Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnej nocy dla CIebie i maluszka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Dawaj dużo pić Mikusiowi i marchew, ziemniak, kleik.
Gość: grusia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeszcze katar mały ma dziś...
ogólnie dr który nie był pediatrą o ile wiem, kazał podawac do picia duzo herbatki i orsalit płyn elektrolitowy, no i można dicoflor...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nowy, nieużywany, wygrany wczoraj w lokalnym sklepie taki identycznie jak ten:
http://allegro.pl...271-i2366310390.html
A ja mam swój identyczny bo kupiłam gdy Mikuś był mały i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona. Utrzymuje temperaturę np wody w butelce gdy się czeka aż maluch się obudzi na mleczko i od razu w mig można zrobić, ma fajną miseczkę na gęste pokarmy - podgrzewałam w nim np obiadki i deserki, w zestawie również 2 łyżki, ponadto ma podnośnik do regulacji wysokości zanurzenia, pasuje do wszystkich butelek i wąskich i szerokich, ma różne poziomy grzania w zależności od potrzeby.
Naprawdę polecam - nowy oczywiście!
cena do ustalenia na pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BTW. Prosimy z Kamisiulkiem o głosiki: http://www.facebo...nF9KeiwgTBK7apgqVG_w
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zagłosowane, a co do termosu to my nie mamy starego tylko nowy, ale woda po kilku godz jak sprobowałam była ochydna...
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale przystojniak (głos nr 9)
Gość: dianek
wrrr...
a z pozytywnych rzeczy - młodemu się nagle spodobało spacerowanie w wózku - normalnie na leżąco w gondolce... tylko budka musi być złożona żeby widział wszystko
dziwne te dzieci są czasem
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
12 dla małego przystojniaczka
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
13 ode mnie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mimo wszystko nawet szybko usnął, mam nadzieję że nie podniesie mu się temperatura bo nie dawałam nic na to.
W ogóle cały dzień dieta ostra (zero jedzenia, dużo picia z elektrolitami), dopiero wieczorem dostał pierwsze 4 chrupki kukurydziane.
A biegunka mimo diety jeszcze była.
Mam nadzieję, ze przejdzie szybko bo szkoda mi mojego dzieciątka
Gość: wera
http://przepisy-d...6e-9d55-568e1764a537
...W malutkim kubeczku jest równowartość dwóch łyżeczek cukru.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasiu na pewno będzie dobrze, zdrówka dla małego.
Wera zawsze wiedziałam, że danonki to świństwo, nie rozumiem tylko jak firma może reklamować to jako zdrowe?
Włosy dalej lecą, jak tak dalej pójdzie będę łysa. Kazałam mężowi odkładać na perukę.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby nie to że robił jeszcze kupki to byłoby ok.
Teraz je na śniadanie 3 chrupki kukurydziane ale coś pierwszej nie może zmęczyć...
a mam pytanie nie na teraz się tyczy ale kiedyś czy w takim razie takim maluszkom jak mój 7 mies. można kupić normalny jogurt naturalny i miksować z owocami?