SZUKAM....

Gość: gosiek_212

#6103791 Napisano: 30.10.2015 12:36:47
trampek. napisał(a):

gosiek_212 napisał(a):

trampek. napisał(a):

Wiem, ale troche osób już dostało i myslałam, ze może dniami ślą.

Mam pytanko orientuje się ktoś ile wcześniej mogę wziaść telefon w mixie? do konca tej umowy  zostalo mi 6 doladowan, ale chyba mozna juz przedłużyc umowę?? będę wdzięczna za odp

Raczej juz tak, ja miałam 8 doładowań i mogłam przedłużyć umowę

Muszę przejść do plusa ale dopiero w pn będę na mieście bo telefon mi się zepsuł i potrzebuje nowego bo ten ktory pozyczylam od taty to jakas masakra emotka A te doładowania co zostały to musze jednorazowo zaplacic czy norlanie mi sie pzredłuza 24 doładowania + 6?

24+6 zobacz sobie na internecie na tel i zadzwon na biuro obslugi to Ci przywiozą czasami maja tansze tel niż w salonie, przynajmniej w moim przypadku tak bylo.
0 0

magy2020

#6103807 Napisano: 30.10.2015 12:59:18
banka-manka napisał(a):

W jaki sposób mogę skontaktować się z nadawcą piwa Pilsner - tak by wysłali do mojego oddziału firmy kurierskiej pismo, że nie trzeba podać nr dowodu? Babka na infolinii nie odpuszcza, albo go podam, albo kurier będzie mieć karę. Oni muszą dostać oficjalne pismo. Jak to załatwić?

U mnie kurier wrócił następnego dnia po dostawie po numery dowodów, więc chyba tego wymagają.
0 0

rkvi

#6103812 Napisano: 30.10.2015 13:06:47
Proszę o pomoc: przedwczoraj dodałam konkursy, których nie było w bazie, do dziś nie mam odblokowanego dostępu do niektorych wątków. Czy to oznacza, że nie zaliczyło mi tych konkursów, czy mam po prostu uzbroić się w cierpliowość?
0 0

ondine

#6103836 Napisano: 30.10.2015 13:25:21
rkvi napisał(a):

Proszę o pomoc: przedwczoraj dodałam konkursy, których nie było w bazie, do dziś nie mam odblokowanego dostępu do niektorych wątków. Czy to oznacza, że nie zaliczyło mi tych konkursów, czy mam po prostu uzbroić się w cierpliowość?

Jeśli są już w bazie to sprawdź, kto nadesłał konkurs. Jeśli nie Ty, to prawdopodobnie ktoś Cię ubiegł. A jeśli nie ma ich w bazie to musisz uzbroić się w cierpliwość.
0 0

olivkap

#6103839 Napisano: 30.10.2015 13:26:55
ondine napisał(a):

rkvi napisał(a):

Jeśli są już w bazie to sprawdź, kto nadesłał konkurs. Jeśli nie Ty, to prawdopodobnie ktoś Cię ubiegł. A jeśli nie ma ich w bazie to musisz uzbroić się w cierpliwość.

Albo napisać to administratora, ja tak zrobiłam i szybko miałam dodane konkursy do konta emotka
0 0

rkvi

#6103848 Napisano: 30.10.2015 13:35:24
Dziękuję za odpowiedzi emotka
0 0

nataszka

#6103872 Napisano: 30.10.2015 13:56:24
Na konkurs Garniera - zakup w dowolnym sklepie? 
0 0

snowflake

#6103894 Napisano: 30.10.2015 14:14:25
magy2020 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

W jaki sposób mogę skontaktować się z nadawcą piwa Pilsner - tak by wysłali do mojego oddziału firmy kurierskiej pismo, że nie trzeba podać nr dowodu? Babka na infolinii nie odpuszcza, albo go podam, albo kurier będzie mieć karę. Oni muszą dostać oficjalne pismo. Jak to załatwić?

U mnie kurier wrócił następnego dnia po dostawie po numery dowodów, więc chyba tego wymagają.

Po pierwsze - na każdym 4paku macie numer telefonu, pod który kurier ma dzwonić w razie wątpliwości.
Po drugie nie trzeba podawać numeru i serii dowodu ( w regulaminie nic nie ma), a tu jest odpowiedź Pilsnera w tej sprawie "Dziękujemy za wiadomość. Kurier dostał dyspozycję wydania nagrody również w sytuacji, w której numer dowodu osobistego nie
zostanie wpisany do protokołu odbioru nagrody. Zgodnie z regulaminem,
kurier może natomiast poprosić o okazanie dowodu tożsamości, przed
wydaniem nagrody."
Po trzecie nigdy bym nie podała tych danych dla głupiego 4 paku emotka
0 0

monikar

#6103906 Napisano: 30.10.2015 14:21:43
Czy ktoś mógłby polecić ofertę na kartę z smsami premium i rokiem ważności konta bez konieczności odczekiwania kilku miesięcy od pierwszego użycia (wiem, że było tak kiedyś w Orange, nie wiem jak jest teraz)?
0 0

banka-manka

#6103915 Napisano: 30.10.2015 14:32:11
snowflake napisał(a):

magy2020 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Po pierwsze - na każdym 4paku macie numer telefonu, pod który kurier ma dzwonić w razie wątpliwości.
Po drugie nie trzeba podawać numeru i serii dowodu ( w regulaminie nic nie ma), a tu jest odpowiedź Pilsnera w tej sprawie "Dziękujemy za wiadomość. Kurier dostał dyspozycję wydania nagrody również w sytuacji, w której numer dowodu osobistego nie
zostanie wpisany do protokołu odbioru nagrody. Zgodnie z regulaminem,
kurier może natomiast poprosić o okazanie dowodu tożsamości, przed
wydaniem nagrody."
Po trzecie nigdy bym nie podała tych danych dla głupiego 4 paku emotka

Dziękuje.
A gdzie mogę znaleźć te oficjalne info - żebym mogła przesłać  link do firmy kurierskiej? Babka na infolinii mówi, że nie zadzwoni - jej to nic nie da. Musi mieć oficjalne pismo od Nadawcy. Piwo mam wydane. Jak nie podam nr lub nie będzie oficjalnego odwołania konieczności nr dowodu to kurier będzie mieć karę. A jak ani nie chce podawać nr, ani nie chcę żeby kurier miał karę. 
0 0

Gość: mariolakal

#6103928 Napisano: 30.10.2015 14:42:08
W którym miejscu znajduje się kod w opakowaniu ferrero ???
0 0

cudaczek121

#6103929 Napisano: 30.10.2015 14:43:03
mariolakal napisał(a):

Mariolu, na samym spodzie od wewnątrz-trzeba otworzyć pudełko emotka
0 0

snowflake

#6103933 Napisano: 30.10.2015 14:45:54
banka-manka napisał(a):

Dziękuje.
A gdzie mogę znaleźć te oficjalne info - żebym mogła przesłać  link do firmy kurierskiej? Babka na infolinii mówi, że nie zadzwoni - jej to nic nie da. Musi mieć oficjalne pismo od Nadawcy. Piwo mam wydane. Jak nie podam nr lub nie będzie oficjalnego odwołania konieczności nr dowodu to kurier będzie mieć karę. A jak ani nie chce podawać nr, ani nie chcę żeby kurier miał karę. 

Na fb Pilsner szybko odpisuje i mi to odpisał, więc uderzaj do nich a nie do K-exa emotka Numer przesyłki masz, więc napisz do Pilsnera, opisz sytuację, podaj numer przesyłki to oni już sobie to wyjaśnią. Ewentualnie zadzwoń pod numer, który jest na opakowaniu piw, i tam wszystko powiedz emotka
0 0

migi

#6103936 Napisano: 30.10.2015 14:48:22
monikar napisał(a):

Czy ktoś mógłby polecić ofertę na kartę z smsami premium i rokiem ważności konta bez konieczności odczekiwania kilku miesięcy od pierwszego użycia (wiem, że było tak kiedyś w Orange, nie wiem jak jest teraz)?

w play jest ofera, bodajże po 24h już mogłam wysyłać premium. 
http://www.play.p...-karte-rok-waznosci/
0 0

Gość: mariolakal

#6103939 Napisano: 30.10.2015 14:49:46
cudaczek121 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Mariolu, na samym spodzie od wewnątrz-trzeba otworzyć pudełko emotka

Dzięki, kochana... Musiałam komuś podać na szybko...  emotka
0 0

banka-manka

#6103959 Napisano: 30.10.2015 15:14:35
bzowapani napisał(a):

Na fb Pilsner szybko odpisuje i mi to odpisał, więc uderzaj do nich a nie do K-exa emotka Numer przesyłki masz, więc napisz do Pilsnera, opisz sytuację, podaj numer przesyłki to oni już sobie to wyjaśnią. Ewentualnie zadzwoń pod numer, który jest na opakowaniu piw, i tam wszystko powiedz emotka

emotka
0 0

asiatko

#6103964 Napisano: 30.10.2015 15:24:10
osób które się niebawem hajtają i w Aparcie zamówione obrączki mają
bo jestem ciotka dobrotka cochce im podarowac w prezencie 100 zl
tylko muszą bonowe (700 za 600 zl) u ciotki poczynić zakupy
0 0

lola.lola

#6103982 Napisano: 30.10.2015 15:43:31
Szukam sprawdzonego przepisu na zupę krem z dyni. Nigdy nie robiłam i jutro zamierzam zrobić po raz pierwszy, w internecie jest dużo przepisów ale może ktoś mógłby polecić jakiś sprawdzony?  byłabym wdzięczna emotka
0 0

silvia8

#6103990 Napisano: 30.10.2015 15:52:21
lola.lola napisał(a):

Szukam sprawdzonego przepisu na zupę krem z dyni. Nigdy nie robiłam i jutro zamierzam zrobić po raz pierwszy, w internecie jest dużo przepisów ale może ktoś mógłby polecić jakiś sprawdzony?  byłabym wdzięczna emotka

też chętnie poczytam i wypróbuję emotka
0 0

termitek99

#6104045 Napisano: 30.10.2015 17:08:06
Czy z konkursu NA LENIWCA rozsyłali już maile?
0 0