Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: l0ginka
wujek google mi podpowiedział
Gość: errorr
Gość: mariolakal
Gratki za pyt. nr 1 i 3, ale niestety zbyt późno... Już pozamiatane... Jedynie pytanie nr 2 pozostało bez odpowiedzi...
To co zostawiamy nierozwiązane ?
- Złapałaś reklamówkę z zakupami , wnusia i w nogi .
2. pomodliłaś się?
Bingosik !!! Uznaję !!! Owinęłam Go tylko w koc, gdyż w panice nie mogłam znaleźć Jego rzeczy, a swoich tym bardziej... Wybiegłam z Nim na mróz ubrana tylko w sweter... Wczoraj nie mogłam zasnąć z powodu kaszlu, kataru itp... Ale ważne, że akcja trwała tylko kilkanaście minut... Jednak do rezydencji nie wróciłam... zabrałam wnusia do siebie...
Będziesz popularna, bogata... dasz nam po egzemplarzu z autografem
gratki awi
no i ja też 1/3 rozwiązałam...
Gość: awi
I w dodatku trafiło mi się pytanie bez nagrody...
Zróbmy tak: Mariola, przyślij mi swój adres na pw a ja Tobie cosik wyślę
Gość: awi
l0ginka, grats za nr 1
moja propozycja https://www.e-kon...pg-785.html#f4974519 również aktualna
Dobranoc
A propos powieści: zaczęłam kiedys od mojego pamiętnika... Bardzo wypasionego... Mój dziadek Św. pamięci go dorwał przypadkiem i przeczytał... Powiedział, że jeśli go nie spalę to opowie moją historię rodzicom... A to były czasy licealne... Dużo więcej się działo... Pikantne te szczegóły były, czasami... Spalilam go i do dzisiaj żałuję... Tyle emocji, których już nawet nie pamiętam...
l0ginka i awix2
Ale żeś nas Mariolka przetrzymała .
Dobranoc
Ps.O...jeszcze cztery minuty i puszczę sobie esemesa o pierwszej do żony na nockę .Może coś rano wygram
l0ginka: kalesony mogą być ???
Dobrej nocki... Zjem kolacyjkę, wpadnę do kurnika i jutro będę jak nowa...
może warto odświeżyć pamięć
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ło rany, a ja w piżamie
swoja droga współczuję przygody...
PS. Mam jakieś kodziki carlsberga, jakby cóś bo nikt się po nie nie zgłasza, a ja mam sklerozę...