Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: azych2
W związku z przeprowadzanymi pracami modernizacyjnymi, chwilowo nie są dostępne następujące operacje:
założenie konta, dokonanie płatności oraz edycja ustawień pocztowych.
Za utrudnienia przepraszamy.
Gość: lidzia
Ok,dzięki,więc to chyba u nich coś jest w systemie,bo chciałam pilnie sprawdzić skrzynkę.
Gość: lidzia
Dzięki
Gość: ralphi
Odpoweidź od firmy Kraft:
Szanowny Panie,
dziękujemy bardzo za kontakt. Odpowiadając na Pana pytanie uprzejmie informujemy, że wspomniane kupony są stałym elementem opakowań.
Każdego dnia otrzymujemy wiele zapytań od wielbicieli produktów firmy Kraft Foods, którzy nie tylko przepadają za naszymi wyrobami, ale także chętnie biorą udział w organizowanych przez nas promocjach.
W tej chwili nie potrafimy podać informacji kiedy będzie zorganizowana najbliższa promocja. Nie prowadzimy również obecnie żadnego konkursu, który wymagałby zbierania wymienionych znaczków lub kodów kreskowych.
Zapewniamy jednak, że za każdym razem, gdy organizujemy promocję, informacja o tym jest podawana w reklamach telewizyjnych oraz na plakatach i ulotkach w punktach sprzedających nasze produkty.
Gdyby miał Pan dalsze pytania, pozostajemy do dyspozycji również pod numerem naszej infolinii 801 066 006 - od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-17.00 (opłata według taryfy lokalnej).
Gość: mariolakal
Gość: ewe85lina
nie wiem jaka to kwota,ale mój mąż kiedyś (dawno) wystawił na allegro książkę nigdy tej opłaty nie uiścił i do dziś ma normalnie konto...
Gość: mariolakal
Kurde, to jest kwota 58 zł. W międzyczasie oszukała mnie jedna osoba, której w maju wysłałam przed wpływem pieniędzy torbę turystyczną, a ostatnio pewna Pani kupiła spodnie i nie zapłaciła, nie odpowiada na e-maile, ale dzięki Bogu nie wysłałam Jej.. Allegro jest bezradne, gdyż prosiłam o pomoc...
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zablokują najpierw mozliwosc wystawiania przedmiotow po jakims czasie rowniez mozliwosc sprzedazy, po uregulowaniu rachunku odblokowują konto
Gość: xagadee
- odnośnie pierwszej Pani idź na Policję
- odnośnie drugiej, Allegro Ci nie pomoże, bo nie jest stroną w sprawie, wypełnij Formularz Zwrotu Prowizji i ją odzyskasz, a Pani dostanie ostrzeżenie (trzy ostrzeżenia i zawiśnie)
Zapłacić musisz, bo jak Ci już pisałam 1 następnego miesiąca zablokują Ci sprzedaż (a przecież chcesz móc sprzedawać), a później przyjdzie Ci pismo z firmy windykacyjnej.
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: kingaa
Gość: cb656Old
P.S. Powinno zadziałać nie tylko w PLUSIE
Gość: cb656Old
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
urzadzenie ma tylko 2 msc;(
Gość: swibek
a może spróbuj odinstalować oprogramowanie i ponownie zainstalować.. może sterowniki wyparowały.. zdarza się..
a czy on już działał z tym kompem? bo jeśli nie to możliwe, ze model nie współpracuje z kompem.. ale próbuj sterowniki świeże wbić..
Gość: kingaa
jak ja bym miała taki problem, to bym tak zrobiła. Chodzi o znajomego, który nie ma nic na koncie, a wydawało nam się, że da się jakimś kodem sprawdzić swój numer w Plusie
Gość: arta
kiedyś na forum ktoś podawał coś takiego... Wydaje mi się, że skorzystał wtedy z takiej usługi, za pomocą której prosisz kogoś o środki na koncie.
Nie mam simplusa, więc nie wiem, a ich stronka jest dla mnie nieczytelna... Poszukaj pod tym kątem
..zalezy też jaki ma model aparatu.. nieraz w aparacie po włożeniu karty sim jest opcja NUMERY WŁASNE