Reklama na e-Konkursy.info

Coś wam się nie podoba? Piszcie!

pionas

#7234629 Napisano: 13.01.2025 18:38:58
kiwiwi napisał(a):

Nie podoba mi się sposób edytowanie opisów konkursów przy ich zatwierdzaniu. Staram się tworzyć czytelne opisy, bez zbędnych informacji, ale i tak bardzo często są mniej lub bardziej "kastrowane". Czasem to są kosmetyczne sprawy, ale często usuwane są istotniejsze informacje, np. o rodzajach nagród. Dziś z tytułu konkursu usunięto nazwę sklepu, którego dotyczy. A to chyba jest ułatwienie, a nie zbędna informacja. Jednocześnie widzę opisy składające się z kilku zdań na krzyż, gdzie nawet nie ma wpisanego zadania konkursowego, takie chyba przechodzą bez żadnej ingerencji emotka

O który dokladnie konkurs chodzi? Nie przypominam sobie sytuacji aby wyciął nazwę sklepu z tytułu...
Swoją treść wklejam tylko wtedy gdy po wejściu w edycję obecną jest nieczytelna tzn rozjeżdża się bp każde słowo jest w nowej linii. System często wycina znaki z opisów w social media bo tam na tekst czesto nakładane są specjalne czcionki i wtedy tekst jest inaczej interpretowany i wymaga przepisania
0 0

kiwiwi

#7234631 Napisano: 13.01.2025 18:52:04
pionas napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Nie podoba mi się sposób edytowanie opisów konkursów przy ich zatwierdzaniu. Staram się tworzyć czytelne opisy, bez zbędnych informacji, ale i tak bardzo często są mniej lub bardziej "kastrowane". Czasem to są kosmetyczne sprawy, ale często usuwane są istotniejsze informacje, np. o rodzajach nagród. Dziś z tytułu konkursu usunięto nazwę sklepu, którego dotyczy. A to chyba jest ułatwienie, a nie zbędna informacja. Jednocześnie widzę opisy składające się z kilku zdań na krzyż, gdzie nawet nie ma wpisanego zadania konkursowego, takie chyba przechodzą bez żadnej ingerencji emotka

O który dokladnie konkurs chodzi? Nie przypominam sobie sytuacji aby wyciął nazwę sklepu z tytułu...
Swoją treść wklejam tylko wtedy gdy po wejściu w edycję obecną jest nieczytelna tzn rozjeżdża się bp każde słowo jest w nowej linii. System często wycina znaki z opisów w social media bo tam na tekst czesto nakładane są specjalne czcionki i wtedy tekst jest inaczej interpretowany i wymaga przepisania

Chodzi o ten konkurs https://www.e-kon...-ps5-limited-edition w tytule był dopisek – RTV Euro AGD
Z opisu zniknęło też wypunktowanie, przez co – moim zdaniem – stracił na czytelności.
1 cb656 0

pionas

#7234640 Napisano: 13.01.2025 19:08:41
kiwiwi napisał(a):

pionas napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Chodzi o ten konkurs https://www.e-kon...-ps5-limited-edition w tytule był dopisek – RTV Euro AGD
Z opisu zniknęło też wypunktowanie, przez co – moim zdaniem – stracił na czytelności.

Przy dodawaniu konkursów mam listę słów które z automatu ma wyciąć i było na niej euro rtv agd, nie mam pojęcia dlaczego już usunąłem tą frazę i poprawiłem tytuł konkursu
2 kiwiwi, cb656 0

pionas

#7234978 Napisano: 14.01.2025 21:10:52
andii napisał(a):

Helo. Jak wchodzę np.w" konkursy promocyjne" i chce zobaczyć następną stronę...To dalej jestem na pierwszej😀....dopiero po zaznaczeniu 2 -jestem na drugiej emotka
Stara szata -dodam

Czy problem nadal występuje?
0 0

andii

#7235080 Napisano: 15.01.2025 11:09:38
pionas napisał(a):

andii napisał(a):

Helo. Jak wchodzę np.w" konkursy promocyjne" i chce zobaczyć następną stronę...To dalej jestem na pierwszej😀....dopiero po zaznaczeniu 2 -jestem na drugiej emotka
Stara szata -dodam

Czy problem nadal występuje?

już działa poprawnie . Dzięki kierownikuemotka
1 pionas 0

PPPet-er

#7236899 Napisano: 23.01.2025 17:17:10
Pionas, skoro dajesz karniaka to chociaz pisz prawde z jakiego powidu a nie wymyslasz, ze cos nie jest wygraną a wpis byl w wątku "ciesze sie"  a nie "moje wygrane" 
Rozczarowac mozna sie uzytkownikiem, ktory zawodowo tu sprawia przykrosc uzytkownikom 
0 0

pionas

#7236968 Napisano: 24.01.2025 08:10:25
PPPet-er napisał(a):

Pionas, skoro dajesz karniaka to chociaz pisz prawde z jakiego powidu a nie wymyslasz, ze cos nie jest wygraną a wpis byl w wątku "ciesze sie"  a nie "moje wygrane" 
Rozczarowac mozna sie uzytkownikiem, ktory zawodowo tu sprawia przykrosc uzytkownikom 

zmęczenie mój błąd, dokonałem edycji postu

P. S. Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być?? to nie jest wątek do pisania co Ci się nie podoba emotka
0 0

mima

#7237102 Napisano: 24.01.2025 21:46:17
Hej. A może wątek pt Jakie marzenia spełniamy dzięki konkursom?
Jeśli powielam temat to proszę zignorujcie
O sorry to kompletnie nie ten wątek,  bo mi się wszystko podobaemotka
0 0

rufus

#7237277 Napisano: 26.01.2025 22:58:58
"Opinie o użytkowniku" na profilu.
Gdyby zrobić tak żeby na górze były najpierw najnowsze?

Jesli ktos ma wiele wpisów to trzeba przesuwac w dol, zeby zobaczyc nowe. emotka
0 0

pionas

#7237285 Napisano: 27.01.2025 04:50:13
rufus napisał(a):

"Opinie o użytkowniku" na profilu.
Gdyby zrobić tak żeby na górze były najpierw najnowsze?

Jesli ktos ma wiele wpisów to trzeba przesuwac w dol, zeby zobaczyc nowe. emotka

Zapraszam do wypełnienia ankiety https://forms.gle/XAQn6BVGf3WH5FZGA emotka
0 0

niunio

#7238090 Napisano: 30.01.2025 20:11:07
Dodałem w dwóch miejscach odnośniki do list produktów (konkretnie tu i tu), a po akceptacji konkursów te hiperłącza zniknęły.
To chyba błąd, a nie zamierzony efekt... emotka

Z kolei w opisie AXE emotka stała się olbrzymem. Proszę o wybaczenie. emotka
0 0

pionas

#7238100 Napisano: 30.01.2025 21:15:39
niunio napisał(a):

Dodałem w dwóch miejscach odnośniki do list produktów (konkretnie tu i tu), a po akceptacji konkursów te hiperłącza zniknęły.
To chyba błąd, a nie zamierzony efekt... emotka

Z kolei w opisie AXE emotka stała się olbrzymem. Proszę o wybaczenie. emotka

Axe poprawiony.
Co do linków to tak zostały one wycięte.
Z linkami w opisie jest problem z wyświetlaniem i ich klikalnością w aplikacji dlatego zawsze je wycinam, zostawiam max dwa linki - do strony głównej i do regulaminu, reszta jest ukrywana lub tak jak w tym przypadku usuwana...
1 niunio 0

byekitty

#7239162 Napisano: dzisiaj o 10:17:51
Proponuję zmianę nazwy wątku "Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale"
na
"Co to za paczka?"

Kiedyś wysyłaliśmy nasze adresy na lewo i prawo i nie wiedzieliśmy skąd przyszła nagroda, stąd nazwa tematu.

Od dawna tak się nie dzieje, a wątek służy pytaniom "co to za paczka" właśnie.
emotka
2 Emememe, rufus 0