Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
okrysia
Postów 2519
Data rejestracji 18.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mariolakal
Podp: to cósik miało miejsce poza moją posesją...
okrysia
Postów 2519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd wiesz ??? BINGOS !!! To działka moich rodziców, czyli prawie moja... Złodzieje ukradli wszystko, co znajdowało się w szafach w kuchni i w pokoju tzn. szklanki, sztućce, kufle, talerze, pamiątkowe figurki, ręczniki, stare ciuchy, koce itp. itd. Dodatkowo ukradli pewną rzecz, która należała do mnie i miałam pewien sentyment do niej... Pytanie dodatkowe brzmi: cóz to takiego ? A pytanko też dodatkowe nr 2 : czego nie zabrali złodzieje, a raczej powinni ???
okrysia
Postów 2519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieeeee, to nie nadawało się do konsumpcji...
Gość: hittmanka
pieniędzy nie zabrali ? a może narzędzi?
Gość: awi
nie wiedziałam że jakiś konk pozostał nierozwiązany
Pyt. dodatkowe nr 2: nie zabrali telewizora
Witaj wśród :żywych... Nie wiem na które pytanie to była odpowiedź, ale pudełko... Przypominam:
1. Dodatkowo ukradli pewną rzecz, która należała do mnie i miałam pewien sentyment do niej... 2. czego nie zabrali złodzieje, a raczej powinni ???
1. Sentymetalnie cósik... /dość dalekawo/
2. Bliskawo...
ALE PUDŁO !!!
Gość: magma6
2.radio
2.radio
BINGOSIK : jeśli chodzi o odp. nr 2 :radiomamagnetofonu wygranego 10 lat temu nie zabrali...
Nr 1 : pudło !
PS. Magma6: nie mogę Ci uznać, gdyż stwierdziłaś, że zabrali...
2, komórkę