Pomocy!!!!

Gość: azych2

#3782816 Napisano: 15.10.2010 10:22:05
lidzia napisał(a):

Heh,kto ma pocztę na interii,proszę niech sprawdzi,czy może wejść na skrzynkę.Nie chce wyskoczyć stronka do logowania,tylko jakieś numery i zakończono emotka

W związku z przeprowadzanymi pracami modernizacyjnymi, chwilowo nie są dostępne następujące operacje:
założenie konta, dokonanie płatności oraz edycja ustawień pocztowych.
Za utrudnienia przepraszamy.
0 0

Gość: lidzia

#3782818 Napisano: 15.10.2010 10:22:31
kicekmicek napisał(a):

Też nie mogę się zalogować na pocztę w interii

Ok,dzięki,więc to chyba u nich coś jest w systemie,bo chciałam pilnie sprawdzić skrzynkę.
0 0

Gość: lidzia

#3782820 Napisano: 15.10.2010 10:23:25
azych2 napisał(a):

lidzia napisał(a):

Heh,kto ma pocztę na interii,proszę niech sprawdzi,czy może wejść na skrzynkę.Nie chce wyskoczyć stronka do logowania,tylko jakieś numery i zakończono emotka

W związku z przeprowadzanymi pracami modernizacyjnymi, chwilowo nie są dostępne następujące operacje:
założenie konta, dokonanie płatności oraz edycja ustawień pocztowych.
Za utrudnienia przepraszamy.

Dzięki emotka
0 0

Gość: ralphi

#3783351 Napisano: 15.10.2010 01:18:50
sandrulcia napisał(a):

czy punkty widoczne na opakowaniach czekolady milka sa do czegoś potrzebne? jest jakiś konkurs? ;> czy nie warto zbierac?

Odpoweidź od firmy Kraft:

Szanowny Panie,

dziękujemy bardzo za kontakt. Odpowiadając na Pana pytanie uprzejmie informujemy, że wspomniane kupony są stałym elementem opakowań.

Każdego dnia otrzymujemy wiele zapytań od wielbicieli produktów firmy Kraft Foods, którzy nie tylko przepadają za naszymi wyrobami, ale także chętnie biorą udział w organizowanych przez nas promocjach.
W tej chwili nie potrafimy podać informacji kiedy będzie zorganizowana najbliższa promocja. Nie prowadzimy również obecnie żadnego konkursu, który wymagałby zbierania wymienionych znaczków lub kodów kreskowych.
Zapewniamy jednak, że za każdym razem, gdy organizujemy promocję, informacja o tym jest podawana w reklamach telewizyjnych oraz na plakatach i ulotkach w punktach sprzedających nasze produkty.

Gdyby miał Pan dalsze pytania, pozostajemy do dyspozycji również pod numerem naszej infolinii 801 066 006 - od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-17.00 (opłata według taryfy lokalnej).
0 0

Gość: mariolakal

#3784160 Napisano: 15.10.2010 07:41:51
Jestem w sytuacji patowej... Wczoraj upłynął termin zapłaty za moje konto w allegro, nie dokonałam wpłaty, gdyż jestem w krytycznej sytuacji finansowej… Nie pracuję od dwóch lat i jestem w chwili obecnej bez środków do życia… Dotychczas opłacałam w terminie, ale teraz naprawdę nie mogłam. Jeśli pozbawią mnie konta w allegro to koniec... Tylko dzięki niemu mam od czasu do czasu jakieś niewielkie wpływy, jeśli uda mi się sprzedać jakiś drobiazg… Napisałam tak do nich, ale nie odpisali mi i boję się, że zablokują mi konto... Czy ktoś miał pododną sytuację ? emotka
0 0

Gość: ewe85lina

#3784180 Napisano: 15.10.2010 07:52:13
mariolakal napisał(a):

Jestem w sytuacji patowej... Wczoraj upłynął termin zapłaty za moje konto w allegro, nie dokonałam wpłaty, gdyż jestem w krytycznej sytuacji finansowej… Nie pracuję od dwóch lat i jestem w chwili obecnej bez środków do życia… Dotychczas opłacałam w terminie, ale teraz naprawdę nie mogłam. Jeśli pozbawią mnie konta w allegro to koniec... Tylko dzięki niemu mam od czasu do czasu jakieś niewielkie wpływy, jeśli uda mi się sprzedać jakiś drobiazg… Napisałam tak do nich, ale nie odpisali mi i boję się, że zablokują mi konto... Czy ktoś miał pododną sytuację ? emotka

nie wiem jaka to kwota,ale mój mąż kiedyś (dawno) wystawił na allegro książkę nigdy tej opłaty nie uiścił i do dziś ma normalnie konto...
0 0

Gość: mariolakal

#3784208 Napisano: 15.10.2010 08:03:52
wiki1985r napisał(a):

mariolakal napisał(a):

nie wiem jaka to kwota,ale mój mąż kiedyś (dawno) wystawił na allegro książkę nigdy tej opłaty nie uiścił i do dziś ma normalnie konto...

Kurde, to jest kwota 58 zł. W międzyczasie oszukała mnie jedna osoba, której w maju wysłałam przed wpływem pieniędzy torbę turystyczną, a ostatnio pewna Pani kupiła spodnie i nie zapłaciła, nie odpowiada na e-maile, ale dzięki Bogu nie wysłałam Jej.. Allegro jest bezradne, gdyż prosiłam o pomoc... emotka
0 0

mio

#3784212 Napisano: 15.10.2010 08:07:03
mariolakal napisał(a):

zablokują najpierw mozliwosc wystawiania przedmiotow po jakims czasie rowniez mozliwosc sprzedazy, po uregulowaniu rachunku odblokowują konto
0 0

Gość: xagadee

#3784218 Napisano: 15.10.2010 08:09:58
mariolakal napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde, to jest kwota 58 zł. W międzyczasie oszukała mnie jedna osoba, której w maju wysłałam przed wpływem pieniędzy torbę turystyczną, a ostatnio pewna Pani kupiła spodnie i nie zapłaciła, nie odpowiada na e-maile, ale dzięki Bogu nie wysłałam Jej.. Allegro jest bezradne, gdyż prosiłam o pomoc... emotka

- odnośnie pierwszej Pani idź na Policję
- odnośnie drugiej, Allegro Ci nie pomoże, bo nie jest stroną w sprawie, wypełnij Formularz Zwrotu Prowizji i ją odzyskasz, a Pani dostanie ostrzeżenie (trzy ostrzeżenia i zawiśnie)

Zapłacić musisz, bo jak Ci już pisałam 1 następnego miesiąca zablokują Ci sprzedaż (a przecież chcesz móc sprzedawać), a później przyjdzie Ci pismo z firmy windykacyjnej.
0 0

mio

#3784225 Napisano: 15.10.2010 08:13:14
ja kiedys na starym koncie nie zapłaciłam im 11zł oddali sprawe do windykacji od tego czasu przyszedł tylko 1 mail od tej firmy i zaden list ani nikt sie nie zjawił. chce to uregulowac zeby z tego 11zł nie narosło nie wiadomo co ale nie wiem gdzie sie zgłosic emotka tego maila od tej firmy juz nie mam eh emotka
0 0

bridget

#3784233 Napisano: 15.10.2010 08:19:27
co moze byc przyczyna nie działania skanera w urzadzeniu wielofunkcyjnym przy komunikacie Skaner nie odpowiada. Sprawdz czy jest podłaczony i właczony do komputera. Jest podłaczony, komputer i urzadzenie wielofunkcyjne resetowane
0 0

Gość: kingaa

#3784519 Napisano: 15.10.2010 11:44:28
jak sprawdzić w Plusie jaki ma się numer telefonu?
0 0

Gość: cb656Old

#3784537 Napisano: 16.10.2010 05:44:28
kingaa napisał(a):

Zadzwonić do kogoś i zobaczyć, co mu się wyświetliło na ekranie emotka
P.S. Powinno zadziałać nie tylko w PLUSIE emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3784545 Napisano: 16.10.2010 06:03:10
keiti78zg napisał(a):

co moze byc przyczyna nie działania skanera w urzadzeniu wielofunkcyjnym przy komunikacie Skaner nie odpowiada. Sprawdz czy jest podłaczony i właczony do komputera. Jest podłaczony, komputer i urzadzenie wielofunkcyjne resetowane

Przyczyną może być uszkodzenie skanera emotka
0 0

bridget

#3784548 Napisano: 16.10.2010 06:03:42
cb656 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

urzadzenie ma tylko 2 msc;(
0 0

Gość: swibek

#3784557 Napisano: 16.10.2010 06:28:02
keiti78zg napisał(a):

cb656 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a może spróbuj odinstalować oprogramowanie i ponownie zainstalować.. może sterowniki wyparowały.. zdarza się.. emotka
0 0

#3784558 Napisano: 16.10.2010 06:29:19
swibek napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

cb656 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a może spróbuj odinstalować oprogramowanie i ponownie zainstalować.. może sterowniki wyparowały.. zdarza się.. emotka

a czy on już działał z tym kompem? bo jeśli nie to możliwe, ze model nie współpracuje z kompem.. ale próbuj sterowniki świeże wbić.. emotka
0 0

Gość: kingaa

#3784580 Napisano: 16.10.2010 07:09:39
cb656 napisał(a):

kingaa napisał(a):

jak ja bym miała taki problem, to bym tak zrobiła. Chodzi o znajomego, który nie ma nic na koncie, a wydawało nam się, że da się jakimś kodem sprawdzić swój numer w Plusie
0 0

Gość: arta

#3784590 Napisano: 16.10.2010 07:22:48
kingaa napisał(a):

cb656 napisał(a):

kingaa napisał(a):

jak ja bym miała taki problem, to bym tak zrobiła. Chodzi o znajomego, który nie ma nic na koncie, a wydawało nam się, że da się jakimś kodem sprawdzić swój numer w Plusie

kiedyś na forum ktoś podawał coś takiego... Wydaje mi się, że skorzystał wtedy z takiej usługi, za pomocą której prosisz kogoś o środki na koncie.

Nie mam simplusa, więc nie wiem, a ich stronka jest dla mnie nieczytelna... Poszukaj pod tym kątem emotka
0 0

#3784596 Napisano: 16.10.2010 07:32:12
kingaa napisał(a):

cb656 napisał(a):

kingaa napisał(a):

..zalezy też jaki ma model aparatu.. nieraz w aparacie po włożeniu karty sim jest opcja NUMERY WŁASNE emotka bodajże w książce telefonicznej lub przy numerach specjalnych.. gdzies tam w tych okolicach.. przynajmniej ja mam cos takiego w nokiach w PLUSIE i ORANGE emotka
0 0