Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: rachel
musze coś znaleźć szybko bo niby na poczatku marca poród, a my z mężem zrobiliśmy rewolucję w naszym zyciu i po sporach z sąsiadami i innych ekscesach doszlismy do wniosku ze bedziemy się budować...tak wiecie prawie bez zaplecza finansowego...mam nadzieje ze damy rade ... ja juz sie boję bo poprzedni rok tez dla nas nie byl łatwy...no ale mówia ze co nie zabije t wzmocni
A co do diany to rzeczywiscie dawno jej tu nie było. Kiedyś nawet szukałam jej firmy w necie bochciałam kupic coś z c and a ale tez nie znalazłam
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kettlery zarówno nowe biurka i krzesła mimo,że podobno dobre to odpadają - cena mnie powaliła jak zobaczyłam...
I gratuluję podjęcia decyzji o budowie - napewno będzie wam wygodniej mieszkać samemu w domku niż z takimi sąsiadami - powodzenia i szybkiego ukończenia :)
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My też mamy biurko tradycyjne i do tego krzesełko skórzane stabilne, bez kółek, żeby młody nie miał zbyt łatwo do wspinaki.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Początkowo tak chcialam Bartusiowi kupić, ale kuzynka przysłała mi "pościele" do kołyski z mothercare (kocyki + ochraniacze), więc kupiłam tylko kocyk minky (który Bartuś kocha miłością wielką), a do dużego łóżeczka miałam pościele.
Teraz siostry kupiły ochraniacze + kołderki właśnie z minky (dokładnie to bawełna po jednej stronie, minky po drugiej) i są tak samo zadowolone jak ja z kocyka
Benasia ja bym wstawiała mamuta, na długo starczy i u nas Dominik bardzo lubił go, wydaje mi się poręczniejszy dla malucha- na biurko bym się decydowała dopiero jak pójdzie do zerówki lub pierwszej klasy
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dexaven zapewne dostaniesz- na rozwinięcie pęcherzyków płucnych.
I odpoczywaj, odpoczywaj. Tylko w szpitalu żeby nie chcieli Cię już trzymać.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojej, a z drugiej strony jak ma odpoczywać przy dziecku? Nie da się, wiem po sobie, że jak tylko się położę to od razu dzieciaki po mnie skaczą. Ot miłość
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no a dexaven?
Wiesz Agusia, moze i nie da, ale albo bedzie lezec w domu albo w szpitalu, wiec nie wiem co lepsze Twoim zdaniem.