SZUKAM....

defed

#6025130 Napisano: 30.05.2015 15:27:13
adamaszek napisał(a):

Czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi w konkursie Podlaskiego?

przed rozpoczęciem się konkursu organizatorzy wytyczyli 3 miejsca określone współrzędnymi geograficznymi (po jednym na każdy etap) i notarialnie poświadczone zamknęli w kopercie. Teraz w każdym etapie dostajemy wskazówkę i musimy odnaleźć ukryte złoto (skarb, jak zwał...). Nasz typ zaznaczamy na mapie (na stronie konkursowej). Laureatami zostają osoby, których wytypypowane miejsca będą w najbliższej odległości od miejsca ustalonego wcześniej przez komisję konkursową. Trochę strzał na ślepo, trochę intuicja, takie chybił-trafił  emotka
0 0

Vivacia

#6025131 Napisano: 30.05.2015 15:37:26
Czy moglby mi ktos sprawdzic jakie jest w tym tygodniu pytanie w wodadlabohatera.pl? Bo na telefonie sie nie da, a siedze na uczelni i moze bym cos z nudow wymyslila emotka
0 0

basku

#6025145 Napisano: 30.05.2015 18:06:39
czy jest teraz jakiś konkurs z Domestosem albo z Somatem albo z Finishem ? emotka
0 0

danaaa

#6025147 Napisano: 30.05.2015 18:33:35
basku napisał(a):

czy jest teraz jakiś konkurs z Domestosem albo z Somatem albo z Finishem ? emotka

Finish w C4
http://www.carref...ij%20super%20nagrody
0 0

adamaszek

#6025155 Napisano: 30.05.2015 19:11:51
defed napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi w konkursie Podlaskiego?

przed rozpoczęciem się konkursu organizatorzy wytyczyli 3 miejsca określone współrzędnymi geograficznymi (po jednym na każdy etap) i notarialnie poświadczone zamknęli w kopercie. Teraz w każdym etapie dostajemy wskazówkę i musimy odnaleźć ukryte złoto (skarb, jak zwał...). Nasz typ zaznaczamy na mapie (na stronie konkursowej). Laureatami zostają osoby, których wytypypowane miejsca będą w najbliższej odległości od miejsca ustalonego wcześniej przez komisję konkursową. Trochę strzał na ślepo, trochę intuicja, takie chybił-trafił  emotka

No to trzeba spróbować ustrzelić skarb. Powodzenia emotka
0 0

ondine

#6025157 Napisano: 30.05.2015 19:38:34
Szukam podpowiedzi na temat TestMeToo, dostałam zaproszenie na maila do jakiegoś niby nowego testu, potwierdziłam chęć udziału w teście, wyświetlił mi się komunikat "To już pewne, bierzesz udział w teście!", ale jakim, o co chodzi? Nic nie mogę znaleźć na tej stronie, nie ogarniam tego, bo drugi raz się tam w ogóle zalogowałam emotka Może ktoś podpowiedzieć? Może być na PW, będę wdzięczna emotka  
0 0

fryteczka

#6025163 Napisano: 30.05.2015 20:15:03
ondine napisał(a):

Szukam podpowiedzi na temat TestMeToo, dostałam zaproszenie na maila do jakiegoś niby nowego testu, potwierdziłam chęć udziału w teście, wyświetlił mi się komunikat "To już pewne, bierzesz udział w teście!", ale jakim, o co chodzi? Nic nie mogę znaleźć na tej stronie, nie ogarniam tego, bo drugi raz się tam w ogóle zalogowałam emotka Może ktoś podpowiedzieć? Może być na PW, będę wdzięczna emotka  

Teraz jest test wody smakowej żywca. Może 2gi nabór bo ja juz swoja mam w domu emotka  
0 0

ondine

#6025169 Napisano: 30.05.2015 20:46:32
fryteczka napisał(a):

ondine napisał(a):

Teraz jest test wody smakowej żywca. Może 2gi nabór bo ja juz swoja mam w domu emotka  

Dzięki za odpowiedź emotka A można sprawdzić gdzieś co to za test? Jak wejdę w "Moje dane" to po prawej stronie mam listę i mam na niebiesko zaznaczone "Potwierdź dane do wysyłki", trzeba je gdzieś potwierdzić?
0 0

fryteczka

#6025173 Napisano: 30.05.2015 20:55:11
ondine napisał(a):

fryteczka napisał(a):

ondine napisał(a):

Dzięki za odpowiedź emotka  A można sprawdzić gdzieś co to za test? Jak wejdę w "Moje dane" to po prawej stronie mam listę i mam na niebiesko zaznaczone "Potwierdź dane do wysyłki", trzeba je gdzieś potwierdzić

Potwierdz emotka
0 0

jomico

#6025178 Napisano: 30.05.2015 21:20:55
aguagu napisał(a):

jomico napisał(a):

Jaki model roweru jest z Bic solei Carrefour? 

Kokkedal model Candy

dziękuję
0 0

kajeczka

#6025184 Napisano: 30.05.2015 21:46:11
visserarthur napisał(a):

Ktoś wie, jak zablokować na Allegro, możliwość zakupów u mnie, osobom bez zarejestrowanego konta...?

od kiedy Allegro dało takim możliwość zakupów, dezaktywowano też opcję ich blokady emotka  
zablokować na tą chwilę można jedynie płatność przez PayU, jak komuś nie pasuje  emotka  
0 0

bridget

#6025185 Napisano: 30.05.2015 21:49:41
bridget napisał(a):

mam pytanie, te karty  z hochlanda, one nie sa zasilone, mama mi sama koperty przekazała,  i tam pisze ze  sie odsyła formularz? jak to wyglada rzeczywiscie ( chodzi i  o chate polska i o   polomarket) czy to jest to co zabrał kurier? czy jeszcze cos  powinno byc?

puk puk?????
0 0

tadziowa

#6025186 Napisano: 30.05.2015 21:52:16
bridget napisał(a):

bridget napisał(a):

mam pytanie, te karty  z hochlanda, one nie sa zasilone, mama mi sama koperty przekazała,  i tam pisze ze  sie odsyła formularz? jak to wyglada rzeczywiscie ( chodzi i  o chate polska i o   polomarket) czy to jest to co zabrał kurier? czy jeszcze cos  powinno byc?

puk puk?????

To jest to co zabrał kurier pod warunkiem, że wpisał tam dane laureata (potrzebny był adres, pesel, urząd skarbowy). Jeśli kurier tego nie wypisał to ponoć należy odesłać do nich ten drugi poprawnie wypełniony protokół.
0 0

bridget

#6025189 Napisano: 30.05.2015 22:05:08
dziekuje tadziowa, wlasnie o to mi chodziło, bo nie ja odbierałam nagrodę i myslałam ze cos jeszcze było co bym miala sama odesłać
0 0

Gość: giuliettaX

#6025192 Napisano: 30.05.2015 22:33:23
jak dla mnie to z kartami z Hochland zostało to źle zorganizowane, bo termin wydania nagrody to 31.05, a nagroda ta zasilona kartaemotka  a nie pusta... można było albo wysłać wcześniej nagrody zwycięzcom, albo zmienić termin w reg., albo wysłać od razu doładowane jak w innych agencjach były wysyłane nawet na 1000 pln emotka  w sumie dopiero jutro 31.5 i mogę zmienić zdanie o ile karta będzie jutro zasilona emotka emotka
0 0

tadziowa

#6025196 Napisano: 30.05.2015 22:40:58
giulietta napisał(a):

jak dla mnie to z kartami z Hochland zostało to źle zorganizowane, bo termin wydania nagrody to 31.05, a nagroda ta zasilona kartaemotka  a nie pusta... można było albo wysłać wcześniej nagrody zwycięzcom, albo zmienić termin w reg., albo wysłać od razu doładowane jak w innych agencjach były wysyłane nawet na 1000 pln emotka  w sumie dopiero jutro 31.5 i mogę zmienić zdanie o ile karta będzie jutro zasilona emotka emotka

Też tak myślę, mogli zażyczyć sobie pesel już przy oświadczeniu, a karty wydać aktywne. Jeszcze niby doładują je dopiero jak otrzymają protokoły od wszystkich...
0 0

tadziowa

#6025199 Napisano: 30.05.2015 22:45:28
magnus napisał(a):

tadziowa napisał(a):

giulietta napisał(a):

Też tak myślę, mogli zażyczyć sobie pesel już przy oświadczeniu, a karty wydać aktywne. Jeszcze niby doładują je dopiero jak otrzymają protokoły od wszystkich...

Jaki Organizator taka organizacja pracyemotka

Też prawda emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6025210 Napisano: 30.05.2015 23:16:13
magnus napisał(a):

tadziowa napisał(a):

giulietta napisał(a):

Jaki Organizator taka organizacja pracyemotka

mają jeszcze czas jutro do 24 emotka emotka   pracują w nocy, co już wiemy,więc może uaktywnią karty emotka  i właśnie PESEL można było od razu podać w Oświadczeniu, nie przypominam sobie też, żebym kiedykolwiek podawała adres US, no nic tam to pierwszy raz ASPE emotka   
0 0

Gość: tinagoni

#6025220 Napisano: 31.05.2015 07:18:28
Jeśli ktoś jest z Wrocławia - czy Leclercu obowiązuje ta sama gazetka, co w innych miastach, na ich stronie się nie wyświetl opcja dla miasta Wrocław

; (
0 0

sylwik

#6025228 Napisano: 31.05.2015 09:55:51
ktory numer paragonu wpisujecie w kolastynie z Biedronki?
0 0