SZUKAM....

dolly

#6170941 Napisano: 10.03.2016 00:31:48
elhad napisał(a):

dolly napisał(a):

constanza napisał(a):

O 500 zł na dziecko. Jutro mam test rekrutacyjny w urzedzie ale wątpliwości i pytań coraz więcej im dłużej to czytam emotka

tak z ciekawości,  czy te osoby, czyli i Ty, maja byc na jakis określony czas zatrudnione, czy do konca programu 500+

Z tego co słychać dookoła, to robione są nabory na zatrudnienie na razie do końca roku. Pracodawcy mają obawy co do dłuższego zatrudnienia.

Dziekuje za odpowiedź emotka
0 0

mysz-s

#6170954 Napisano: 10.03.2016 09:15:57
constanza napisał(a):

O 500 zł na dziecko. Jutro mam test rekrutacyjny w urzedzie ale wątpliwości i pytań coraz więcej im dłużej to czytam emotka

to tutaj nie wiem na jakiej zasadzie bedzie ale wydaje mi sie ze tez tak bo te osrodki pomocy społecznej liczą własnie za pełny miesiac przepracowany
0 0

ladyinred

#6170965 Napisano: 10.03.2016 10:12:35
Info tez macie taki nowy ciulowy uklad poczty na o2?
0 0

defed

#6170968 Napisano: 10.03.2016 10:16:21
ladyinred napisał(a):

Mam po staremu, na roznych przegladarkach.
0 0

ziolko

#6170969 Napisano: 10.03.2016 10:18:46
defed napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Mam po staremu, na roznych przegladarkach.

ja loguję się przez http://prokonto.pl/ i mam po staremu
0 0

ladyinred

#6170972 Napisano: 10.03.2016 10:22:25
Dzięki,  ja przez telefon mam cos pozmieniane od dzis emotka  
0 0

defed

#6170989 Napisano: 10.03.2016 10:47:15
ziolko napisał(a):

mysz-s moja rada - jak już masło się roztopi to nakłuwam całość patyczkiem do szaszłyków, żeby równo namiękło. Biorę mniej cukru, bo przy tej ilości jest bardzo słodkie, a jeśli jabłka są słodkie, albo słodzone ze słoika to już masakra emotka  
Można odłożyć 2 łyżki cukru z tego, co ma być dodane do ciasta i posypać na wierzchu przed pieczeniem - będzie fajna skorupka emotka  

Dostalam tydzien temu reklamowke pomarszczonych jablek. Przypadkiem tu rano weszlam emotka  Zrobilam sypany jablecznik, moj pierwszy jablecznik ever, w ogole moje pierwsze ciasto w zyciu (babeczek z pudelka nie licze). Ale czad, ale dobre! Dzieki emotka
0 0

mysz-s

#6170990 Napisano: 10.03.2016 10:51:07
defed napisał(a):

ziolko napisał(a):

mysz-s moja rada - jak już masło się roztopi to nakłuwam całość patyczkiem do szaszłyków, żeby równo namiękło. Biorę mniej cukru, bo przy tej ilości jest bardzo słodkie, a jeśli jabłka są słodkie, albo słodzone ze słoika to już masakra emotka  
Można odłożyć 2 łyżki cukru z tego, co ma być dodane do ciasta i posypać na wierzchu przed pieczeniem - będzie fajna skorupka emotka  

Dostalam tydzien temu reklamowke pomarszczonych jablek. Przypadkiem tu rano weszlam emotka  Zrobilam sypany jablecznik, moj pierwszy jablecznik ever, w ogole moje pierwsze ciasto w zyciu (babeczek z pudelka nie licze). Ale czad, ale dobre! Dzieki emotka

ja właśnie też dostałam jabłka  nie mam co z nimi zrobić. Będę próbować jutro emotka
0 0

icotynato

#6170994 Napisano: 10.03.2016 10:56:23
mysz-s napisał(a):

defed napisał(a):

ziolko napisał(a):

ja właśnie też dostałam jabłka  nie mam co z nimi zrobić. Będę próbować jutro emotka

Mozna tez ususzyć sobie przy kaloryferze - będą na przekąskę emotka a skoro juz pomarszczone to szybko wyschna. Albo przecier do słoika zrobić i bedzie w razie "W" do placka, naleśników czy co kto lubi
a i jeszcze to cisato polecam http://pinkcake.b...anej-i-jablek.html  szybko i zdrowo, ja dodaję jeszcze bakalie (słonecznik, orzechy)
0 0

ziolko

#6171014 Napisano: 10.03.2016 11:21:48
ja suszę w piekarniku, jeśli chcę chipsy jabłkowe na szybko emotka albo robię marmoladę do jedzenia na bieżąco
0 0

constanza

#6171036 Napisano: 10.03.2016 11:50:20
dolly napisał(a):

constanza napisał(a):

tak z ciekawości,  czy te osoby, czyli i Ty, maja byc na jakis określony czas zatrudnione, czy do konca programu 500+

Szczerze mówiąc nie wiem ale dla mnei każda praca jest lepsza niż bezrobocie emotka tu nie ma okresów próbnych wiec pierwsza umowa jest chyba i tak na 6 miesięcy tylko. Wiadomo, ze wniosków będzie mnóstwo w okresie kwiecień-czerwiec ale i każdej utracie/uzyskaniu dochodu trzeba informować, dzieci nowe tez sie rodzą a wniosek składa sie co roku wiec po tych trzech miesiącach tez będzie co robić szczególnie w dużych miastach.
0 0

mysz-s

#6171042 Napisano: 10.03.2016 11:58:12
constanza napisał(a):

dolly napisał(a):

constanza napisał(a):

Szczerze mówiąc nie wiem ale dla mnei każda praca jest lepsza niż bezrobocie emotka tu nie ma okresów próbnych wiec pierwsza umowa jest chyba i tak na 6 miesięcy tylko. Wiadomo, ze wniosków będzie mnóstwo w okresie kwiecień-czerwiec ale i każdej utracie/uzyskaniu dochodu trzeba informować, dzieci nowe tez sie rodzą a wniosek składa sie co roku wiec po tych trzech miesiącach tez będzie co robić szczególnie w dużych miastach.

już po rozmowie o pracę? emotka
0 0

constanza

#6171046 Napisano: 10.03.2016 12:05:49
mysz-s za kilka godzin dopiero.
0 0

mysz-s

#6171052 Napisano: 10.03.2016 12:15:16
constanza napisał(a):

mysz-s za kilka godzin dopiero.

to powodzenia emotka
0 0

banka-manka

#6171079 Napisano: 10.03.2016 12:56:47
Czy ktoś też dzisiaj dostał mejla od Amici od blenderów:
' Witamy,Mail weryfikujący.Prosimy na niego nie odpowiadać.Zespół Amica. Dzień Kobiet

Na inne mejle, gdzie były zgłoszeni brak takiej wiadomości. Nadawca i odbiorca też jakoś dziwnie emotka
0 0

Monika11

#6171081 Napisano: 10.03.2016 12:57:48
Amica wysłała  takiego @
Witamy,Mail weryfikujący.Prosimy na niego nie odpowiadać.Zespół Amica. Dzień Kobiet
Czy to znaczy że dostanę blender ?Czy tylko weryfikują @
0 0

stefania7

#6171082 Napisano: 10.03.2016 13:01:19
Monika11 napisał(a):

Amica wysłała  takiego @
Witamy,Mail weryfikujący.Prosimy na niego nie odpowiadać.Zespół Amica. Dzień Kobiet

A napisali, że dostaniesz blender? Czy że tylko weryfikują maila?
0 0

banka-manka

#6171085 Napisano: 10.03.2016 13:03:37
stefania7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Amica wysłała  takiego @

A napisali, że dostaniesz blender? Czy że tylko weryfikują maila?

Nie, tylko to co wkleiłam.
I odbiorca to: officestokrotka.com.pl, zamiast mojego mejla.
0 0

banka-manka

#6171087 Napisano: 10.03.2016 13:04:36
Monika11 napisał(a):

Amica wysłała  takiego @

Mam to samo, stawiam, że weryfikacja.
Pamiętasz ile zostało blenderów kiedy wysyłałaś zgłoszenie? Czy jadą od początku i wysyłają? Ja mam taką wiadomość na pierwsze wysłane zgłoszenie, na pozostałe na razie brak.
0 0

Monika11

#6171089 Napisano: 10.03.2016 13:06:55
@banka-manka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Amica wysłała  takiego @

Mam to samo, stawiam, że weryfikacja.
Pamiętasz ile zostało blenderów kiedy wysyłałaś zgłoszenie? Czy jadą od początku i wysyłają? Ja mam taką wiadomość na pierwsze wysłane zgłoszenie, na pozostałe na razie brak.

ja byłam na początku też
0 0