Konkurs na forum2?

dolly

#4799857 Napisano: 31.10.2011 10:55:07
l0ginka napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

dolly napisał(a):

A Ipad i do przyjemności i do pracy emotka ...

Raczej do przyjemności, czytania ebooków,gierek...komunikatorów..bo do pracy to nie za bardzo on się nadaje..no chyba, że ..hmmm...iPad2 jest z kamerką... jaką masz pracę?
emotka

tele.... 0-700xxxxxx
emotka emotka emotka emotka

właśnie przyszło mi to na myśl...
emotka

a to tego byś do przyjemności nie zaliczyła?

emotka emotka emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4799858 Napisano: 31.10.2011 10:55:27
dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

Prawie pólnoc i goście.. a ja od 20:30 w piżamie emotka

no Ty na piżdżama party sie uszykowałaś emotka

Skoro w dzień śpię to w nocy się bawię... Kurde, musiałabym wygrać pidżamę, gdyż nie posiadam... Jedynie jakiś szlafrok XXXXXXXL zalega w szafie... emotka

Sypiasz nago? emotka Ja to jestem zmarzlak...nawet latem piżama z długimi emotka

A gdzie tam z moim starym, obleśnym cielskiem... Śpię w koszulince długonogiej...
emotka

ale koszule wędrują w górę ciała..jak sobie z tym radzisz? czy raczej Ci to nie przeszkadza?

e tam, ja zaciskam gumkami na dole i jest gites emotka

mam słabe krążenie, więc to zupełnie nie dla mnie ..pozostanę przy piżamkach emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4799863 Napisano: 31.10.2011 10:57:13
dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

Skoro w dzień śpię to w nocy się bawię... Kurde, musiałabym wygrać pidżamę, gdyż nie posiadam... Jedynie jakiś szlafrok XXXXXXXL zalega w szafie... emotka

Sypiasz nago? emotka Ja to jestem zmarzlak...nawet latem piżama z długimi emotka

A gdzie tam z moim starym, obleśnym cielskiem... Śpię w koszulince długonogiej...
emotka

ale koszule wędrują w górę ciała..jak sobie z tym radzisz? czy raczej Ci to nie przeszkadza?

A ja od czasu do czasu daję zajrzeć tam małżowi coby mu głupoty do głowy nie przychodziły... Ciemno już, wszystkie światła zgasły... emotka
0 0

#4799865 Napisano: 31.10.2011 10:57:47
dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

dolly napisał(a):

A Ipad i do przyjemności i do pracy emotka ...

Raczej do przyjemności, czytania ebooków,gierek...komunikatorów..bo do pracy to nie za bardzo on się nadaje..no chyba, że ..hmmm...iPad2 jest z kamerką... jaką masz pracę?
emotka

tele.... 0-700xxxxxx
emotka emotka emotka emotka

właśnie przyszło mi to na myśl...
emotka

a to tego byś do przyjemności nie zaliczyła?

emotka emotka emotka

Ja wiem,że praca powinna sprawiać radość, dawać satysfakcję i godne pieniądze, ale... praca zawsze pozostanie pracą..
0 0

dolly

#4799866 Napisano: 31.10.2011 10:58:10
l0ginka napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

emotka

mam słabe krążenie, więc to zupełnie nie dla mnie ..pozostanę przy piżamkach emotka

tylko mi nie mów, że spisz w takich flanelowych pizamkach i w skarpetkach i jeszcze na to szlafroczek- moja koleżanka tak śpi, ja bym 5min tak nie wytrzymała, ale na golasa tez nie lubię emotka
0 0

#4799871 Napisano: 31.10.2011 11:00:50
mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

emotka

A ja od czasu do czasu daję zajrzeć tam małżowi coby mu głupoty do głowy nie przychodziły... Ciemno już, wszystkie światła zgasły... emotka

Pamiętam, jak kiedyś myślałam, że 35-latkowie to starcy emotka , którzy na pewno już nic takiego nie robią...ale nie tylko punkt siedzenia zmienia punkt widzenia emotka
0 0

dolly

#4799872 Napisano: 31.10.2011 11:01:22
mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

emotka

uważaj, bo jak czołówkę na rossnecie wygrasz, to będzie miał czym poświecić emotka emotka emotka emotka

l0ginka napisał(a):

Ja wiem,że praca powinna sprawiać radość, dawać satysfakcję i godne pieniądze, ale... praca zawsze pozostanie pracą..

ale jakże wesołą emotka
a tak serio, zeby nie było, że aż taka rozpuszczona jestem , to nie pracuję... jeszcze
emotka
0 0

#4799876 Napisano: 31.10.2011 11:04:35
dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

emotka

tylko mi nie mów, że spisz w takich flanelowych pizamkach i w skarpetkach i jeszcze na to szlafroczek- moja koleżanka tak śpi, ja bym 5min tak nie wytrzymała, ale na golasa tez nie lubię emotka

piżamy bawełniane ,ale mam jedną w krateczkę czerwono-białą z flanelki, skarpetki teraz(jeśli jestem na kompie-stacjonarny) tak, potem raczej zdejmuję, ale nie zawsze, szlafroka nie lubię, mam dyżurne swetry lub cieplutki koc..
0 0

#4799881 Napisano: 31.10.2011 11:06:49
dolly napisał(a):

a tak serio, zeby nie było, że aż taka rozpuszczona jestem , to nie pracuję... jeszcze
emotka

to może chcesz robić aplikacje na iPada? wtedy raczej przydatny emotka . ... do innej pracy raczej nie, chyba ze chcesz szukać pracy na iPadzie emotka
0 0

#4799889 Napisano: 31.10.2011 11:09:55
...te skarpetki, swetry, koc..to do siedzenia przed monitorem oczywiście emotka , bo napisałam tak, jakbym w tym wszystkim spała
0 0

#4799890 Napisano: 31.10.2011 11:11:12
Widzę, że wszyscy chyba dyskretnie sobie poszli ... po angielsku emotka

Dobranoc
0 0

dolly

#4799893 Napisano: 31.10.2011 11:13:56
l0ginka napisał(a):

...te skarpetki, swetry, koc..to do siedzenia przed monitorem oczywiście emotka , bo napisałam tak, jakbym w tym wszystkim spała

tak tez zrozumiałam emotka

l0ginka napisał(a):

Widzę, że wszyscy chyba dyskretnie sobie poszli ... po angielsku emotka

Dobranoc

chyba tak emotka
również w takiem razie mówie dobranoc
co tak sama siedzieć będę emotka
0 0

#4799897 Napisano: 31.10.2011 11:17:53
Jakby cóś, to ja jestem z doskoku... emotka
0 0

dolly

#4799909 Napisano: 31.10.2011 11:25:29
mariolakal napisał(a):

tylko, żebyś Ty się w tę koszuline nie zaplątała emotka
0 0

#4799914 Napisano: 31.10.2011 11:28:06
dolly napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Jeszcze jej nie ubrałam... emotka Siedzę w cywilkach...
0 0

dolly

#4799917 Napisano: 31.10.2011 11:38:16
mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Jeszcze jej nie ubrałam... emotka Siedzę w cywilkach...

a no, no, 'bezpieczniej' emotka
0 0

#4801097 Napisano: 01.11.2011 08:17:27
Hej, dzisiaj na cmentarzu komunalnym w sektorze dzieci przebywałam... W pewnym momencie przyszedł pewien facet /prawdopodobnie ze schroniska Św. Alberta, które znajduje się za płotem/ i cósik dziwnego zrobił, a później to skomentował, gdyż ludzie byli lekko zdezorientowani... Cóż On takiego zrobił? /komentarz podam, gdy odgadniecie/... Nie powinnam dzisiaj pisać o takich rzeczach, ale jestem już w domku po pewnym perypetiach rodzinnych, a poniewaź czas leczy rany, więc sobie pozwoliłam... Do wygrania jest tradycyjnie paragonik do kauflandu...
0 0

#4801105 Napisano: 01.11.2011 08:22:07
emanuela24 napisał(a):

rozumiem że taki menel ?

Taaaaaaaaaa /bezdomny/...
0 0

#4801110 Napisano: 01.11.2011 08:25:25
emanuela24 napisał(a):

ukradł coś
czy z serii obnażania ?

jak taki menel menel to się można wszystkiego spodziewać
P.S. nie każdy bezdomny to menel dlatego zapytałam o to czy menel emotka

On był raczej z tych porządniejszych... Nie zrobił nic złego, moim skromnym zdaniem...
0 0

#4801123 Napisano: 01.11.2011 08:30:06
emanuela, ciepło !!! Ale mnie to też zdziwiło, jednak gdy wypowiedział komentarz to łzy mi poleciały...
0 0