitka napisał(a):

maverick napisał(a):

informacji co dziś wozi GEIS? dostałem sms - że jedzie? emotka  waga ok 3.5kg

3,5kg słodyczy z RMF MAXXX?

nie grałem w żadnym radio, także tutaj tez pudło hmmemotka
0 0

ace

#6444368 Napisano: 20.12.2017 11:55:37
czy kurierzy DPD mają jakieś określone godziny pracy? (chodzi o kurierów w dużym mieście)
0 0

nataszka

#6444377 Napisano: 20.12.2017 12:09:10
https://www.e-kon...lu.html#.WjpE6dThAsY

Czy w tym konkursie zestaw nivea men gdzie jest kilka sztuk w zestawie mogę brać udział?
0 0

kopernik

#6444381 Napisano: 20.12.2017 12:13:40
Szukam kogoś kto sprzedał bitcoiny. PRiv
0 0

ziolko

#6444384 Napisano: 20.12.2017 12:15:04
ace napisał(a):

czy kurierzy DPD mają jakieś określone godziny pracy? (chodzi o kurierów w dużym mieście)

To zależy. U mnie do bloku kurier przyjeżdżał ok 14-15. Do pracy - pomiędzy 11 a 13. Ale 2 tygodnie temu kurier przyjechał do biura ok 17, w dodatku na drugi dzień od wydania paczki do doręczenia. Kwestia większej ilości przesyłek przed świętami 
0 0

cherry_coke

#6444391 Napisano: 20.12.2017 12:22:49
ziolko napisał(a):

ace napisał(a):

To zależy. U mnie do bloku kurier przyjeżdżał ok 14-15. Do pracy - pomiędzy 11 a 13. Ale 2 tygodnie temu kurier przyjechał do biura ok 17, w dodatku na drugi dzień od wydania paczki do doręczenia. Kwestia większej ilości przesyłek przed świętami 

Mój kurier, którzy przyjeżdża do firmy nie ma limitowanych godzin pracy, ale ma obowiązek rozwieźć do firm paczki do 15. Za to tam gdzie mieszkam jest dwóch kurierów DPD. Jeden który jeździ do 15, a drugi pracuje wieczorami, co jest w sumie dziwne, ale bardzo praktyczne. Czy tak jest wszędzie... nie mam pojęcia. Często kurierzy mają własne firmy, więc nikt im nie wytycza godzin pracy... 
0 0

ace

#6444392 Napisano: 20.12.2017 12:24:01
ziolko napisał(a):

ace napisał(a):

no mi dziś powiedział, że on pracuje tylko do 16, może nawet i przed 16 i że mam się bujać (inaczej to ujął). A przesyłka pobraniowa, więc nie może wrzucić za płot, podrzucić sąsiadowi czy zostawić w słynnej Żabce... No przecież nie będę się zwalniać z pracy by odebrać przesyłkę.... (a nie mogę nadać do biura bo ja mam taką pracę, że akurat teraz pracuję w terenie w różnych miejscach i nie wiem kiedy gdzie będę...). Dlatego pytam czy jest jakiś czas pracy kurierów, bo jeśli by się okazało, że np do 17 czy 18 to bym naskrobała taką reklamację...
0 0

Reni

#6444394 Napisano: 20.12.2017 12:26:16
ace napisał(a):

ziolko napisał(a):

ace napisał(a):

no mi dziś powiedział, że on pracuje tylko do 16, może nawet i przed 16 i że mam się bujać (inaczej to ujął). A przesyłka pobraniowa, więc nie może wrzucić za płot, podrzucić sąsiadowi czy zostawić w słynnej Żabce... No przecież nie będę się zwalniać z pracy by odebrać przesyłkę.... (a nie mogę nadać do biura bo ja mam taką pracę, że akurat teraz pracuję w terenie w różnych miejscach i nie wiem kiedy gdzie będę...). Dlatego pytam czy jest jakiś czas pracy kurierów, bo jeśli by się okazało, że np do 17 czy 18 to bym naskrobała taką reklamację...

hmmm mi kiedyś DPD dostarczył przesyłkę około godz 20  emotka  Wydaje mi się, że to pewnie zależy od kuriera ale ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym na infolinię i wówczas wszystko będzie jasne emotka
1 ziolko 0

cherry_coke

#6444395 Napisano: 20.12.2017 12:30:41
ace napisał(a):

ziolko napisał(a):

ace napisał(a):

To jest właśnie lipa. Bo on przyjedzie dwa razy i powie, że Ciebie nie było. Nie ma obowiązku przyjechać np. po 16. To jedynie dobra wola kurierów. A nie masz w okolicy jakiegoś magazynu żeby tam paczkę odebrać? Albo w portierni lub komuś w pracy zostawić pieniądze? Ja jeszcze testowałam metodę z zostawianiem pieniędzy pod wycieraczką, ale nie wiem czy takie rzeczy mieszczą się w granicach przyzwoitości emotka  
0 0

ace

#6444396 Napisano: 20.12.2017 12:31:21
Reni napisał(a):

ace napisał(a):

ziolko napisał(a):

ace napisał(a):

hmmm mi kiedyś DPD dostarczył przesyłkę około godz 20  emotka  Wydaje mi się, że to pewnie zależy od kuriera ale ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym na infolinię i wówczas wszystko będzie jasne  emotka

No dzwoniłam i panienka mi powiedziała, że nie mają ustalonych godzin pracy... Dziwne...
0 0

cherry_coke

#6444399 Napisano: 20.12.2017 12:34:32
ace napisał(a):

Reni napisał(a):

ace napisał(a):

ziolko napisał(a):

ace napisał(a):

hmmm mi kiedyś DPD dostarczył przesyłkę około godz 20  emotka  Wydaje mi się, że to pewnie zależy od kuriera ale ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym na infolinię i wówczas wszystko będzie jasne  emotka

No dzwoniłam i panienka mi powiedziała, że nie mają ustalonych godzin pracy... Dziwne...

Pewnie nie są zatrudniani na umowę o pracę tylko umowę zlecenie albo inne cuda wianki. 
0 0

Prad

#6444400 Napisano: 20.12.2017 12:35:13
Szukam informacji gdzie trafia Heineken jak kurier nikogo nie zastanie? Zadzwonila mama że dostała sms ze paczka trafiła do punktu. Sms wysylany z automatu, nie mam numeru przesylki i nie jest podane do jakiego punktu trafila emotka  da sie go jakoś uratować?
0 0

ace

#6444405 Napisano: 20.12.2017 12:41:12
cherry_coke napisał(a):

ace napisał(a):

ziolko napisał(a):

ace napisał(a):

To jest właśnie lipa. Bo on przyjedzie dwa razy i powie, że Ciebie nie było. Nie ma obowiązku przyjechać np. po 16. To jedynie dobra wola kurierów. A nie masz w okolicy jakiegoś magazynu żeby tam paczkę odebrać? Albo w portierni lub komuś w pracy zostawić pieniądze? Ja jeszcze testowałam metodę z zostawianiem pieniędzy pod wycieraczką, ale nie wiem czy takie rzeczy mieszczą się w granicach przyzwoitości emotka  

No kasy pod wycieraczką zostawiać nie będę bo 800zeta nie zostawię emotka Na portierni pobraniowych też nie odbierają (kiedyś próbowałam), u mnie w pracy wszyscy mają taką pracę jak i ja emotka Nigdy nie wiadomo gdzie i kiedy kto będzie i czy w "widełkach" pracy kuriera w tym rejonie będzie ktoś w biurze... Przekierowałam do magazynu... choć magazyn oczywiście totalnie nie po drodze - na obrzeżach miasta...
Za co wynagrodzenie dostają kurierzy? Za ilość doręczonych przesyłek? Bo jeśli tak to będę suką i będę od dziś przekierowywać wszystkie przesyłki (niepobraniowe) do biura i już mu nie pozwolę u sąsiada czy w Żabce zostawić emotka
I to mnie wkurza w kurierach, on jest w moim rejonie tylko między 10-12 i jak Pani chce to albo w Żabce zostawię, albo na drzewo... A ja mam brać sobie cały dzień urlopu z okazji "dnia kuriera"...
1 nkba 0

ace

#6444407 Napisano: 20.12.2017 12:43:43
bruce napisał(a):

ace napisał(a):

A nie masz do tego "swojego" konkretnego (edit: np. zapisany numer w telefonie z poprzednich dostarczeń, kiedy do Ciebie dzwonił?)? Może z nim uda Ci się na spokojnie ustalić godziny dla Ciebie najwygodniejsze? emotka

No jak dzwonił to mówił, że n zawsze wozi do 16 może przed 16... Ale jak na duże miasto, gdzie większość ludzi pracuje do 17 to bardzo słabo...
1 brucee 0

Prad

#6444411 Napisano: 20.12.2017 12:50:08
andii napisał(a):

Prad napisał(a):

Szukam informacji gdzie trafia Heineken jak kurier nikogo nie zastanie? Zadzwonila mama że dostała sms ze paczka trafiła do punktu. Sms wysylany z automatu, nie mam numeru przesylki i nie jest podane do jakiego punktu trafila emotka  da sie go jakoś uratować?

Heinekena wozi UPS .więc może w pkt najbliżej popytaj

Jestem w innym mieście... poza tym nie wiem o co pytac bo w smse nie ma numeru przesylki emotka
0 0

nkba

#6444413 Napisano: 20.12.2017 12:52:02
Prad napisał(a):

andii napisał(a):

Prad napisał(a):

Heinekena wozi UPS .więc może w pkt najbliżej popytaj

Jestem w innym mieście... poza tym nie wiem o co pytac bo w smse nie ma numeru przesylki emotka

Zadzwoń do UPS i zapytaj gdzie jest w Twoim mieście punkt odbioru. Powinni podac adres i pojedziesz i odbierzesz emotka
1 andii 0

ace

#6444414 Napisano: 20.12.2017 12:53:05
bruce napisał(a):

ace napisał(a):

No jak dzwonił to mówił, że n zawsze wozi do 16 może przed 16... Ale jak na duże miasto, gdzie większość ludzi pracuje do 17 to bardzo słabo...

Jasne, że słabo! Jednak jeszcze popróbuj z nim samym, w "cztery oczy" (a raczej uszy) przez telefon ustalić. Ja mam z DPD takiego fajnego, że naprawdę: "do rany przyłóż". Wiele jednak zależy od człowieka.  emotka

Ja kiedyś też miałam fajnego Pana M. - zdarzało się że i zostawiał mi przesyłki pobraniowe w pickuppincie zakładając kasę za mnie. Tęsknie za nim... niestety teraz mam pana g... który najbardziej lubi płazy - bo tam zostawia wszystkie paczki z rejonu za jednym zamachem i nie musi nawet po sąsiadach ganiać...
1 brucee 0

ace

#6444421 Napisano: 20.12.2017 12:58:05
bruce napisał(a):

ace napisał(a):

Ja kiedyś też miałam fajnego Pana M. - zdarzało się że i zostawiał mi przesyłki pobraniowe w pickuppincie zakładając kasę za mnie. Tęsknie za nim... niestety teraz mam pana g... który najbardziej lubi płazy - bo tam zostawia wszystkie paczki z rejonu za jednym zamachem i nie musi nawet po sąsiadach ganiać...

Rozumiem... Wielka szkoda...  emotka
A czemu?:

pan g... który najbardziej lubi płazy 

emotka emotka

no bo zawsze proponuje nie że zostawi u sąsiada (tego muszę dopiero sama na nim wymóc) tylko, że w Żabce zostawi...
1 brucee 0

bonitta

#6444433 Napisano: 20.12.2017 13:23:24
Szukam podpowiedzi z Heinekenem, zlitujcie się emotka  tyle kodów na forum rozdałam z Laysow i innych, niech mi ktoś da cynk emotka  
0 0