SZUKAM....

madziulka2434

#6201832 Napisano: 25.05.2016 11:51:55
Szukam dobrej duszy, która mi podpowie jak okiełznać laysową  pufkę emotka
0 0

pioge7

#6201834 Napisano: 25.05.2016 11:52:46
Kupował ktoś cos przez mediaexpert.pl z dostawą na drugi dzień? Czy ta dostawa naprawdę jest na drugi? 
0 0

Gość: giuliettaX

#6201837 Napisano: 25.05.2016 11:56:44
pioge7 napisał(a):

Kupował ktoś cos przez mediaexpert.pl z dostawą na drugi dzień? Czy ta dostawa naprawdę jest na drugi? 

tak, ale za dodatkową opłatą na drugi  emotka  
0 0

slonko365

#6201841 Napisano: 25.05.2016 11:59:29
icotynato napisał(a):

benasia napisał(a):

zuzola napisał(a):

mahuska napisał(a):

Proszę o podpowiedź... chciałam kupić dziecku trampoline...widzę że są 2 rodzaje: z siatką na zewnątrz i wewnątrz.... jak to się sprawdza w praktyce?? Czy ta od środka jest bezpieczniejsza??

bezpieczniejsza z siatką wewnętrzną.

To ja zapytam inaczej - czy trampoliny są bezpieczne? Zastanawiam się nad zakupem, ale mąż jest przeciwny.

Trzeba umieć korzystać, najlepiej pojedynczo by dzieci sobie krzywdy nie zrobiły

Dokładnie, trzeba pilnować żeby dzieci się nie zderzyły, bo to się może bardzo źle skończyć, więc tak naprawdę najlepiej żeby dzieci skakały pojedynczo, trzeba pilnować, żeby się nie rzucały na siatkę, bo ona niby jest mocna, ale jak stoi w słońcu i deszczu to po jakimś czasie traci wytrzymałość - ja musiałam po dwóch latach wymienić siatkę i obrzeże, bo się darły. Ale poza tym fajna zabawa, jak wstawisz dziecko to masz z głowy aż nie wyciągniesz siłą emotka
0 0

pioge7

#6201844 Napisano: 25.05.2016 12:08:13
giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wlasnie dopłaciłem, ale pytam bo na stronie kurierskiej z podanym numerem przesyłki nie ma nic emotka  i chciałem zapytać jak ktoś zamawiał emotka  
0 0

Gość: bc14

#6201845 Napisano: 25.05.2016 12:09:45
Rozumiem.ze pojedynczo najlepiej jakby skakaly ale wyobrazacie sobie 3 czekajacych dzieci az 1 przestanie skakac i taka kolejka to nie zabawa;)
0 0

Gość: giuliettaX

#6201848 Napisano: 25.05.2016 12:13:24
pioge7 napisał(a):

giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wlasnie dopłaciłem, ale pytam bo na stronie kurierskiej z podanym numerem przesyłki nie ma nic emotka  i chciałem zapytać jak ktoś zamawiał emotka  

u mnie było wszystko ok i bardzo szybko  emotka  

Zasady „Gwarancja dostawy jutro”
  1. Usługą objęte są produkty oznaczone na karcie produktu zegarem z informacją „Gwarancja dostawy jutro", które zostaną zamówione od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 21:00 w sklepie internetowym MediaExpert.pl.
  2. Z usługi „Gwarancja dostawy jutro” wyłączone są zamówienia hurtowe, powyżej 2 sztuk tego samego modelu.
  3. Usługa polega na zobowiązaniu się przez Organizatora do dostawy zamówienia następnego dnia roboczego, jeśli zostało ono złożone od poniedziałku do czwartku w godzinach od 8:00 do 21:00, dostawy w poniedziałek, jeśli zamówienie zostało ono złożone w piątek od godziny 8:00 do niedzieli do godziny 14:00
  4. Usługa obejmuje wyłącznie zamówienia z formą dostawy do domu i formą płatności za pobraniem Dodatkowa opłata za „Gwarancję dostawy jutro" wynosi: przesyłki do 30 kg: 9.90 zł, przesyłki powyżej 30 kg: 14,90 zł
  5. W przypadku zamówienia większej ilości produktów, wszystkie z nich muszą być oznaczone zegarem i opisane „Gwarancja dostawy jutro", aby skorzystać z usługi.
  6. Dostawa Zamówień odbywa się za pomocą specjalistycznej firmy kurierskiej świadczącej usługi transportowe na zlecenie Sprzedającego lub do wybranego paczkomatu.
0 0

mahuska

#6201855 Napisano: 25.05.2016 12:27:42
slonko365 napisał(a):

icotynato napisał(a):

benasia napisał(a):

zuzola napisał(a):

mahuska napisał(a):

Proszę o podpowiedź... chciałam kupić dziecku trampoline...widzę że są 2 rodzaje: z siatką na zewnątrz i wewnątrz.... jak to się sprawdza w praktyce?? Czy ta od środka jest bezpieczniejsza??

bezpieczniejsza z siatką wewnętrzną.

To ja zapytam inaczej - czy trampoliny są bezpieczne? Zastanawiam się nad zakupem, ale mąż jest przeciwny.

Trzeba umieć korzystać, najlepiej pojedynczo by dzieci sobie krzywdy nie zrobiły

Dokładnie, trzeba pilnować żeby dzieci się nie zderzyły, bo to się może bardzo źle skończyć, więc tak naprawdę najlepiej żeby dzieci skakały pojedynczo, trzeba pilnować, żeby się nie rzucały na siatkę, bo ona niby jest mocna, ale jak stoi w słońcu i deszczu to po jakimś czasie traci wytrzymałość - ja musiałam po dwóch latach wymienić siatkę i obrzeże, bo się darły. Ale poza tym fajna zabawa, jak wstawisz dziecko to masz z głowy aż nie wyciągniesz siłą emotka

a widział ktoś gdzieś teraz promocję na taką około 300 cm??
0 0

pioge7

#6201864 Napisano: 25.05.2016 12:40:58
giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

1. Usługą objęte są produkty oznaczone na karcie produktu zegarem z informacją „Gwarancja dostawy jutro", które zostaną zamówione od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 21:00 w sklepie internetowym MediaExpert.pl.
  2. Z usługi „Gwarancja dostawy jutro” wyłączone są zamówienia hurtowe, powyżej 2 sztuk tego samego modelu.
  3. Usługa polega na zobowiązaniu się przez Organizatora do dostawy zamówienia następnego dnia roboczego, jeśli zostało ono złożone od poniedziałku do czwartku w godzinach od 8:00 do 21:00, dostawy w poniedziałek, jeśli zamówienie zostało ono złożone w piątek od godziny 8:00 do niedzieli do godziny 14:00
  4. Usługa obejmuje wyłącznie zamówienia z formą dostawy do domu i formą płatności za pobraniem Dodatkowa opłata za „Gwarancję dostawy jutro" wynosi: przesyłki do 30 kg: 9.90 zł, przesyłki powyżej 30 kg: 14,90 zł
  5. W przypadku zamówienia większej ilości produktów, wszystkie z nich muszą być oznaczone zegarem i opisane „Gwarancja dostawy jutro", aby skorzystać z usługi.
  6. Dostawa Zamówień odbywa się za pomocą specjalistycznej firmy kurierskiej świadczącej usługi transportowe na zlecenie Sprzedającego lub do wybranego Paczkomaty

Tak, tylko nieraz ładnie wyglada na papierze czy w necie a inaczej jest w realu emotka  wolałem dlatego dopytać emotka  
0 0

viviean

#6201868 Napisano: 25.05.2016 12:45:28
bc14 napisał(a):

Rozumiem.ze pojedynczo najlepiej jakby skakaly ale wyobrazacie sobie 3 czekajacych dzieci az 1 przestanie skakac i taka kolejka to nie zabawa;)

właśnie emotka  u mnie w rodzinie pytali czy chcielibyśmy na prezent dla naszych dzieci,odmówiłam, bo nie wyobrażam sobie reszty czekających (jedno dziecko można ogarnąć, przy trójce wolę nie ryzykować starć emotka
0 0

slonko365

#6201896 Napisano: 25.05.2016 13:38:15
bc14 napisał(a):

No to trzeba nad nimi stać i patrzeć żeby za bardzo nie szalały albo skakać z nimi i pilnować. Ostatnio u mnie na zebraniu nie było jednej z matek i ktoś przekazał, że dzieci zderzyły się głowami na trampolinie, jedno zarobiło w potylicę i skończyło się pogotowiem i szpitalem i jakąś niewesołą sytuacją, której ciągu dalszego nie znam. Jasne, że ciężko wymagać od dzieci żeby stały w kolejce i czekały, ale niestety trzeba jakoś to wypośrodkować, żeby zabawa była, ale bezpieczna, a na trampolinie niestety o wypadki łatwiej.
0 0

luckymen

#6201934 Napisano: 25.05.2016 14:22:53
podpowiedzi do laysów emotka
0 0

aniago81

#6201944 Napisano: 25.05.2016 14:32:27
luckymen napisał(a):

Szkoda ze nie ma galerii zwyciezcow...

0 0

wiitch

#6201977 Napisano: 25.05.2016 15:08:42
luckymen napisał(a):

podpowiedzi do laysów emotka

Jan też! Takiej małej bo dzieciom puffa się marzy emotka
0 0

carissma

#6201988 Napisano: 25.05.2016 15:29:37
stefania7 napisał(a):

trampek, napisał(a):

carissma napisał(a):

W jakich sklepach można kupić Monte Balance? U mnie w Auchan nie ma, Kaufland, Biedronka brak. Nie wiem gdzie szukać.

w C4 sa po 4,19 a w aldiku u mnie po 5 cos emotka

Byłam dziś w C4 i były po 5.90 (niecałe 6 zł, dokładnie nie pamiętam)

Bardzo dziękuję za odp. Sprawdzę te dwa sklepy emotka
0 0

aleks1983

#6201991 Napisano: 25.05.2016 15:31:07
carissma napisał(a):

stefania7 napisał(a):

trampek, napisał(a):

carissma napisał(a):

W jakich sklepach można kupić Monte Balance? U mnie w Auchan nie ma, Kaufland, Biedronka brak. Nie wiem gdzie szukać.

w C4 sa po 4,19 a w aldiku u mnie po 5 cos emotka

Byłam dziś w C4 i były po 5.90 (niecałe 6 zł, dokładnie nie pamiętam)

Bardzo dziękuję za odp. Sprawdzę te dwa sklepy emotka

W Tesco też są, a w C4 rzeczywiście po 5,90:(
0 0

pioge7

#6202000 Napisano: 25.05.2016 15:38:28
pioge7 napisał(a):

giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

6. Dostawa Zamówień odbywa się za pomocą specjalistycznej firmy kurierskiej świadczącej usługi transportowe na zlecenie Sprzedającego lub do wybranego Paczkomaty

Tak, tylko nieraz ładnie wyglada na papierze czy w necie a inaczej jest w realu emotka  wolałem dlatego dopytać emotka  

Jednak przypadek będzie że nie dotrze emotka  przesyłka ok. 300 km ode mnie, dzwoniliśmy do firmy kurierskiej powiedzieli że planowana dostawa na piątek emotka  
0 0

malgorzata_b

#6202001 Napisano: 25.05.2016 15:39:17
szukam dobrej duszyczki która pomoże w Laysach emotka
0 0

ludzka_istota

#6202040 Napisano: 25.05.2016 16:47:16
Dostałam sms, że idzie przesyłka z pocztex (sprawdziłam, nadana w W-wie, W101) ktoś kojarzy co to moze być?
0 0

bridget

#6202050 Napisano: 25.05.2016 16:57:52
a tv z orlena i  bilety tez juz poszły?
0 0