Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
dolly próbowałam z chlebkiem i Kuba koszmarnie się krzywi. Z chrupkami to bym Go pilnowała, ale nie wiem, czy można u takiego malca tak próbować
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: grusia
Agusia po co Ty sie tak spieszysz ? Twoj syn i tak juz duzo wazysz - chcesz go utuczyc ? Wczesniej tez Ci sie wydawalo i okazalo sie ze go przekarmiasz.Krzywde mu zrobisz.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Był bardzo dzielny i byliśmy dosyć długo bo mu się podobało -około godziny
Wkrótce pewnie znów się wybierzemy, a za 20 lat pewnie zobaczycie go na Olimpiadzie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My chcemy iść z małym we wtorek na basen ozonowany.
Możesz Mu przed snem kleiku dodać troszkę do mleczka, jak chcesz, by Go dłużej trzymało.
Nie ma się co spieszyć, jak Twój bobo ma już 3 miesiące, to za 3 tygodnie będziesz mogła spróbować jabłuszka skrobanego, czy deserku. Teraz możesz Mu herbatki podawać na odmianę, nawet zalecane, bo te upały są okropne, a Ty karmisz sztucznym, to dobrze jest dopajać.
Mój 6 miechów skończył, a ja nadal na tych samych potrawach jadę, jedynie wczoraj wprowadziłam żółtko do zupki z ziemniaka i marchewki, a tak to deserki z marchewką, jabłuszkiem, brzoskwiniami, bananami i od czasu do czasu z jagodami. Zupek kupnych mój Kuba nie cierpi i muszę Mu gotować papki.
Dziś zrobiłam przerwę od zupek.
Babeczki od kiedy można gotować rosołek dla malca?
Gość: bck
wszyscy już tu wiedzą ze twój synek jest NAJ
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nigdy nie mówiłam że naj, ale pochwalić się miałam co i jak i przede wszystkim jako mama mam prawo uważać że mój synek jest cudowny.
A poza tym nie sądzę by każde dziecko będąc pierwszy raz na basenie nie płakał ani razu i wytrzymał godzinę od razu w wodzie...
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja byłam z córą na basenie pierwszy raz jak miała nie spełna 2 miesiące, była zafascynowana woda i nie płakała - no moze w momecie gdy ja z wody wyjeliśmy ale jak z wanienki ja wyciagalismy tez płakała, uwazam że super jest chodzić z maluchami na basen i Benasia cieszsie kazddym uśmiechem bo tyle radości nam dają uśmiechy dzieci - tych na basenie też!
Napisz , czy woda była chlorowana, bo u nas niedaleko jest basen, ale z wodą chlorowaną...
psika
Postów 598
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas był basen z chlorowana - ale super było
Aha, czyli to nie przeszkada
psika
Postów 598
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mojej córci nie przeszkadzało, ale kazde dziecko jest inne
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A po basenie pod prysznicem umylam go olejkiem Balneum, włoski szamponem Hippa i potem nasmarowałam ciałko nawilżającym kremem żeby skóra się nie wysuszyła.
Mały wypływał się i w samochodzie nam zasnał.
Fajnie było i polecam, bo przynajmniej maluch się uczy pływać co dla maluszków jest łatwiejsze i jest świetna zabawa przy tym.
A takie osoby zawistne to faktycznie trzeba olewać
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Woda to dla nich środowisko naturalne, stąd ta łatwość
Gość: dianek
Gość: grusia
agusia147
Postów 4520