Konkursowiczki w ciąży

benasia

#5101344 Napisano: 26.03.2012 08:46:29
beniaminowa napisał(a):

benasia napisał(a):

dobra nikt więcej nie chce oglądać foto to kasuję emotka

Na dwa się jeszcze załapałam emotka Tego z mamusią już nie ma emotka Twój wygląda zgrabnie a mój był naprawdę strasznie napakowany... Jak znajdę jakąś fotkę z 5 miesiąca to wrzucę.
A i śliczne te Wasze chłopaki emotka Katrin i Benasia u Was to już mężczyźni emotka A u Agusi to taki szkrabik jak mój emotka

no jak co to jutro coś może jeszcze pokaze emotka
a ty pokaż nam swojego synusia no i tego starszaka jak był w naszych wieku emotka
0 0

dolly

#5101346 Napisano: 26.03.2012 08:47:33
katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

U mnie też już wykasowane hehe emotka

hehe, jeszcze sie na jedno załapałam u Katrin i u Benasi- słodyczy małe, jakkie fajne te szkraby emotka
0 0

Gość: katrin22

#5101351 Napisano: 26.03.2012 08:49:10
dolly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

U mnie też już wykasowane hehe emotka

hehe, jeszcze sie na jedno załapałam u Katrin i u Benasi- słodyczy małe, jakkie fajne te szkraby emotka

Wszystkie małe bobasy są słodkie emotka

beniaminowa za 2 miesiące i Twój już będzie taki mały mężczyzna emotka
0 0

benasia

#5101368 Napisano: 26.03.2012 08:58:56
no zmykam pospać kilka godzinek póki mój maly mężczyzna nie obudzi się, ale musze przyznac że i tak mam luksus bo mąz leci robić mleczko jak mały juz w nocy zamarudzi ja tylko mu podają no i na odbicie najczęściej w nocy też moj kochany go bierze emotka
0 0

beniaminowa

#5101370 Napisano: 26.03.2012 08:59:23
benasia napisał(a):

a ty pokaż nam swojego synusia no i tego starszaka jak był w naszych wieku emotka

http://www.fotosi...eb3597919022704.html to Benio jak miał ok pół roku emotka Klocuszek emotka
0 0

beniaminowa

#5101378 Napisano: 26.03.2012 09:04:49
benasia napisał(a):

no zmykam pospać kilka godzinek póki mój maly mężczyzna nie obudzi się, ale musze przyznac że i tak mam luksus bo mąz leci robić mleczko jak mały juz w nocy zamarudzi ja tylko mu podają no i na odbicie najczęściej w nocy też moj kochany go bierze emotka

Zazdroszczę... Ja mojego budzę żeby mi podał i odbija, ale karmić muszę ja (strasznie mi się już nie chce emotka ). Ja też zmykam bo mały mnie wzywa. Jutro wrzucę jakieś foto Adusia emotka
0 0

#5101385 Napisano: 26.03.2012 09:10:13
benasia napisał(a):

U nas ja robię mleko, albo cycuś i karmię, za to mąż odbija emotka chyba, że ja wykończona to mąż karmi, ale szykuję zawsze ja.

beniaminowa cudny był jak miał pół roku.
0 0

fryteczka

#5101394 Napisano: 26.03.2012 09:21:08
benasia napisał(a):

tu z mamusia emotka
http://www.fotosi...d16358c28604f5a.html

nie zdarzylam zobaczyc emotka
0 0

agusia147

#5101452 Napisano: 26.03.2012 10:15:49
katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

U nas ja robię mleko, albo cycuś i karmię, za to mąż odbija emotka chyba, że ja wykończona to mąż karmi, ale szykuję zawsze ja.

beniaminowa cudny był jak miał pół roku.

A ja zawsze przysypiam podczas karmienia i mały wtedy się przypomina jak mu butla albo cycek z japy wypadnie emotka
0 0

Gość: rachel

#5101611 Napisano: 27.03.2012 07:18:50
Mi tez sie nie udało looknąć maluchów , pewnie sa przesłodkie. Ja nadal zmagam się z brzuszkiem i mam nadzieję że dzisiaj się nic nie bujnie bo mąż w delegacji i nie dało sie jej przesunąc. Coraz gorzej i ciężej mi się spi wieć myśle ze to juz niedługo... i tak jak zawsze mam ataki paniki, a potem sobie mówie ze tak trzeba i juz ... i tak na zamianę.

Zazdroszcze wam ze juz taka piekna pogda i z wózeczkami mozna pochodzić:)))
0 0

benasia

#5101625 Napisano: 27.03.2012 07:34:50
beniaminowa napisał(a):

benasia napisał(a):

http://www.fotosi...eb3597919022704.html to Benio jak miał ok pół roku emotka Klocuszek emotka

śliczny a jaki duży i taki ma mądry wzrok taki doroślejszy
emotka
0 0

benasia

#5101632 Napisano: 27.03.2012 07:36:22
rachel napisał(a):

Mi tez sie nie udało looknąć maluchów , pewnie sa przesłodkie. Ja nadal zmagam się z brzuszkiem i mam nadzieję że dzisiaj się nic nie bujnie bo mąż w delegacji i nie dało sie jej przesunąc. Coraz gorzej i ciężej mi się spi wieć myśle ze to juz niedługo... i tak jak zawsze mam ataki paniki, a potem sobie mówie ze tak trzeba i juz ... i tak na zamianę.

Zazdroszcze wam ze juz taka piekna pogda i z wózeczkami mozna pochodzić:)))

rachel a na kiedy masz termin? pewnie i ty niedlugo bedziesz śmigać wózkiek emotka
0 0

#5101635 Napisano: 27.03.2012 07:37:32
Zaraz mna przyjechać do mnie pielęgniarka, tzn do Kubusia emotka
0 0

beniaminowa

#5101660 Napisano: 27.03.2012 07:49:40
benasia napisał(a):

emotka

Duży emotka Wtedy nie widziałam że on taki grubasek jest, ale odkąd zaczął chodzić (a w sumie to nawet biegać) to już nie jest taki wielki. Na szczęście apetyt mu został i raczej nie ma problemów z jedzeniem.
A oczy ma ogromne i takie właśnie poważne spojrzenie i długaśne rzęsy których mu zazdroszczę emotka
Niestety, jadę z Adim do lekarza emotka A pech jeszcze że mój pediatra jest na urlopie emotka Jadę więc do przychodni tam gdzie szczepimy. Zobaczymy co powie lekarz. Jak ma katar to jest jakiś dziwny. W ciągu dnia mu gra w nosku, ale raczej nic nie wyciągnę. Najgorzej jest rano. Dziś miał już kozice które mu utrudniały oddychanie, ale jak je wyciągnęłam to kataru było malutko emotka No nic, może i panikuję ale wolę to niż ma złapać zapalenie uszu...
0 0

Gość: rachel

#5101662 Napisano: 27.03.2012 07:50:03
benasia napisał(a):

rachel a na kiedy masz termin? pewnie i ty niedlugo bedziesz śmigać wózkiek emotka

ja mam termin na 13 kwietnia, ale już oddawna lekarz mówi że to już za chwilę. Więc od miesiąca chodzę w niepewności. 3 tyg temu powiedział że w ciągu 2 tygodni widzi rozwiązanie, a w czwartek na wizycie powiedział ze moze byc w terminie albo tydzień wczesniej....czasami myślę ze wolałabym nie znać terminu.
0 0

beniaminowa

#5101681 Napisano: 27.03.2012 07:59:30
rachel napisał(a):

ja mam termin na 13 kwietnia, ale już oddawna lekarz mówi że to już za chwilę. Więc od miesiąca chodzę w niepewności. 3 tyg temu powiedział że w ciągu 2 tygodni widzi rozwiązanie, a w czwartek na wizycie powiedział ze moze byc w terminie albo tydzień wczesniej....czasami myślę ze wolałabym nie znać terminu.

Mnie też tak straszyli że urodzę wcześniej. I to było najgorsze bo cały czas się bałam czy to już emotka A urodziłam troszeczkę po terminie.
Wiem że mi łatwo mówić ale postaraj się zrelaksować i nie myśleć o porodzie emotka A już niedługo Ty też będziesz pomykać z wózkiem emotka
0 0

#5101712 Napisano: 27.03.2012 08:11:28
beniaminowa napisał(a):

benasia napisał(a):

emotka

Duży emotka Wtedy nie widziałam że on taki grubasek jest, ale odkąd zaczął chodzić (a w sumie to nawet biegać) to już nie jest taki wielki. Na szczęście apetyt mu został i raczej nie ma problemów z jedzeniem.
A oczy ma ogromne i takie właśnie poważne spojrzenie i długaśne rzęsy których mu zazdroszczę emotka
Niestety, jadę z Adim do lekarza emotka A pech jeszcze że mój pediatra jest na urlopie emotka Jadę więc do przychodni tam gdzie szczepimy. Zobaczymy co powie lekarz. Jak ma katar to jest jakiś dziwny. W ciągu dnia mu gra w nosku, ale raczej nic nie wyciągnę. Najgorzej jest rano. Dziś miał już kozice które mu utrudniały oddychanie, ale jak je wyciągnęłam to kataru było malutko emotka No nic, może i panikuję ale wolę to niż ma złapać zapalenie uszu...

U nas to samo, tylko, że rano zatkany nos i jak psikam wodą to wyciągam gęstą wydzieline, potem już tylko lekko mu coś tam chrumkocze, a może to alergiczne, w końcu jakieś dziadostwa kwitną....
A ja nadal czekam na tą pielęgniarkę, już wiem, że jakiś wywiad środowiskowy ma przeprowadzic emotka
Od razu spytam się o ten katar, może ona coś poradzi.
0 0

#5101726 Napisano: 27.03.2012 08:15:02
rachel napisał(a):

benasia napisał(a):

rachel odpoczywaj, leż, spaceruj itp itd, potem już nie będzie czasu emotka
0 0

benasia

#5101728 Napisano: 27.03.2012 08:15:50
beniaminowa napisał(a):

benasia napisał(a):

emotka

ja mam podobnie że na leżaco mojmu coś gra, i ma tylko kozy emotka
0 0

benasia

#5101734 Napisano: 27.03.2012 08:17:06
i też się waham czy z tym iść bo goraczki nie ma, kataru tez nie... emotka
0 0