Wygraj mi / Wygram za...

agusia147

#5565545 Napisano: 28.01.2013 08:26:35
Skoro chcesz coś wygrać lub znaleźć kogoś to wypadało by na ogóle napisać o jaki konk chodzi a nie szczuć całą społeczność.
0 0

pazdzi0h

#5565553 Napisano: 28.01.2013 08:37:35
agusia147 napisał(a):

Skoro chcesz coś wygrać lub znaleźć kogoś to wypadało by na ogóle napisać o jaki konk chodzi a nie szczuć całą społeczność.

nie interesuje Cie to nie czytaj i nie udzielaj sie bezsensu idz pisac nastepne 3 tys postow w temacie konkursowiczki w ciazy,

nie napisalem, ze jest jakas oszustka czy cos tylko, ze odradzam i tyle w temacie, koniec OT
0 0

Gość: mikki85

#5565556 Napisano: 28.01.2013 08:42:40
pazdzi0h napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

pazdzi0h napisał(a):

serdecznie odradzam deal`e z uzytkownikiem iwona0103, wypyta sie jaki konk co i jak i sama sobie wygra:)

tzn, to chyba nic złego ze chciała wiedzieć o jaki konkurs chodzi emotka

oczywiscie, ze nie, szkoda tylko, ze kontakt na pw sie urwal a w rankingu Pani Iwona na 1 miejscu , juz sie do mnie teraz nie odzywa:P

też mam na czarnej liście kilka osób, które po anonsie w topie ZAKUPY... objawiają nagłe zainteresowanie tematem, żeby potem po uzyskaniu pełnych informacji napisać, że z zakupów i paragonu nici

i nawet dla siebie nie zrobią...

a za jakiś czas chwalą się wygranymi emotka

i to jest właśnie nie fair
0 0

agusia147

#5565689 Napisano: 28.01.2013 10:39:48
pazdzi0h napisał(a):

agusia147 napisał(a):

nie interesuje Cie to nie czytaj i nie udzielaj sie bezsensu idz pisac nastepne 3 tys postow w temacie konkursowiczki w ciazy,

nie napisalem, ze jest jakas oszustka czy cos tylko, ze odradzam i tyle w temacie, koniec OT

Chodzi o to, że nie zawracaj tu ludziom tyłka skoro i tak nie chcesz wyjawić info na temat konkursu. Konkursy powinny znajdować się w bazie, dostępne dla ogółu. To jest jasne, że tu nikt nie wygra za ciebie, zwłaszcza jak nagroda jest jedna i cenna. Każdy będzie wtedy grał dla siebie!
0 0

pazdzi0h

#5566171 Napisano: 28.01.2013 02:09:28
agusia147 napisał(a):

pazdzi0h napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Chodzi o to, że nie zawracaj tu ludziom tyłka skoro i tak nie chcesz wyjawić info na temat konkursu. Konkursy powinny znajdować się w bazie, dostępne dla ogółu. To jest jasne, że tu nikt nie wygra za ciebie, zwłaszcza jak nagroda jest jedna i cenna. Każdy będzie wtedy grał dla siebie!

chyba nie rozumiesz istoty tego wątku
0 0

iwona0103

#5566323 Napisano: 28.01.2013 04:14:19
pazdzi0h napisał(a):

agusia147 napisał(a):

pazdzi0h napisał(a):

agusia147 napisał(a):

o nawet nie zauważyłam, że tu taka kłótnia o mnie emotka to raczej logiczne, że nie miałam zamiaru Ci nic wygrać emotka a linka do konkursu mi i tak nie podałeś...

odradzanie wymian ze mną chyba nie jest na temat... wymieniałam się już z wieloma osobami i nigdy żadnych problemów nie było emotka
0 0

Gość: pysiek30

#5568885 Napisano: 30.01.2013 05:14:41
Szukam kogoś, kto mi wygra ślizgacz z łakotek w zamian za doładowanie. PW proszę.
0 0

Gość: kiki256

#5568891 Napisano: 30.01.2013 05:17:21
pysiek30 napisał(a):

Szukam kogoś, kto mi wygra ślizgacz z łakotek w zamian za doładowanie. PW proszę.

Ja również szukam pomocy w Łakotkach w zamian za przelew
0 0

Gość: barti978

#5568895 Napisano: 30.01.2013 05:21:13
wygram w łakotkach
za...
propozycje na pw...
0 0

agusia147

#5568906 Napisano: 30.01.2013 05:31:24
iwona0103 napisał(a):

o nawet nie zauważyłam, że tu taka kłótnia o mnie emotka to raczej logiczne, że nie miałam zamiaru Ci nic wygrać emotka a linka do konkursu mi i tak nie podałeś...

odradzanie wymian ze mną chyba nie jest na temat... wymieniałam się już z wieloma osobami i nigdy żadnych problemów nie było emotka

No właśnie mówię emotka Że ktoś byłby cenzuraem próbując wygrać komuś coś wartościowego za nic emotka A nawet za waciki byłoby to śmieszne.
0 0

pazdzi0h

#5569054 Napisano: 30.01.2013 07:36:47
iwona0103 napisał(a):

pazdzi0h napisał(a):

agusia147 napisał(a):

pazdzi0h napisał(a):

agusia147 napisał(a):

chcialem sie dogadac to nie łaska było się już odezwać tylko działać na własną rękę emotka dobrze, że Cię zdyskwalifikowali emotka

ja już się tu nic nie odzywam, bo następnego karniaka dostane
0 0

iwona0103

#5569572 Napisano: 31.01.2013 10:20:33
pazdzi0h napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

pazdzi0h napisał(a):

agusia147 napisał(a):

pazdzi0h napisał(a):

agusia147 napisał(a):

chcialem sie dogadac to nie łaska było się już odezwać tylko działać na własną rękę emotka dobrze, że Cię zdyskwalifikowali emotka

ja już się tu nic nie odzywam, bo następnego karniaka dostane

zdyskwalifikowali za zbyt długie zastanawianie się przed zagraniem... jak sam dobrze wiesz emotka nie potrafili inaczej zweryfikować oszustów... więc ja na tym ucierpiałam, bo nie byłam winna... jestem bogatsza o doświadczenia...
zauważ, że w ani jednym słowie nie napisałam, że Ci zagram... przeczytaj jeszcze raz wiadomości, które Ci wysłałam i wtedy dopiero się denerwuj...

w temacie... może ktoś mi wygra laptopa za waciki? emotka
0 0

vickichelm

#5570170 Napisano: 31.01.2013 05:00:13
kto pomoże mi wygrać w tym konkursie https://apps.face...om/biznes-sie-kreci/ za doładowanie/przelew? Interesuje mnie karta do empiku. Bardzo proszę o pw.
0 0

megi3323

#5573340 Napisano: 03.02.2013 09:10:34
kto mi wygra jakies kosmetyki lub bilety do kina za nową czarną oryginalną czapeczkę z dyskretnym logo playboy -fotke dosle
0 0

vickichelm

#5574291 Napisano: 04.02.2013 07:48:51
Proszę, czy znajdzie się ktoś kto podpowie jak wygrać w Warce? Nie za darmo , zrewanżuje się . Nie mam już sił do tego konkursu ... emotka Proszę o pw.
0 0

fryz

#5575946 Napisano: 06.02.2013 11:01:04
Szukam dobrej duszyczki, ktora wygralaby mi bilety do multikina za doladowanie lub jakis drobiazg, ja neistety wieczorami jestem odcieta od sieci emotka
0 0

Gość: pawel1615

#5576127 Napisano: 06.02.2013 01:20:54
sory, że pisze w tym temacie, ale za bardzo nie miałem gdzie.

Gdyby komus nie doszły jeszcze wygrane przeze mnie trampki 3bit to prosze ko Pw
0 0

majchrowski

#5579363 Napisano: 09.02.2013 05:20:51
Czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka co pomoże wygrać kubeczek z Żołądkowej ???
0 0

spursman

#5579830 Napisano: 10.02.2013 12:35:32
Mogę spróbować zagrać o Maybelline Collosal na FB (kwestia dogadania za co)
0 0

fryteczka

#5579840 Napisano: 10.02.2013 12:46:02
majchrowski napisał(a):

Czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka co pomoże wygrać kubeczek z Żołądkowej ???

i ja równiez szukam
0 0