Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: js28
POMOCY!!!! - piszcie proszę na PW
Gość: nineczka17
moze sprobuj jeszcze raz zrobic wg instrukcji i sie uda ja wylaczylam dzwoniac pod *500 i wg instrukcji po koleji szlam
ladylisa
Postów 85
Data rejestracji 18.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisz do nas pomoc@portal.onet.pl
lub zadzwoń: 012 26 00 200; 0 801 080 200.
albo tu zajrzyj
http://www.orange...671&cat2=3839633
Gość: mandaxa
Gość: nniewidzialnaa
po oparzeniach slonecznych pomagał jogurt naturalny i mleko siadłe ale tu nie wiem co teraz by nie piekło
Gość: achemiczka
Ja bym się udała na pogotowie, na serio i bez żartów.
Gość: kolastynka
A masz aloes w doniczce? To wytnij parę liści, lekko je zgnieć, przekrój wzdłuż i tym lepkim sokiem posmaruj oparzenie i poczekaj aż wyschnie. Ale jak bardzo duże to oparzenie albo głębokie to może ten lekarz jest jednak dobrym pomysłem
golcia20
Postów 1010
Data rejestracji 11.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sądzę że najmądrzejszą radą będzie jednak lekarz
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na popazenia najleprzy jest silikon z chirurgi czyli raczej nie czekalabym na twoim miejscu z lekarzem
Gość: szunia
koniecznie lekarz, bo w efekcie nieprawidłowego leczenia mogą Ci się zrobić przykurcze palców!
Gość: meeyka
najlepiej najpierw przejechac sie na pogotowie, po takim czyms moze zostac slad
jak sie kiedys porzadniej poparzylam, farmaceutka powiedziala, ze Panthenol jest do niczego na wieksze poparzenia i sprzedala mi krem ARGOSULFAN, po czym i tak wykopala mnie na pogotowie
Gość: marielu
aniunia1900
Postów 340
Data rejestracji 18.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skutki mogą być jeszcze gorsze ale wole nie pisać ..do lekarza jak najszybciej
Gość: swibek
mocz cały czas w zimnej wodzie, najlepiej pod bieżącą, nawet jak piecze.. jak wyjmiesz i poczujesz chwilowy ból, który ustaje to znaczy że pomału sięzamraża nie przekłuwaj bąbli, niech same pękną lub przykleją się, nie wiem jak duże to poparzenie ale może się goić nawet do 2 tygodni.. popsikaj Panthenolem w sprayu i broń Boże nie smaruj żadnymi kremami!! no i szybko na pogotowie!!
Gość: nniewidzialnaa
golcia20
Postów 1010
Data rejestracji 11.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Codzienny klik