Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
Gość: kasiula90
Gość: prodiament
Gość: cobra176
nic dzisiaj nie dodano
Gość: tedance
Na pewno dodano, tylko pewnie Admini są zajęci, wieczorem będzie zatrzęsienie
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dość długo ja czekałam około miesiąca
Na pewno dodano, tylko pewnie Admini są zajęci, wieczorem będzie zatrzęsienie
Dzięki za odpowiedź już się wystraszyłam, że ta zakładka przestała mi działać
czuję się jak bez ręki normalnie. Nie mam co ze sobą robić, a zaraz jadę na imieniny do siostry. I pewnie wtedy rzucą, jak mnie nie będzie i zaś do nocy będę siedzieć
Ja też niedługo zmykam - na Galę Złote Kaczki z wygranych zaproszeń - właśnie prasuję mężowi koszulę. Jak wrócimy to znowu zaśnie sam, bo ja oczywiście będę przeglądać konki jeśli już będą dodane
hehe mój mąż też to zna
Gość: piotrekk49
O mam tak samo! Cały czas chodzę i nie mam co robić. Nawet karmnik dla ptaków zrobiłem
Gość: awi
kochani - na odwyk
Gość: loczeq
Gość: cieja
Najlepiej mBank
Nie dotyczy to żadnego konkursu-po prostu prywatna sprawa
Gość: pamal73
Winogrona są 2 razy droższe niż jabłka. Za 1 kg winogron i 1 kg jabłek Basia zapłaciła 9 zł. Ile kosztują jabłka, a ile winogrona ?
Gość: arta
3x=9
x=3zł
x = cena jabłek
x*2 -> cena winogron
sweety162
Postów 401
Data rejestracji 09.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
x - cena jablek
2x cena winogron