Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ivisia
ojjj obawiam się troszkę jak to będzie - ale damy radę!!
Więc teraz mężusiowi trzeba przekazać radosną nowinę
Gość: dianek
mniej więcej co 2-3h wrzucają do wszystkich kategorii na raz
ja pracuję przy kompie cały czas, zerkam na c&a co 15-20min (odświeżam sobie tylko niemowlaki) i widzę czy wrzucili czy nie
jak wrzucili to błyskawiczne zakupy i już
ale z dostępnością różnie
teraz mi potwierdzili wysyłkę, z 14 rzeczy jedzie znów jedna
ale bez rewelacji
Gość: katrin22
Ja odpoczywam, Mały śpi od 12.10
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja dalej widzę drogie ciuchy, wgranicy 29zł, gdzie te tanie są
tak, tlko do działu z wyprzedarzą
katrin,
no dlatego właśnie mówię, że bez rewelacji - nie dorzucili tych najtańszych
następne pewnie koło 15-16
zdrówko jako tako - nieco lepiej
ale młodego rozkłada
Diana to mam nadzieję, że Ci Benka nie rozłoży, eh te paskudne wirusy.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek rozumiem że musisz za kazde zamowienie zapłacić 10zł przesyłkę i kazde musi byc za min. 59zł?
i jak bierzecie czy rozmiar konkretnie ktory was interesuje czy jak leci? bo dziwi mnie że w ogole znika wszystko od razu jak leci...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miała któraś z was komodę kąpielową dla dzieci ?
Siostra namieszała mi w głowie byłam przekonana do wanienki fishera, ale teraz znalazłam hamaczek który można osobno dokupić, więc obojętnie mi już jaka wanienka i tak rozmyślam nad komodą.
Teoretycznie tata mój chciał zrobić mi drewnianą, tylko miałam pokazać jaką dokładnie, ale patrząc na ceny chyba bardziej opłaca się kupić normalną, bez świrowania z robieniem.
Jeśli któraś miała dajcie znać jaką i opinie
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie płacę za przesyłkę, przy płatności kartą kredytową wysyłka free (ja mam debetową, ale biznesową i też przyjmuje płatność)
zazwyczaj kupuję za ok 100zł jedno zamówienie
ale większość jest do sklepu, nie dla Benia
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj bidulko, a w nocy karmisz te kilka razy?
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja jak szukam czegoś na 110/116 to widze same 92 dostępne (albo 128)
na 110/116 jest mniej, ale też spoko
na 128 trafiłam tylko jedną rzecz
z tych większych chyba najwięcej na 122
wiecie, jakbyście czegoś nie upolowały, a byście chciały to prawdopodobnie po wyprzedaży będzie można znaleźć u mnie
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak przeważnie pobudka = karmienie
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia