Visa Konkursy

ziolko

#6194245 Napisano: 10.05.2016 11:14:01
a u mnie taka informacja emotka

"Nie znaleziono strony
Niestety, żądana strona nie jest dostępna
Możliwe przyczyny:Nie znaleziono strony o podanym adresie.
Przepraszamy. Strona nie została odnaleziona. Prawdopodobnie została usunięta lub wyłączona. 
Prosimy o sprawdzenie poprawności adresu, odświeżenie strony lub usunięcie plików pamięci podręcznej (cache) oraz ciasteczek (cookies)." 
0 0

norweska20

#6194252 Napisano: 10.05.2016 11:19:11
ziolko napisał(a):

a u mnie taka informacja emotka

"Nie znaleziono strony
Niestety, żądana strona nie jest dostępna
Możliwe przyczyny:Nie znaleziono strony o podanym adresie.
Przepraszamy. Strona nie została odnaleziona. Prawdopodobnie została usunięta lub wyłączona. 
Prosimy o sprawdzenie poprawności adresu, odświeżenie strony lub usunięcie plików pamięci podręcznej (cache) oraz ciasteczek (cookies)." 

mam to samo i na laptopie i na telefonie- wczoraj chociaż z telefony dało się wysłać
0 0

nkba

#6194661 Napisano: 10.05.2016 20:55:55
bruce napisał(a):

Może głupio zabrzmi pytanie do laureatów, ale - czy można wygrać (w sensie praktycznym, nie - teoretycznym - czy ktoś po prostu tak wygrał cokolwiek w aktualnym konkursie) po zgłoszeniu w jednym dniu paragonów z różnych dni? emotka

można emotka
0 0

oleczka3222

#6194714 Napisano: 10.05.2016 22:37:25
nkba napisał(a):

W BZWBK  też nie ma potwierdzenia z napisem VISA,hmmm...ale po numerze karty powinni w razie wylosowania sprawdzić przecież czy to karta Visa. Chyba że się mylę...

0 0

synk

#6194716 Napisano: 10.05.2016 22:43:03
oleczka3222 napisał(a):

nkba napisał(a):

W BZWBK  też nie ma potwierdzenia z napisem VISA,hmmm...ale po numerze karty powinni w razie wylosowania sprawdzić przecież czy to karta Visa. Chyba że się mylę...

ja kiedyś odsyłałem na konkurs VISA zdjęcie mojej karty na tle potwierdzenia (zamalować miałem numer karty bez 4 pierwszych i ostatnich cyfr)
0 0

oleczka3222

#6194718 Napisano: 10.05.2016 22:47:43
synk napisał(a):

Dzięki za informacje emotka

0 0

edytka301

#6194730 Napisano: 10.05.2016 23:23:52
oleczka3222 napisał(a):

nkba napisał(a):

Dokładnie tak mi odpowiedzieli, gdy zorientowałam się, że na moim potwierdzeniu jest tylko "płatność kartą" i wysłałam do nich zapytanie z propozycją dosłania potwierdzenia ze zdjęciem karty. Odpowiedzieli, że nie ma takiej potrzeby, po numerze karty sprawdzili, że to Visa i weryfikacja jest przeprowadzona pomyślnie.
0 0

nkba

#6194832 Napisano: 11.05.2016 10:25:18
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Może głupio zabrzmi pytanie do laureatów, ale - czy można wygrać (w sensie praktycznym, nie - teoretycznym - czy ktoś po prostu tak wygrał cokolwiek w aktualnym konkursie) po zgłoszeniu w jednym dniu paragonów z różnych dni? emotka

można emotka

emotka emotka Dziękuję Ci bardzo. Kolejny raz pomagasz (i to nie tylko mnie emotka )  - oby jak najwięcej tak życzliwych osób, jak Ty, można było spotykać w codziennym życiu. emotka

ojej emotka naprawdę nie ma za co emotka
0 0

violka88

#6194846 Napisano: 11.05.2016 10:35:33
nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

można emotka

emotka emotka Dziękuję Ci bardzo. Kolejny raz pomagasz (i to nie tylko mnie emotka )  - oby jak najwięcej tak życzliwych osób, jak Ty, można było spotykać w codziennym życiu. emotka

ja już wysłałam ponad 50 zgłoszeń w sumie i nic nie udało się wygraćemotka
smutno mi, że takie super nagrody mnie omijają emotka
0 0

nkba

#6194857 Napisano: 11.05.2016 10:47:49
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

Jest, jest! emotka Inni wygrywają, chwalą się tu zdobyczami, ale nie zawsze są gotowi pomóc, Ty - odwrotnie. emotka Za moje ulubione "ojej", jako przeróbkę kultowego "ojeju" z "Miodowych lat" - masz ode mnie oddzielny buziaczek!  emotka   emotka
Visa mnie przeraża regulaminowymi wymogami ilości paragonów, zmniejszonymi do dziesięciu na dzień emotka , dlatego bardzo raz jeszcze dziękuję Ci za pomoc  emotka   emotka , może choć cztery znów zbiorę z całego tygodnia... emotka

emotka emotka emotka Więc trzymam kciuki emotka
0 0

icotynato

#6194876 Napisano: 11.05.2016 11:06:55
U mnie też wciaz nic emotka
0 0

mczarna

#6194882 Napisano: 11.05.2016 11:10:05
violka88 napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

można emotka

smutno rmi, że takie super nagrody mnie omijają emotka

Ja 60 i tez nic:-(
0 0

slonecznik1309

#6194961 Napisano: 11.05.2016 12:38:51
mczarna napisał(a):

violka88 napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

można emotka

smutno rmi, że takie super nagrody mnie omijają emotka

Ja 60 i tez nic:-(

ja średnio ok. 8 dziennie i też nic ;(
0 0

lolka182

#6195571 Napisano: 12.05.2016 11:58:03
zostać laureatem rezerwowym w konkursie Visa - tak blisko a tak daleko....
0 0

cudaczek121

#6195575 Napisano: 12.05.2016 12:04:10
lolka182 napisał(a):

W ogóle nie rozumiem po co oni robią coś takiego emotka Uważam,że powinni informować laureata rezerwowego dopiero wówczas, gdy ten pierwotny nie spełni warunków, a nie dawać temu drugiemu złudną nadzieję.
0 0

lolka182

#6195580 Napisano: 12.05.2016 12:08:25
cudaczek121 napisał(a):

lolka182 napisał(a):

W ogóle nie rozumiem po co oni robią coś takiego emotka Uważam,że powinni informować laureata rezerwowego dopiero wówczas, gdy ten pierwotny nie spełni warunków, a nie dawać temu drugiemu złudną nadzieję.

i jeszcze gratulują... a człowiek nie wie czy ma się cieszyć czy płakać  emotka
0 0

gopablo1

#6195581 Napisano: 12.05.2016 12:09:49
lolka182 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

lolka182 napisał(a):

i jeszcze gratulują... a człowiek nie wie czy ma się cieszyć czy płakać  emotka

dokładnie....emotka
0 0

izak1000

#6195589 Napisano: 12.05.2016 12:14:58
cudaczek121 napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Wiem jak to jest..w poniedziałek dostałam informacje,że "laureat główny spełnił wszystkie wymagania do otrzymania nagrody" a mnie zapraszają do dalszego uczestnictwa w loterii VISA"..
0 0

maria1980

#6195592 Napisano: 12.05.2016 12:18:32
izak1000 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Wiem jak to jest..w poniedziałek dostałam informacje,że "laureat główny spełnił wszystkie wymagania do otrzymania nagrody" a mnie zapraszają do dalszego uczestnictwa w loterii VISA"..

Pamiętam jak z coli któraś forumowiczka miała rezerwę z Kią ... Okropne musi być takie czekanie i samopoczucie też ....bo jednak życzysz temu przed tobą ,żeby mu paragon przepadł emotka  w każdym bądź razie ja bym tak życzyła emotka  
0 0

lolka182

#6195595 Napisano: 12.05.2016 12:20:33
maria1980 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Pamiętam jak z coli któraś forumowiczka miała rezerwę z Kią ... Okropne musi być takie czekanie i samopoczucie też ....bo jednak życzysz temu przed tobą ,żeby mu paragon przepadł emotka  w każdym bądź razie ja bym tak życzyła emotka  

przykre, ale tak jest - nadzieja umiera ostatnia i dopóki jest człowiek potrafi być...okrutny emotka  a nuż paragon zaginie, kot zje, dziecko spłucze w wc... haha
0 0