SZUKAM....

Gość: ewikewik

#6160310 Napisano: 15.02.2016 16:31:34
Szukam informacji w jakich sieciach czy firmach dostępne są produkty Organiki?
0 0

Gość: bc14

#6160384 Napisano: 15.02.2016 18:04:26
szukam Iwony K z Kluczborka jezeli jest na forum;) mam mila niespodzianke
0 0

renatak0

#6160386 Napisano: 15.02.2016 18:08:45
ewikewik napisał(a):

Castorama
0 0

aneciatko

#6160471 Napisano: 15.02.2016 20:04:12
renatak0 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Castorama

A czy na ten konkurs mozna kupic, gdzie sie chce, czy z mapki na stronie? Bo tam nie ma Castoramy.
0 0

constanza

#6160769 Napisano: 16.02.2016 13:27:05
Szukam kogos kto ma jakies doswiadczenia z wyrejestrowaniem sie z urzedu pracy. Moj brat dostal "skierowanie" do konkretnego pracodawcy ale nawet ja odradzam mu ta "atrakcyjna" oferte. I tak sie zastanawiamy czy jesli po wzięciu tego papierka z UP wyrejestruje sie zaznaczając inny powod to nie bedzie sie musial z tego papierka rozliczać?ubezpieczenie zdrowotne jest wazne jeszcze 30 dni po wyrejestrowaniu?i czy w takiej sytuacji bedzie sie mogl zarejestrować ponownie np za 2-3 tygodnie czy bedzie mogl dopiero po jakims dłuższym określonym czasie? dodam jeszcze ze zadnych zasiłków nie pobiera.

moze ktos ma jakies dowswiadczenia z UP w tej kwestii to bede wdzieczna emotka
0 0

malenka

#6160776 Napisano: 16.02.2016 13:39:49
constanza napisał(a):

Szukam kogos kto ma jakies doswiadczenia z wyrejestrowaniem sie z urzedu pracy. Moj brat dostal "skierowanie" do konkretnego pracodawcy ale nawet ja odradzam mu ta "atrakcyjna" oferte. I tak sie zastanawiamy czy jesli po wzięciu tego papierka z UP wyrejestruje sie zaznaczając inny powod to nie bedzie sie musial z tego papierka rozliczać?ubezpieczenie zdrowotne jest wazne jeszcze 30 dni po wyrejestrowaniu?i czy w takiej sytuacji bedzie sie mogl zarejestrować ponownie np za 2-3 tygodnie czy bedzie mogl dopiero po jakims dłuższym określonym czasie? dodam jeszcze ze zadnych zasiłków nie pobiera.

moze ktos ma jakies dowswiadczenia z UP w tej kwestii to bede wdzieczna emotka

Nie wiem czy pomogę, bo nie bardzo rozumiem jak takie "skierowanie" u was działa, ale postaram się na częśc pytań odpowiedzieć. Jeżeli brat wyrejestruje się sam z siebie, to będzie musiał odczekać 3 miesiące nim znów się będzie mógł zarejestrować. Ale jeśli wyrejestruje się na podstawie umowy o pracę/ dzieło/ zlecenie to może się ponownie zarejestrować bez tego okresu karencji. W takim przypadku musi przyjść do urzędu już z podpisaną umową i dopiero wtedy się wyrejestrować (ma na to 7 dni od momentu podpisania umowy). Ubezpieczanie wygasa po 30 dniach od wyrejestrowania, ale lepiej się upewnić czy nie jakichś było zmian po nowym roku.

edit: Teraz czytam w necie i niektórzy twierdzą, że można się wyrejestrować bez podania powodu i zarejestrować nawet następnego dnia. Może to od urzędu zależy?
0 0

niunia-k

#6160781 Napisano: 16.02.2016 13:41:39
https://www.faceb.../?type=3&theater Poszukiwane te dwie osoby ... wygrały ale się nie zgłosiły 
0 0

Gość: trampek.

#6160839 Napisano: 16.02.2016 15:39:48
Orientuje się ktoś gdzie znjade te kostki duck na paczka sprzataczka 5w1 lub te barwiace woda? w takich skelpach jak tesco (małe) biedronka, C4, kaufland? czy raczej w tych mniejszych bo nie mam za bardzo jak z dzieckiem szukac a chciałabym sie zorientowac mniej wiecej gdzie sa bede wdzieczna za odp:)
0 0

izak1000

#6160847 Napisano: 16.02.2016 15:49:37
trampek. napisał(a):

Orientuje się ktoś gdzie znjade te kostki duck na paczka sprzataczka 5w1 lub te barwiace woda? w takich skelpach jak tesco (małe) biedronka, C4, kaufland? czy raczej w tych mniejszych bo nie mam za bardzo jak z dzieckiem szukac a chciałabym sie zorientowac mniej wiecej gdzie sa bede wdzieczna za odp:)

W Kaufland  i Rossmanie jest bardzo duży  wybór  tych produktów. .
0 0

kachakacha

#6160853 Napisano: 16.02.2016 15:57:03
izak1000 napisał(a):

trampek. napisał(a):

Tak, potwierdzam - w Rossmann są kostki barwiące wodę i te naklejane. Nie wiem natomist, gdzie można kupić płyn duck. W Tesco i Rossmannie nie ma emotka
0 0

Gość: barcza

#6160865 Napisano: 16.02.2016 16:19:46
kachakacha napisał(a):

izak1000 napisał(a):

trampek. napisał(a):

Tak, potwierdzam - w Rossmann są kostki barwiące wodę i te naklejane. Nie wiem natomist, gdzie można kupić płyn duck. W Tesco i Rossmannie nie ma emotka

Płyn Duck jest w Intermarche
0 0

kadett33

#6160878 Napisano: 16.02.2016 16:56:35
barcza napisał(a):

kachakacha napisał(a):

izak1000 napisał(a):

trampek. napisał(a):

Płyny Duck w tesco i auchan są.
0 0

#6160885 Napisano: 16.02.2016 17:20:22
Gdzie sa wyniki testujemy biedronka? pierwszy raz zagrałam na @ przychodzi wiadomośc o zakwalifikowaniu się? bo na ich stronie w wynkach testow nic nie widze?
0 0

izak1000

#6160893 Napisano: 16.02.2016 17:38:38
trampek. napisał(a):

Gdzie sa wyniki testujemy biedronka? pierwszy raz zagrałam na @ przychodzi wiadomośc o zakwalifikowaniu się? bo na ich stronie w wynkach testow nic nie widze?

Teraz są inne zasady testowania ...na stronie Testujemy Biedronka .. jest wszystko wyjaśnione.
0 0

Gość: mariolakal

#6160941 Napisano: 16.02.2016 19:45:22
kadett33 napisał(a):

barcza napisał(a):

kachakacha napisał(a):

izak1000 napisał(a):

trampek. napisał(a):

W kaufie są wszystkie, w polo i netto tylko zawieszki i naklejki, a w biedronie i małym tesco żadnych... 
0 0

Gość: HOLLY

#6160945 Napisano: 16.02.2016 19:56:19
mariolakal napisał(a):

kadett33 napisał(a):

barcza napisał(a):

kachakacha napisał(a):

izak1000 napisał(a):

trampek. napisał(a):

W kaufie są wszystkie, w polo i netto tylko zawieszki i naklejki, a w biedronie i małym tesco żadnych... 

kupiłam zawieszki w Biedronce po 3,49 zł za sztukę
0 0

dorothy

#6161064 Napisano: 17.02.2016 01:08:07
może ktoś wie?: kilka dni temu otrzymałam smsa od Payback: dostałeś ekupon na zakupy w aplikacji allegro! Aby zebrać 5x więcej punktów wejdź do aplikacji Payback i aktywuj ekupon
ale wchodzę i nic nie widzę, gdzie to jest? chyba, że już po tej promocji
0 0

kadett33

#6161095 Napisano: 17.02.2016 10:37:38
dorothy napisał(a):

może ktoś wie?: kilka dni temu otrzymałam smsa od Payback: dostałeś ekupon na zakupy w aplikacji allegro! Aby zebrać 5x więcej punktów wejdź do aplikacji Payback i aktywuj ekupon
ale wchodzę i nic nie widzę, gdzie to jest? chyba, że już po tej promocji

miałem taki kupon tydzień temu, ale już jest nieaktywny więc na to wychodzi że już po promocji.
0 0

#6161200 Napisano: 17.02.2016 13:51:13
Czy dostaliście już zwrot za sagę z pierwszych dni promocji??
0 0

arabela79

#6161201 Napisano: 17.02.2016 13:52:56
Kogoś, kto się ze mną zamieni doładowaniem za dyszkę.
Chciałam Virgine Mobile, a babeczka w Biedrze wydrukowała mi T-Mobile emotka
Może tez być Play.
0 0