Visa Konkursy

Gość: pamal73

#6002085 Napisano: 08.04.2015 17:42:08
Tak Kajeczka dokładnie 4 prace od jednego wrrrr a moje na 70 może 2 były
0 0

kajeczka

#6002087 Napisano: 08.04.2015 17:44:04
u mnie na kilkadziesiąt prac - żadna w galerii, o wygranej nie wspominając....
0 0

Gość: elbowndg

#6002088 Napisano: 08.04.2015 17:44:20
constanza napisał(a):

elbowndg napisał(a):

Słuchajcie mam problem. Wygralam karte ale za przelew internetowy. Wyslalam skan potwierdzenia jednak chca ode mnie skanu z terminala. Wiem ze ktos tu mial podobna sytuacje. Co zrobic ?

Ja mialam taak sytuacje. Tzn od razu wyslalam im skan potwierdzenia przelewu i napisalam, ze transakcja byla przez internet wiec wydruku nie mam ale załączam dodatkowo dokument z banku na ktorym byly moje dane, nr karty i napis Visa - bo chyba o ten napis Visa im chodzi (na wydruku z terminala jest a w pdf tylko płatność karta). Wiadomosc przeczytali i sie nie odezwali wiec licze, ze wszystko jest ok emotka

Fakt, u mnie tez tego napisu VISA nie ma.. No to bede musiala sie jutro udac do banku po taki dokument. Mam nadzieje ze nie bedzie problemu. Mam w Meritum.
0 0

defed

#6002093 Napisano: 08.04.2015 17:49:05
elbowndg napisał(a):

constanza napisał(a):

elbowndg napisał(a):Słuchajcie mam problem. Wygralam karte ale za przelew internetowy. Wyslalam skan potwierdzenia jednak chca ode mnie skanu z terminala. Wiem ze ktos tu mial podobna sytuacje. Co zrobic ?

Ja mialam taak sytuacje. Tzn od razu wyslalam im skan potwierdzenia przelewu i napisalam, ze transakcja byla przez internet wiec wydruku nie mam ale załączam dodatkowo dokument z banku na ktorym byly moje dane, nr karty i napis Visa - bo chyba o ten napis Visa im chodzi (na wydruku z terminala jest a w pdf tylko płatność karta). Wiadomosc przeczytali i sie nie odezwali wiec licze, ze wszystko jest ok emotka

Fakt, u mnie tez tego napisu VISA nie ma.. No to bede musiala sie jutro udac do banku po taki dokument. Mam nadzieje ze nie bedzie problemu. Mam w Meritum.

ktoś tu o tym już pisał, że w takim przypadku, zgodnie z informacją od Visy, do potwierdzenia przelewu trzeba dołączyć skan karty Visa przynależącej do rachunku, oczywiście z widocznymi tylko 4 ostatnimi cyframi, które zwykle są na potwierdzeniach z terminala
0 0

constanza

#6002098 Napisano: 08.04.2015 17:57:51
Co do godzin - to ja wysyłam prace rano, po poludniu, wieczorem i zawsze trafiam do galerii (choc wygralam tylko raz ale moja aktywność najwieksza przypadła na ostatnie dni konkursu wiec wyniki jeszcze przede mna). Moim zdaniem godzina nie ma znaczenia.
0 0

Gość: elbowndg

#6002101 Napisano: 08.04.2015 18:03:46
defed napisał(a):

elbowndg napisał(a):

constanza napisał(a):

napisał(a):elbowndg napisał(a):Słuchajcie mam problem. Wygralam karte ale za przelew internetowy. Wyslalam skan potwierdzenia jednak chca ode mnie skanu z terminala. Wiem ze ktos tu mial podobna sytuacje. Co zrobic ?

ktoś tu o tym już pisał, że w takim przypadku, zgodnie z informacją od Visy, do potwierdzenia przelewu trzeba dołączyć skan karty Visa przynależącej do rachunku, oczywiście z widocznymi tylko 4 ostatnimi cyframi, które zwykle są na potwierdzeniach z terminala

To byl przelew przez Payu
0 0

magisterek

#6002106 Napisano: 08.04.2015 18:26:13
elbowndg napisał(a):

Słuchajcie mam problem. Wygralam karte ale za przelew internetowy. Wyslalam skan potwierdzenia jednak chca ode mnie skanu z terminala. Wiem ze ktos tu mial podobna sytuacje. Co zrobic ?

Uprzejmie informujemy, iż w przypadku wygranej, w sytuacji braku możliwości
otrzymania dokumentu potwierdzającego z banku, może Pan przesłać skan
karty Visa, na którym widoczne będzie imię i nazwisko użytkownika karty,
nazwa banku oraz 4 ostatnie cyfry numeru karty (te same, które są
widoczne na potwierdzenie transakcji wysłanych z dokumentami
weryfikacyjnymi). Inne informacje należy zasłonić.
0 0

defed

#6002111 Napisano: 08.04.2015 18:37:45
elbowndg napisał(a):

defed napisał(a):

elbowndg napisał(a):

napisał(a):constanza napisał(a):

napisał(a):napisał(a):elbowndg napisał(a):Słuchajcie mam problem. Wygralam karte ale za przelew internetowy. Wyslalam skan potwierdzenia jednak chca ode mnie skanu z terminala. Wiem ze ktos tu mial podobna sytuacje. Co zrobic ?

To byl przelew przez Payu

potwierdzenie przelewu (PayU także) jako plik pdf + skan karty Visa z imieniem i nazwiskiem i 4 ostatnie cyfry oraz nazwa banku-wystawcy karty
0 0

Andrzej007

#6002120 Napisano: 08.04.2015 18:58:55
Cześć. Mam kilka pytań i mam nadzieję, że pomożecie emotka . Prace można zgłaszać do jutra? Zgłosiłem film, ale nie dostałem żadnego potwierdzenia, że faktycznie praca została wysłana. Ani na stronie zaraz po przesłaniu pracy, ani na email. To normalne? I ostatnie pytanie, jak długo czeka się na dodanie pracy do galerii?

Serdecznie pozdrawiam emotka
0 0

defed

#6002123 Napisano: 08.04.2015 19:03:50
andzi18 napisał(a):

Cześć. Mam kilka pytań i mam nadzieję, że pomożecie emotka . Prace można zgłaszać do jutra? Zgłosiłem film, ale nie dostałem żadnego potwierdzenia, że faktycznie praca została wysłana. Ani na stronie zaraz po przesłaniu pracy, ani na email. To normalne? I ostatnie pytanie, jak długo czeka się na dodanie pracy do galerii?

Serdecznie pozdrawiam emotka

tak-jutro 9 kwietnia  ostatni dzień konkursu - do 23:59
jeśli na mailu nie masz potwierdzenia to znaczy że zgłoszenie nie jest dodane
sprawdź czy opis filmu ma max 100 znaków wraz ze spacjami, bo jest taki limit
w galerii nie wszystkie prace są dodawane, tylko "wybrane"
0 0

Andrzej007

#6002124 Napisano: 08.04.2015 19:04:30
Dwa razy wysłałem prace i żadnego maila nie otrzymałem, o pomyłce nie ma mowy emotka
0 0

defed

#6002127 Napisano: 08.04.2015 19:05:54
andzi18 napisał(a):

Dwa razy wysłałem prace i żadnego maila nie otrzymałem, o pomyłce nie ma mowy emotka

wyślij jeszcze raz!- potwierdzenie wysłania przychodzi na maila po sekundzie - wysłałam ponad 80 zgłoszeń i mam doświadczenie emotka
0 0

Andrzej007

#6002129 Napisano: 08.04.2015 19:08:14
defed napisał(a):

tak-jutro 9 kwietnia  ostatni dzień konkursu - do 23:59

Mój opis filmu ma niemal 600 znaków. Nigdzie nie jest napisane o limicie, chyba że coś przeoczyłem...
0 0

defed

#6002131 Napisano: 08.04.2015 19:10:31
andzi18 napisał(a):

defed napisał(a):tak-jutro 9 kwietnia  ostatni dzień konkursu - do 23:59

Mój opis filmu ma niemal 600 znaków. Nigdzie nie jest napisane o limicie, chyba że coś przeoczyłem...

100 znaków max - i będzie git emotka  Pojawia się taki komunikat nad okienkiem ze zbyt długim opisem, już po naciśnięciu "wyślij"
0 0

juzef

#6002133 Napisano: 08.04.2015 19:14:23
Mam VISĘ, szaleństwo... 
Lubię ten konkurs... emotka
0 0

Andrzej007

#6002134 Napisano: 08.04.2015 19:14:40
Dziękuję za pomoc, planuję wysłać jeszcze jedno zgłoszenie i wtedy sprawdzę emotka

UP gratulacje emotka
0 0

defed

#6002136 Napisano: 08.04.2015 19:15:55
juzef napisał(a):

Mam VISĘ, szaleństwo... 
Lubię ten konkurs... emotka

raduję się z Tobą, bo ja nie mam tym razem, ale miło jest się cieszyć, gdy powód realny  emotka  :D emotka
0 0

zarania

#6002194 Napisano: 08.04.2015 21:23:12
A czy uznali komukolwiek pomyłkę z datą transakcji (podałam datę księgowania), czy już mogę się pożegnać z kartą?
0 0

Gość: schoczka

#6002202 Napisano: 08.04.2015 21:40:40
witajcie,
Nie mogę od wczoraj wysłać zgłoszenia, wyskakuje mi "BŁĘDNE SŁOWO" co mogę robic nie tak?
0 0

cudaczek121

#6002204 Napisano: 08.04.2015 21:43:11
zarania napisał(a):

A czy uznali komukolwiek pomyłkę z datą transakcji (podałam datę księgowania), czy już mogę się pożegnać z kartą?

obawiam się,że niestety nie uznają.Ja z kolei w jednej z dwóch wygranych kart wpisałam w Formularz 10,50 zamiast 10.60, bo się pomyliłam  i zapewne otrzymam tylko jedne 200 zł. Uważam,że z tych kart, które z jakichś przyczyn przepadną Uczestnikom, powinni stworzyć jakąś rezerwę albo dodać kilka dni konkursowych.
0 0