SZUKAM....

pioge7

#6187654 Napisano: 23.04.2016 10:53:01
dorothy napisał(a):

jakiś czas temu ktoś umieszczał wzór oświadczenia jaki trzeba wysłać na młynek z Kamisa, jeżeli ktoś posiada to poproszę info na PW

http://wyslijto.p...ownload/eeh9jp13nl 
0 0

grzybekmalutki

#6187656 Napisano: 23.04.2016 10:56:59
dorothy napisał(a):

jakiś czas temu ktoś umieszczał wzór oświadczenia jaki trzeba wysłać na młynek z Kamisa, jeżeli ktoś posiada to poproszę info na PW

http://wyslijto.pl/plik/08yiwhw9gb
0 0

dorothy

#6187658 Napisano: 23.04.2016 11:12:00
grzybekmalutki napisał(a):

dorothy napisał(a):

pioge7 link nie działa
dziękuję wam  emotka
0 0

pioge7

#6187659 Napisano: 23.04.2016 11:14:05
dorothy napisał(a):

grzybekmalutki napisał(a):

dorothy napisał(a):

pioge7 link nie działa
dziękuję wam  emotka

Nie wiem czemu dobrze sie skopiował ale wchodząc na niego po HTTP nie wchodzi dwukropek i trzeba go dopisać, wtedy wyjdzie emotka  
0 0

asantesana

#6187692 Napisano: 23.04.2016 15:01:22
Szukam jak odblokować smsy premium na nowej karcie Orange. Kopiłam dzisiaj nowy starter, zmieniłam na rok ważności konta, doładowałam kwotą 5 zł (tak mi kazał sprzedawca) i nadal nie mogę wysłać smsa. W Play trzeba odczekać kilka/kilkanaście godzin, a tutaj? Pomoże ktoś?
0 0

yolka123

#6187696 Napisano: 23.04.2016 15:13:58
asantesana napisał(a):

Szukam jak odblokować smsy premium na nowej karcie Orange. Kopiłam dzisiaj nowy starter, zmieniłam na rok ważności konta, doładowałam kwotą 5 zł (tak mi kazał sprzedawca) i nadal nie mogę wysłać smsa. W Play trzeba odczekać kilka/kilkanaście godzin, a tutaj? Pomoże ktoś?

Pan Ci źle powiedział, niestety. emotka Trzy dni temu aż do BOK Orange dzwoniłam,bo to samo usiłowałam zrobić bezskutecznie.I tam mnie oświecili.
Kwota doładowania potrzebna do uruchomienia usługi premium to 10 zł.emotka
Tak zrobiłam i działa.
0 0

estrelitta

#6187697 Napisano: 23.04.2016 15:14:13
asantesana napisał(a):

Z tego co mi wiadomo należy doładować kwotą 10 zł - ja tak robiłam na swoich starterach Orange i mogę wysyłać smsy premium.
0 0

asantesana

#6187701 Napisano: 23.04.2016 15:27:09
Dzięki yolka i elwira. Ostanio spotykam się z taką niekompetencją sprzedawców wszelkiej maści, ze szok. Specjalnie dopytywałam, czy wystarczy doładować najniższą kwotą 5 zł. 
ps. Doładowałam i nie działa, trzeba odczekać jakiś czas? Ale mnie to wkurza...
0 0

kadett33

#6187708 Napisano: 23.04.2016 16:12:40
asantesana napisał(a):

Dzięki yolka i elwira. Ostanio spotykam się z taką niekompetencją sprzedawców wszelkiej maści, ze szok. Specjalnie dopytywałam, czy wystarczy doładować najniższą kwotą 5 zł. 

Ale skąd kasjerka ma wiedzieć że trzeba doładować aby wysłać sms-y premium?

Najlepiej kupić starter Virgin mobile lub Fakt mobile gdzie po doładowaniu za 5zł odblokowuje smsy premium oraz konto jest ważne rok od doładowania.

W Play także ale trzeba aktywować taryfę z rok ważności konta.
0 0

asantesana

#6187710 Napisano: 23.04.2016 16:46:11
kadett33 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Po pierwsze nie kasjerka tylko kasjer jak już coś (o czym pisałam wyżej). Po drugie nie był to kasjer w spożywczaku, tylko pan z obsługi w dużym salonie Orange. Po trzecie co to za pytanie skąd ma wiedzieć? Przecież napisałam, że dopytywałam konkretnie o smsy premium i ich odblokowanie, nie interesuje mnie skąd to wie, czy ze szkoleń, czy regulaminów, które musi znać czy od współpracowników, ale skoro udziela takich informacji, to ja je przyjmuje za prawdę. 
Ps. Informacyjnie - odblokowało się po ok. godzinie od doładowania kwotą 10 zł
0 0

kadett33

#6187715 Napisano: 23.04.2016 17:45:53
asantesana napisał(a):

kadett33 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Po pierwsze nie kasjerka tylko kasjer jak już coś (o czym pisałam wyżej). Po drugie nie był to kasjer w spożywczaku, tylko pan z obsługi w dużym salonie Orange. Po trzecie co to za pytanie skąd ma wiedzieć? Przecież napisałam, że dopytywałam konkretnie o smsy premium i ich odblokowanie, nie interesuje mnie skąd to wie, czy ze szkoleń, czy regulaminów, które musi znać czy od współpracowników, ale skoro udziela takich informacji, to ja je przyjmuje za prawdę. 

A to w salonach sieciowych to powinni to wiedzieć, byłem pewny ze kasjera w sklepie spożywczym się pytałaś.
0 0

Gość: giuliettaX

#6187728 Napisano: 23.04.2016 18:41:14
kadett33 napisał(a):

asantesana napisał(a):

kadett33 napisał(a):

asantesana napisał(a):

A to w salonach sieciowych to powinni to wiedzieć, byłem pewny ze kasjera w sklepie spożywczym się pytałaś.

tak szczerze? to więcej czasem wie kasjer w spożywczym niż pracownik takiego salonu czy punktu emotka  przetestowałam informacyjnie wszystkie sieci z górnej półki, salony i punkty, na słowa "smsy premium" nikt (słownie: nikt) nie miał pojęcia o jakie smsy chodzi, po krótkim wyjaśnieniu konkursy czy loterie dla takich ludzi to czarna magia, dla nich smsy premium to takie od wróża macieja, wróżki z czarnej ścieżki, konkursy radio i tv, reklamy itp. ale nie nasze konkursy czy loterie... bardzo też cieszę się, że taka osoba jak kadett33 ( nawet 33 emotka ) jest na forum, bo od dawna Twój nick od razu kojarzy mi się fonami emotka  udzielasz tu spontanicznie bardzo przydatnych innym użytkownikom tel. informacji i oby więcej takich osób na forum  emotka
0 0

izak1000

#6187753 Napisano: 23.04.2016 20:51:54
Czy jest jakiś kod  na przedłużenie konta na rok w T-mobile..
0 0

Gość: mariolakal

#6187795 Napisano: 23.04.2016 23:25:38
Dzisiaj widziałam w kaufie Lay'sy oznaczone paskiem konkursowym z info, że promocja/loteria rozpoczyna się 25 kwietnia... Nie mogę znaleźć go w bazie... Czy ktoś coś ? 
0 0

aguagu

#6187876 Napisano: 24.04.2016 12:41:30
Szukam regulaminu konkursu Kamis z młynkami. 
0 0

Gość: brudny

#6187877 Napisano: 24.04.2016 12:42:05
aguagu napisał(a):

http://kamis.vas....egulaminPromocja.pdf
0 0

aguagu

#6187880 Napisano: 24.04.2016 12:52:55
brudny napisał(a):

aguagu napisał(a):

http://kamis.vas....egulaminPromocja.pdf

Dziękuję  emotka
0 0

ewunia

#6187890 Napisano: 24.04.2016 13:19:25
Czy ktoś miał nagrodzony ten sam numer telefonu w Garnier Hebe i Garnier Natura?
0 0

tereniagno

#6187906 Napisano: 24.04.2016 14:55:03
benasia napisał(a):

czy może ktoś polecić jakieś fajne noclegi w Karpaczu?

Polecam pensjonat "GRANI" na ul. Kolorowej.
0 0

asantesana

#6187914 Napisano: 24.04.2016 15:57:05
Szukam po jakim czasie od doładowania Virgin Mobile odblokuje mi smsy premium? Czy wystarczy doładować kwotą 5 zł?
0 0