Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8460
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
aha
dziękuję za odpowiedź!
a juz sie ciesyzłem ze ponad 1000 wiadomości
Gość: busia
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja teraz próbowałam i nic
Gość: busia
No mi pisze, że wygrałam, ale jak kilkam w linka żeby uzupełnic dane to pisze, ze minęło 24h..możliwe że sie juz skończyły
Gość: mariolakal
Ja miałam swego czasu ponad 11 000 postów, a teraz mam połowę, więc mnie dokładniej przeczyścili...
Gość: civi
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
szczupak
Postów 839
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rafai
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
szczupak
Postów 839
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sania30
Postów 460
Data rejestracji 06.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: hittmanka
zwykłe listy nie są rejestrowane nawet jeżeli to był priorytet... da się sprawdzić tylko polecone priorytety, te które podpisuje się przy odbiorze
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok dzięki
bo babka zaczyna mi już grać na nerwach powoli
Gość: konqrs
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0