SZUKAM....

nayas

#6158641 Napisano: 10.02.2016 20:43:43
Witam, szukam lub kupie - rabat, kupon na nocleg w Warszawie.
0 0

Gość: bumtarata

#6158652 Napisano: 10.02.2016 21:32:53
@michałek13 napisał(a):

jokan napisał(a):

@michałek13 napisał(a):

kristof23 napisał(a):

jokan napisał(a):

kristof23 napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

szukam wskazówek jak zacząć przygodę z zakupami na aliexpress?  mam konto w ING i mam tylko kartę debetową do tego konta.... nie znam się na tym zupełnie....emotka

teraz wystarczy mieć tylko np. konto bankowe internetowe i robić opłaty przez przelewy24 (podobno pobierają jakąś prowizje za to, ale ta opcja jest bardzo wygodna i ją polecam emotka )

widzialam na FB grupy związane z aliexpresem, tam zapewne wszystko wiedzą - poszukaj

poszukaj na fb np. grupy Aliexpress Cebula Deals

Ja niedawno zrobiłam po raz pierwszy zakupy na ebay. Mam normalne konto w banku + kartę dla niego.
Płaciłam kartą za zakupy. W moim banku - Bank Spółdzielczy - wogóle nie ma prowizji. Ja akurat robiłam zakupy z Chin. Płaciłam w USD, z konta zdejmowało mi w złotówkach, po średnim kursie w danym dniu - dniu, w którym płaciłam. Pani w banku zapewniła mnie, że nie ma prowizji i faktycznie na wyciągu tak jest. Przestrzegała tylko, żeby tam jak się założy konto nie zapisywać na stałe swojej karty. 

a dlaczego nie przypisywac? mowisz o karcie visa czy innej?

w razie, gdy ktoś ci włamie się na konto paypala, albo jeśli na obcym komputerze (np. kawiarenka internetowa) zapomnisz się wylogować ze swojego konta, to żeby nikt nie wykorzystał tej okazji mając wszystkie dane twojej karty i bez najmiejszego problemu zrobić sobie niezłe zakupy...
0 0

jokan

#6158654 Napisano: 10.02.2016 21:41:46
bumtarata napisał(a):

@michałek13 napisał(a):

jokan napisał(a):

@michałek13 napisał(a):

kristof23 napisał(a):

jokan napisał(a):

kristof23 napisał(a):

szukam wskazówek jak zacząć przygodę z zakupami na aliexpress?  mam konto w ING i mam tylko kartę debetową do tego konta.... nie znam się na tym zupełnie....emotka

teraz wystarczy mieć tylko np. konto bankowe internetowe i robić opłaty przez przelewy24 (podobno pobierają jakąś prowizje za to, ale ta opcja jest bardzo wygodna i ją polecam emotka )

widzialam na FB grupy związane z aliexpresem, tam zapewne wszystko wiedzą - poszukaj

Ja niedawno zrobiłam po raz pierwszy zakupy na ebay. Mam normalne konto w banku + kartę dla niego.
Płaciłam kartą za zakupy. W moim banku - Bank Spółdzielczy - wogóle nie ma prowizji. Ja akurat robiłam zakupy z Chin. Płaciłam w USD, z konta zdejmowało mi w złotówkach, po średnim kursie w danym dniu - dniu, w którym płaciłam. Pani w banku zapewniła mnie, że nie ma prowizji i faktycznie na wyciągu tak jest. Przestrzegała tylko, żeby tam jak się założy konto nie zapisywać na stałe swojej karty. 

w razie, gdy ktoś ci włamie się na konto paypala, albo jeśli na obcym komputerze (np. kawiarenka internetowa) zapomnisz się wylogować ze swojego konta, to żeby nikt nie wykorzystał tej okazji mając wszystkie dane twojej karty i bez najmiejszego problemu zrobić sobie niezłe zakupy...

tylko ze ja nie mam przypisanej visy, w paypalu mam tylko konto i jak chce cos kupic to musze z konta kasę przelac, a jak dojdze to tylkoe wtedy uzywac paypala
0 0

Gość: ewikewik

#6158656 Napisano: 10.02.2016 21:44:41
Szukam wejściówki 2d do Cinema City
0 0

Gość: bumtarata

#6158668 Napisano: 10.02.2016 22:10:44
jokan napisał(a):

bumtarata napisał(a):

@michałek13 napisał(a):

jokan napisał(a):

@michałek13 napisał(a):

kristof23 napisał(a):

jokan napisał(a):

kristof23 napisał(a):

tylko ze ja nie mam przypisanej visy, w paypalu mam tylko konto i jak chce cos kupic to musze z konta kasę przelac, a jak dojdze to tylkoe wtedy uzywac paypala

zadałaś pytanie: "dlaczego nie przypisywac karty do konta?" starałem się wytłumaczyć najprościej jak umiałem...
0 0

ziolko

#6158673 Napisano: 10.02.2016 22:20:46
POSTARAJCIE SIĘ NIE ROBIĆ PIRAMIDY CYTATÓW emotka
0 0

Gość: bc14

#6158707 Napisano: 10.02.2016 23:30:25
na forum pojawila sie super opcjaprzed nickiem osoby do ktorej piszemy odpowiedz wstawiamy@ czyli @nick a ta osoba dostaje powiadomienie.ze udzielono jest i odpowiedzi w danym watku.Nie tworzymy piramidek i nie musimy szukac swoich rozmow
0 0

jokan

#6158755 Napisano: 11.02.2016 07:52:31
bumtarata, wiem, dzieki
0 0

staszek

#6158801 Napisano: 11.02.2016 09:58:41
Szukam informacji czy małże potrafią grać w piłkarzyki. Bo rzuciło mi się w oczy, że ktoś dostał piłkarzyki i małż się ucieszy. Więc się zastanawiam czy potrafią, może jakby im ten stół pod wodę wstawić? No nie wiem.
0 0

defed

#6158806 Napisano: 11.02.2016 10:11:59
staszek napisał(a):

Szukam informacji czy małże potrafią grać w piłkarzyki. Bo rzuciło mi się w oczy, że ktoś dostał piłkarzyki i małż się ucieszy. Więc się zastanawiam czy potrafią, może jakby im ten stół pod wodę wstawić? No nie wiem.

nie wolno - stół tylko do użytku w pomieszczeniach suchych i bezwietrznych, o stabilnym podłożu emotka
0 0

staszek

#6158808 Napisano: 11.02.2016 10:18:06
defed napisał(a):

staszek napisał(a):

nie wolno - stół tylko do użytku w pomieszczeniach suchych i bezwietrznych, o stabilnym podłożu emotka

No to ten małż biedny tylko się ucieszy (pytanie czy małże się cieszą?), ale sobie nie pogra emotka
0 0

nkba

#6158809 Napisano: 11.02.2016 10:19:20
staszek napisał(a):

Małż - ten mój udomowiony -  twierdzi, że jest dobry w te piłkarzyki, a im więcej mokrego (niekoniecznie wody emotka ) wokół to tym lepiej mu idzie emotka
0 0

constanza

#6158813 Napisano: 11.02.2016 10:24:54
Czy w Biedronce mozna bez problemu zwracać ubrania jesli np. rozmiar nam nie pasuje?czy sa problemy?
0 0

sweety162

#6158818 Napisano: 11.02.2016 10:34:24
Szukam wejsciowki na sens deadpool w wwa, jakby ktos wygrał a jie mógł pójść to chętnie przygarnę- powiedziałam szwagrowi ze spróbuje wygrac jednak sie nie udało 
0 0

Gość: pekaes86

#6158820 Napisano: 11.02.2016 10:35:40
constanza napisał(a):

Czy w Biedronce mozna bez problemu zwracać ubrania jesli np. rozmiar nam nie pasuje?czy sa problemy?

Ja zwracałam bez problemu emotka
0 0

olunka

#6158935 Napisano: 11.02.2016 14:33:44
szukam regulaminu konkursu Osis w Kauflandzie
0 0

ela

#6158936 Napisano: 11.02.2016 14:37:06
szukam jak mozna zmienic  swoje  haslo  ? Kiedyś taka opcja  była  a teraz za nic nie mogę znaleźć 
0 0

truskaweczka123

#6159122 Napisano: 11.02.2016 21:44:31
szukam biletow do MULTIKINA , moga byc kody z konkursu wedla, chetnie kupie 2 lub 4
oferta z cena , jesli ktos moze sprzedac na priw
priw emotka
0 0

trebor1

#6159142 Napisano: 11.02.2016 22:22:04
szukam osoby studiującej budownictwo
0 0

ika1

#6159202 Napisano: 12.02.2016 04:47:50
 czy ktoś wygrał w mila główne
0 0