Dziś cieszę się z.....

moskala22

#4908529 Napisano: 18.12.2011 01:11:37
- z przespanej nocy bo dzieci nie było w domu
- z tego, że udało mi się nadrobić zaległości konkursowe
- z optymizmu, z jakim patrzę na przyszłościowe wyniki tych konkursów emotka
0 0

Gość: awi

#4911601 Napisano: 20.12.2011 10:55:50
Bardzo się cieszę, że nie skusiłam się na e-kartkowy konkurs rossnetu...
emotka emotka emotka
0 0

Gość: kubatbg

#4911650 Napisano: 20.12.2011 11:20:46
dzisiaj ciesze się ze .. nigdy w życiu nie zdarzyła mi się podobna sytuacja ...

http://www.demoty...Poslizg-Kontrolowany

i daj bóg aby nie zdarzyła emotka emotka
0 0

Gość: cb656Old

#4912508 Napisano: 20.12.2011 07:42:50
Pionasowi gratulujemy znajomości ortografii emotka emotka

http://img85.imag...pionasortografia.jpg
0 0

Gość: kala405

#4912584 Napisano: 20.12.2011 08:15:04
kubatbg napisał(a):

dzisiaj ciesze się ze .. nigdy w życiu nie zdarzyła mi się podobna sytuacja ...

http://www.demoty...Poslizg-Kontrolowany

i daj bóg aby nie zdarzyła emotka emotka

ja już bym na zawał zeszła emotka
0 0

Gość: ewikewik

#4912633 Napisano: 20.12.2011 08:43:12
...z tego, że dzień sie skończył a jutro mam wolne ( czytaj: sprzątam, piorę, prasuję, gotuję )
0 0

elhad

#4912657 Napisano: 20.12.2011 08:56:44
...że dzisiaj zakończył się w końcu remont mojego domu....nareszcie cisza emotka
0 0

Gość: andziakadula

#4912747 Napisano: 20.12.2011 09:37:49
zaraz będę miała ubraną choinkę - żywą!
0 0

aerdna

#4915131 Napisano: 22.12.2011 08:39:58
Otwieram skrzynkę pocztową w poszukiwaniu nagród konkursowych bądź kolejnego awizo. A tam... kartka świąteczna z życzeniami. Myślę sobie, że listonosz się pewnie pomylił i wrzucił nie do tej skrzynki, bo przecież kto w dzisiejszych czasach wysyła kartki pocztowe. Pamiętam ten zwyczaj, jak byłam mała, ale teraz... (?) Czytam, czytam i nie wierzę... Czytam jeszcze raz emotka Uśmiech na mej buzi był nie do opisania. Owa kartka dotarła do mnie od forumowej Ewy. Zaskoczenie było tym większe, że nie utrzymujemy kontaktu ze sobą przez codzienne PW. Czasem parę postów na Rossnet i to wszystko emotka

Mia - zastanawiałam się, skąd masz mój adres. Ale już chyba wiem, dzięki jednym paragonowym zakupom, prawda ? emotka

Dziękuję za uśmiech na mej buzi i ogromne zaskoczenie emotka
0 0

Gość: joanne

#4915769 Napisano: 22.12.2011 03:32:18
ciesze sie ze wyszedl mi obledny sernik emotka
0 0

Gość: jenny21

#4915836 Napisano: 22.12.2011 04:16:56
ze dzis ubieram choinke, mam cudny wianek na scianie (hand made) i ze wygralam dzis foremki emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4916185 Napisano: 22.12.2011 08:15:50
wredzia
Ilość wiadomości: 130
Z nami od: 2.9.2010
Punkty karne: 5/5

cieszę się pozytywnie załatwioną skargą

ani ja, ani nikt na tym forum nie powinien być obrzucany błotem i sprowadzany do zera

zwłaszcza gdy stara się robić coś dla innych
0 0

delfinka101

#4916222 Napisano: 22.12.2011 08:37:31
aerdna napisał(a):

Otwieram skrzynkę pocztową w poszukiwaniu nagród konkursowych bądź kolejnego awizo. A tam... kartka świąteczna z życzeniami. Myślę sobie, że listonosz się pewnie pomylił i wrzucił nie do tej skrzynki, bo przecież kto w dzisiejszych czasach wysyła kartki pocztowe. Pamiętam ten zwyczaj, jak byłam mała, ale teraz... (?) Czytam, czytam i nie wierzę... Czytam jeszcze raz emotka Uśmiech na mej buzi był nie do opisania. Owa kartka dotarła do mnie od forumowej Ewy. Zaskoczenie było tym większe, że nie utrzymujemy kontaktu ze sobą przez codzienne PW. Czasem parę postów na Rossnet i to wszystko emotka

Mia - zastanawiałam się, skąd masz mój adres. Ale już chyba wiem, dzięki jednym paragonowym zakupom, prawda ? emotka

Hmmm..czyżby ta sama Ewa wysłała kartke do mojego smyka??Bo też Ewa i też z forum hihihi..Dziękujemy:)
0 0

Gość: dorota19791

#4916246 Napisano: 22.12.2011 08:47:32
aerdna napisał(a):

Mia
ja rowniez dziekuje , zapalilas dzis iskierke i malutki (malutki dlatego ze moj dzisiejszy dzien nie zapowiadal sie tak jakbym miala sie dzis usmiechnac)KOCHANA Tobie i calej Twojej rodzinie zdrowych ,radosnych i szczesliwych SWIAT
emotka
0 0

sylzab2294

#4916343 Napisano: 22.12.2011 09:49:55
a ja dziś cieszę się z udanego spotkania popołudniowego z koleżanką forumową emotka oj działo się, działo... emotka
0 0

mahuska

#4916345 Napisano: 22.12.2011 09:53:24
hehe i ja bardzo się cieszę emotka emotka
0 0

mia

#4916395 Napisano: 22.12.2011 10:24:02
dorota19791 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Mia
ja rowniez dziekuje , zapalilas dzis iskierke i malutki (malutki dlatego ze moj dzisiejszy dzien nie zapowiadal sie tak jakbym miala sie dzis usmiechnac)KOCHANA Tobie i calej Twojej rodzinie zdrowych ,radosnych i szczesliwych SWIAT
emotka

Cieszę się bardzo, jeśli sprawiłam Wam przyjemność emotka
Powiem więcej - ogromnie się cieszę.
Pozdrawiam serdecznie emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4917670 Napisano: 23.12.2011 08:28:28
mia napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Mia
emotka

Cieszę się bardzo, jeśli sprawiłam Wam przyjemność emotka
Powiem więcej - ogromnie się cieszę.
Pozdrawiam serdecznie emotka

Mi również mia sprawiłaś niespodziewaną radość emotka Wracając ze sklepu dojrzałam coś głęboko w skrzynce. Wróciłam z kluczem i suprise emotka
Dziękuję emotka ..to jedyna świąteczna w tym roku, chociaż zazwyczaj jakieś tam bywały.

Oczywiście również życzę Tobie i rodzince ☆ ☆ ☆ Wesołych Świąt ☆ ☆ ☆
0 0

bartula

#4917720 Napisano: 23.12.2011 09:04:45
A ja się cieszę,że oprócz świątecznych przygotowań ciągnie mnie do forum,chcę tu zaglądnąć i coś napisać emotka
Życzę Wam wszystkim Świątecznych Dni spędzonych w cieple i miłości emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4917869 Napisano: 23.12.2011 11:42:29
życzę więc wszystkim na te święta

pogody ducha,

jak najmniej wkurzania się

i... Św. Mikołaja z wielkim worem wymarzonych wygranych emotka emotka emotka
0 0