SZUKAM....

bridget

#6179165 Napisano: 02.04.2016 01:48:12
edzia21 napisał(a):

bridget napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bridget napisał(a):

bic flex C4  jest dedykowany tylko dla mężczyzn? :- ) zdjęcia kobiet nie przejdą?:) uwiecznij chwile z których jesteś dumny hmm

Jest dokładnie tak jak piszesz emotka  

Dla kobiet jest BIC Soleil

trochę szkoda:))   kobiety tez się moga   golic męskimi maszynkami:))

...tak samo, jak faceci mogą się golić różowymi BIC Soleil emotka

a tak przy okazji konkursu przejdzie kolaz, czy zdjecie /   przyjmujemy jako pojedynczy egzemplarz?
0 0

kozuszka38

#6179172 Napisano: 02.04.2016 07:03:17
kozuszka38 napisał(a):

czy w finishu są jakieś ograniczenia w znakach smsowych,bo w regulaminie nie mogę się doczytać?

Nikt nie wie?
0 0

Kwiatuszek2506

#6179214 Napisano: 02.04.2016 11:44:53
Szukam jakiś kodów rabatowych na bilety PKP, bo w tej chwili została mi tylko opcja -10% na wcześniejszą rezerwację.
0 0

grzybekmalutki

#6179229 Napisano: 02.04.2016 12:35:09
czy ktoś wypłacał w bankomacie kasę z Carex, udało się wyciągnąć całe 100zł??
0 0

tereniagno

#6179309 Napisano: 02.04.2016 19:29:17
Wysłałam zwrotkę z paczki-sprzątaczki 30.03 z danymi i skanem paragonu,i do tej pory nie dostałam potwierdzenia,,ze do nich doszło.Czy ktoś też tak ma,czy mam odesłać dane jeszcze raz lub jeszcze zaczekać?
0 0

mia

#6179313 Napisano: 02.04.2016 19:41:55
tereniagno napisał(a):

Wysłałam zwrotkę z paczki-sprzątaczki 30.03 z danymi i skanem paragonu,i do tej pory nie dostałam potwierdzenia,,ze do nich doszło.Czy ktoś też tak ma,czy mam odesłać dane jeszcze raz lub jeszcze zaczekać?

Wszystko gra, odpisują z informacją o pozytywnej weryfikacji w ciągu 1-3 dni roboczych.
Więc pewnie w poniedziałek Ci odpiszą. emotka
0 0

basku

#6179320 Napisano: 02.04.2016 20:36:18
czy ktos wie po jakim czasie mozna spodziewac sie wynikow w tym konkursie https://www.bebip...iz-na-temat-zywienia konkurs juz daaaawno sie zakonczyl a wynikow nie widze, chyba ze @ zostaly wyslane do laureatow??
0 0

stefania7

#6179322 Napisano: 02.04.2016 20:46:56
basku napisał(a):

czy ktos wie po jakim czasie mozna spodziewac sie wynikow w tym konkursie https://www.bebip...iz-na-temat-zywienia konkurs juz daaaawno sie zakonczyl a wynikow nie widze, chyba ze @ zostaly wyslane do laureatow??

w regulaminie napisali, kiedy będą wyniki
0 0

asper01

#6179371 Napisano: 03.04.2016 00:27:16
grzybekmalutki napisał(a):

czy ktoś wypłacał w bankomacie kasę z Carex, udało się wyciągnąć całe 100zł??

Nie uda się, bo prowizja 5 zł.
0 0

tereniagno

#6179374 Napisano: 03.04.2016 00:56:37
mia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wszystko gra, odpisują z informacją o pozytywnej weryfikacji w ciągu 1-3 dni roboczych.
Więc pewnie w poniedziałek Ci odpiszą. emotka

Ok.dzięki:)
0 0

batistutek123

#6179438 Napisano: 03.04.2016 13:36:04
ziolko napisał(a):

batistutek123 po 1 za takie zapominanie i pisanie gdzie Ci się podoba, w dodatku nie na temat, w końcu będę musiała Ci dać punkty karne, a może i bana emotka
po 2 - mam nieprzyjemne wrażenie, że prowokujesz i obrażasz ludzi na forum (np. katolicka zaraza). 

Będę wdzięczna, jeśli powstrzymasz się od umoralniania i nauczania ludzi, jeśli tego nie chcą. A kto chce, niech pisze do Ciebie na pw.

No niestety śmieszna argumentacja.
Wiele osób odpowiada i piszę bzdury, ja mam pewne rzeczy spraktykowane i wiem. Wiele rzeczy w życiu widziałem. Proszę bardzo bana, Jezus też za życia burzył pewien porządek i za to został ukrzyżowany. Nie przeszkadza mi to, możesz usuwac wiadomości, moim zdaniem nie ten czas by kryć zawsze przy okazji piszę swoje zdanie na dany temat. Pomimo że czasem jest dra mentalnie różne od zdania ogółu. 
NIkogo nie prowokuje ani nie obrażam, to Ty teraz wypisując takie bzdury i brednie obrażasz swoich przodków, dalszych dziadków którzy, żyli w zgodzie z tymi prawidłowościami. Teraz wszystko stoi na głowie i trzeba pewne sprawy dorosłym tłumaczyć, gorzej niż dzieciom.
Pisać już nie będę nie mam ochoty.
0 0

ziolko

#6179440 Napisano: 03.04.2016 14:06:58
batistutek123 - nie chce mi się z Tobą dyskutować. Więc to ostatni wpis na ten temat.
Pokasowałam wpisy nie dlatego, że nie zgadzam się z nimi, tylko dlatego, że były w nieodpowiednich tematach. Zresztą z wpisami innych osób tak samo robię, jak ktoś pisze nie tam, gdzie powinien.
Nigdy nie będziemy nadawać na tych samych falach, bo mamy DIAMETRALNIE różne sposoby życia i widzenia świata.
Nikogo nie obrażam. Ani dziadków, ani innych przodków. A Ty nie musisz grać na moich emocjach. 
Każdy żyje zgodnie z czasami, w których przyszło mu żyć.
Jestem za korzystaniem z nauk przodków, tak samo ziołolecznictwa, ale bez przesady. Nie zawsze i nie wszędzie wcześniejsze nauki są aktualne obecnie. Np. szybciej można wysłać list za pośrednictwem poczty elektronicznej, niż wysyłać gołębia albo innego posłańca.
Rozumując po Twojemu nie powinnam używać internetu, prądu, samochodu itp. bo moi dalsi przodkowie nie mieli tego, tylko żyli w lepiankach, albo innych kurnych chatach i gotowali na ognisku. 
A SAM z tego korzystasz - siedzisz w internecie, używasz prądu, dojeżdżasz gdzieś itp. Czyli sam nie żyjesz zgodnie z prawidłowościami przodków emotka

Koniec dyskusji. 
0 0

batistutek123

#6179441 Napisano: 03.04.2016 14:14:35
ziolko napisał(a):

batistutek123 - nie chce mi się z Tobą dyskutować. Więc to ostatni wpis na ten temat.
Pokasowałam wpisy nie dlatego, że nie zgadzam się z nimi, tylko dlatego, że były w nieodpowiednich tematach. Zresztą z wpisami innych osób tak samo robię, jak ktoś pisze nie tam, gdzie powinien.
Nigdy nie będziemy nadawać na tych samych falach, bo mamy DIAMETRALNIE różne sposoby życia i widzenia świata.
Nikogo nie obrażam. Ani dziadków, ani innych przodków. A Ty nie musisz grać na moich emocjach. 
Każdy żyje zgodnie z czasami, w których przyszło mu żyć.
Jestem za korzystaniem z nauk przodków, tak samo ziołolecznictwa, ale bez przesady. Nie zawsze i nie wszędzie wcześniejsze nauki są aktualne obecnie. Np. szybciej można wysłać list za pośrednictwem poczty elektronicznej, niż wysyłać gołębia albo innego posłańca.
Rozumując po Twojemu nie powinnam używać internetu, prądu, samochodu itp. bo moi dalsi przodkowie nie mieli tego, tylko żyli w lepiankach, albo innych kurnych chatach i gotowali na ognisku. 
A SAM z tego korzystasz - siedzisz w internecie, używasz prądu, dojeżdżasz gdzieś itp. Czyli sam nie żyjesz zgodnie z prawidłowościami przodków emotka

Koniec dyskusji. 

Koniec dyskusji, z tym się zgadzam ale napisałaś takie brednie, że ledwo dałem radę to przeczytać. Wszystko to co piszesz to jakaś dziwna wizja tego co było, mi cały czas chodzi o okres przed Jezusem. O którym nie wiesz kompletnie nic, ludzie tam byli wyżej wewnętrznie niż my dzisiaj. Prąd zakłóca energię która nas otacza, dlatego jest w każdym domu. Pożywienie gdy jesteś z Bogiem rośnie samo obok Twojego domu, zbierasz i uprawiasz.
Nasi przodkowie używali teleportacji, telekinezy. To co pokazują w grach, filmach i bajkach żeby nam się wydawało że to tylko fikcja. Wszystko łapiesz, są na to twarde dowody. Szukaj sama znajdziesz, jak nie masz czasu to piszesz o sprawach o których nie masz pojęcia. Informację przesyła się myślami całe obrazy. Telefony i wszystko o czym piszesz to protezy.
0 0

ziolko

#6179444 Napisano: 03.04.2016 14:27:20
batistutek123 napisał(a):

Koniec dyskusji, z tym się zgadzam ale napisałaś takie brednie, że ledwo dałem radę to przeczytać

WZAJEMNIE emotka  
0 0

bridget

#6179456 Napisano: 03.04.2016 17:10:31
pyt  bic flex  „Prześlij zdjęcie pasji dzięki której czujesz się sobą

a  przy dodaniu jest chyba z poprzedniego konkursu pocałunek ?
 u każdego tak się wyswietla? mimo co chyba można dodać ?
0 0

bridget

#6179459 Napisano: 03.04.2016 18:11:39
a i jeszcze jedno nr paragonu jak jest 084594 podajemy cały łącznie z zerem z przodu?
0 0

jokan

#6179463 Napisano: 03.04.2016 18:38:03
jak jest z gwarancja tych blenderow od amica? bo karta nie jest podbita...
0 0

kadett33

#6179469 Napisano: 03.04.2016 18:58:41
bridget napisał(a):

a i jeszcze jedno nr paragonu jak jest 084594 podajemy cały łącznie z zerem z przodu?

ja podaje cały.
0 0

asiunia260

#6179472 Napisano: 03.04.2016 19:11:34
jokan napisał(a):

trzeba czytać to co przysyłają....była dołączona kartka z gratulacjami, na której jest wszystko opisane i która przy okazji jest podstawą gwarancji 
0 0

jokan

#6179486 Napisano: 03.04.2016 20:06:04
asiunia260 napisał(a):

jokan napisał(a):

trzeba czytać to co przysyłają....była dołączona kartka z gratulacjami, na której jest wszystko opisane i która przy okazji jest podstawą gwarancji 

aaaa dopiero teraz zobaczylam, bo odpakowalam cały emotka , dzięki emotka
0 0