Pomocy!!!!

Gość: meeyka

#2813102 Napisano: 03.11.2009 05:56:42
ciasssteczko napisał(a):

aniaaaa napisał(a):

wiem,że głupie pytanie ale pomóżcie emotka

tóa torebka się Wam bardziej podoba? nie mogę się zdecydować..

http://www.allegro.pl/item804565317.html
czy ta http://www.allegro.pl/item790720474.html

druga emotka

mi tez druga emotka
0 0

Gość: aniaaaa

#2813108 Napisano: 03.11.2009 05:58:40
ok przegłosowane emotka dziękuję emotka
0 0

ciasssteczko

#2813172 Napisano: 03.11.2009 06:23:00
szukam pomocy z zagadziwami - na poczatku konkursu nie mialam problemu z pobieraniem i odtwarzaniem plikow, a teraz owszem, pobieram, zabiera mi punkty na utwory, ale nie moge tego nijak odtworzyc na komputerze - probowalam juz chyba kazdym programem emotka
winamp niby pobiera jakas licencje, ktora muzodajnia przeprasza, ale nie moze udzielic.

moze ktos mial podobny problem i/lub wie jak to rozwiazac?
0 0

Gość: kelly

#2813524 Napisano: 03.11.2009 08:01:48
Potrzebuje pomocy, znaczy bardziej informacj gdzie moge to zgłosić czy na policje czy gdzie.
Moja mama ma ojca, który ja nienawidzi i mojego tate, ostanio jej ociec pokłócił się z obecną zoną(ukrainką) i ta żona przyjechała do mojej mamy i opowiedziała jej ze ten mojej mamy ojciec, wyniajął ukrainców, zeby ja zabili i mojego tate, podał adres nr auta i wszytko co wiedział, nawet podobno zażyczył sobie jak ma śmierć mojego taty wyglądać i zapłacił juz. Ta ukraina powiedziała, ze chce mieć czyste sumienie i dlatego to mówi mojej mamie. Temu ojcu mojej mamy odbija na starość, Moja mama narazie nigdzie z tym nie była juz sie zastanawia od 2 dni co zrobic i gdzie iść. A ja poprostu zaczynam się bać bo jezeli to prawda ? Pytanie do Was wiecie moze gdzie sie udac i co z tym zrobić ? Bo poprostu od 2 dni to ja nawet boje sie chodzic do szkoły.
0 0

Gość: dorota19791

#2813532 Napisano: 03.11.2009 08:05:09
kelly napisał(a):

Potrzebuje pomocy, znaczy bardziej informacj gdzie moge to zgłosić czy na policje czy gdzie.
Moja mama ma ojca, który ja nienawidzi i mojego tate, ostanio jej ociec pokłócił się z obecną zoną(ukrainką) i ta żona przyjechała do mojej mamy i opowiedziała jej ze ten mojej mamy ojciec, wyniajął ukrainców, zeby ja zabili i mojego tate, podał adres nr auta i wszytko co wiedział, nawet podobno zażyczył sobie jak ma śmierć mojego taty wyglądać i zapłacił juz. Ta ukraina powiedziała, ze chce mieć czyste sumienie i dlatego to mówi mojej mamie. Temu ojcu mojej mamy odbija na starość, Moja mama narazie nigdzie z tym nie była juz sie zastanawia od 2 dni co zrobic i gdzie iść. A ja poprostu zaczynam się bać bo jezeli to prawda ? Pytanie do Was wiecie moze gdzie sie udac i co z tym zrobić ? Bo poprostu od 2 dni to ja nawet boje sie chodzic do szkoły.

na policje
0 0

Gość: dorota19791

#2813533 Napisano: 03.11.2009 08:05:59
meeyka napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

aniaaaa napisał(a):

wiem,że głupie pytanie ale pomóżcie emotka

tóa torebka się Wam bardziej podoba? nie mogę się zdecydować..

http://www.allegro.pl/item804565317.html
czy ta http://www.allegro.pl/item790720474.html

mi tez:)
druga emotka

mi tez druga emotka

0 0

Gość: nice

#2813535 Napisano: 03.11.2009 08:06:52
ciasssteczko napisał(a):

szukam pomocy z zagadziwami - na poczatku konkursu nie mialam problemu z pobieraniem i odtwarzaniem plikow, a teraz owszem, pobieram, zabiera mi punkty na utwory, ale nie moge tego nijak odtworzyc na komputerze - probowalam juz chyba kazdym programem emotka
winamp niby pobiera jakas licencje, ktora muzodajnia przeprasza, ale nie moze udzielic.

mam to samo i nie wiem jak zrobić by było dobrze. Dodam, że raz w zeszłym tygodniu też mi się udało bez problemu odsłuchać zagadziwo. teraz za chiny ludowe nie mogę tego ściągnąć. Ani windows media play... ani AVs Audio. I też pobiera mi szanse na ściągnięcie za każdym razem gdy próbuje to otworzyć.
0 0

kalisto1986

#2813537 Napisano: 03.11.2009 08:07:23
kelly napisał(a):

teoretycznie pownniscie zglosic to na policje , w praktyc oni nic ni moga raczej zrobic , jako ze moga uznac to za poszlaki emotka niestety takie jest u nas prawo , i nie moga za bardzo nic zrobic bez typowej oznaki przestepstwa , no bo przeciez nie zatrzymaja twojego dziadka , wiec ja bym poradzila moze niebieska linie oni znaja sie na tego typu sprawach i predzej cos pomoga , choc przejscie sie na policje tez nie wykluczylabym , tylko dopilnujcie zeby wszystko spisali w protokól , a wam zycze zeby to nie bylo prawda i wszystko okazalo sie tylko głupim zartem /pomylka
0 0

kalisto1986

#2813541 Napisano: 03.11.2009 08:08:05
nice napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

mam to samo i nie wiem jak zrobić by było dobrze. Dodam, że raz w zeszłym tygodniu też mi się udało bez problemu odsłuchać zagadziwo. teraz za chiny ludowe nie mogę tego ściągnąć. Ani windows media play... ani AVs Audio. I też pobiera mi szanse na ściągnięcie za każdym razem gdy próbuje to otworzyć.

emotka
0 0

elhad

#2813561 Napisano: 03.11.2009 08:16:20
kelly napisał(a):

Przede wszystkim należy zgłosić się z wnioskiem o wszczęcie postępowania na policję i do prokuratury.
0 0

Gość: parasolka

#2813593 Napisano: 03.11.2009 08:31:30
a ja mam pytanie z zupełnie innej beczki, umie ktoś robić tabele przestawne w exelu ? nie umiem zrobić podsumowania kolumn emotka za chiny mi nie wychodzi emotka
0 0

baxter

#2813630 Napisano: 03.11.2009 08:48:15
jeśli ktos może bardzo proszę o kody z okazji z rossmana na

Blend-a-Med 3D White Pasta wybielająca do zębów 125ml
i
C-THRU Emerald edt dla kobiet 75ml

emotka
0 0

baxter

#2813731 Napisano: 03.11.2009 09:28:32
baxter napisał(a):

jeśli ktos może bardzo proszę o kody z okazji z rossmana na

Blend-a-Med 3D White Pasta wybielająca do zębów 125ml
i
C-THRU Emerald edt dla kobiet 75ml

emotka

C-THR juz mam - dzieki Reni
emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#2815084 Napisano: 04.11.2009 11:37:01
szukam osób które wygrały torby VISA
o której godz.się rejestrowaliście
,chodzi mi o @ od nich rejestracyjny?
0 0

Gość: rafi323raf

#2816168 Napisano: 04.11.2009 04:32:32
szukam kogoś kto wygrał odkurzacz z jak oni sprzątaja, bo wysyłają pewnie 2 smsy a do mnie 1 dotarł ( mam na końcu wyślij bla bla z dopiskiem... no i tak się kończy, i nie wiem z jakim dopiskiem wysłać emotka
0 0

Gość: niuniu

#2816280 Napisano: 04.11.2009 05:12:25
Szukam osóbki ktora studiuje bądź studiowała Pedagogikę i miała taki przedmiot jak WARSZTATY TEATRALNE. potrzebuję pomocy i odp na kilka pytań emotka emotka emotka
0 0

Gość: basiasiwek28

#2816453 Napisano: 04.11.2009 06:05:08
Szukam podpowiedzi jak ktoś ma internet netii-czy ostatnio pogorszyła mu się szybkośc-bo m muli jak diabli a na info nie idzie się dodzwonić

A przy okazji szukam pomocy na rimmelku -bo już kolejny tydzień wypadam z rankingu emotka
0 0

patrycja8726

#2817040 Napisano: 04.11.2009 09:14:09
kto pomoze na rimeluu juz 5 tydzien a tu 128 miejsce:((((((( emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: evja

#2817450 Napisano: 05.11.2009 07:03:56
Mam jedno pytanie, dla słuchaczy rmf fm. Czy dziś był już sygnał prowadzącego, po którym mozna było wygrać nutelle?
0 0

ismena

#2817453 Napisano: 05.11.2009 07:05:22
evja napisał(a):

Mam jedno pytanie, dla słuchaczy rmf fm. Czy dziś był już sygnał prowadzącego, po którym mozna było wygrać nutelle?

Był już z godzinę temu emotka
0 0