Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agasiam
Gość: dianek
Gość: daisy34
https://apps.face...MTAwMDAwOTQwMzM4ODE1
PROSZÊ polubic te stronke i kliknac jeszcze raz na ten link i polubic moja fotke (Lidka Gawyczuk)
musi byc informacja ze glos dodany jak jej nie ma to trzeba w galerie wejsc i tam na moja fotke
konkurs tylko do jutra!!!!!!!!!
odklikam, ślijcie na PW
Gość: grusia
Gość: rachel
jedna taka sobie bo po ankulowaniu rzeczy tanich został mi zestaw za 36,90 z którego jestem średnio zadowolona ale nie jest źle,
druga paczka to dla porównania zamówienie za 46 zł a w nim : kurtka z odpinanym kapturem, sweterek, koszulka na długi rękaw, dres dwuczęściowy i dwie pary spodenek z weluru - tym jestem zachwycona
trzecia paczka też za 46 zł to bluza z kapturem na futerku, komplet spodenki i koszulka i bolerko.
Z tych rzeczy tylko jedna z hello kity reszta nie markowa ale dobra gatunkowo i śliczna.
Cały czas nie mam potwierdzenia wysyłki paczki największej ale pewnie nic z niej nie przyjdzie bo same tanie rzeczy i jedna kurtka. No zobaczymy
Dianek widzę że ty miałaś więcej szczęścia:))
A rzeczy z bobem były w niemowletach?? Bo nie widziałam
Gość: emilka1705
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
rachel - z boba na niemowlakach widziałam zestaw i spodenki ale były dość drogie więc nie kupowałam, natomiast tą kurtkę dżinsową z bluzą za 7,90 to właśnie z autek mam, a z boba koszulkę na 98
rano nazbierałam całą paczkę po 7,90 (+ jeden zestaw za 19,90) są tam rzeczy z boba (na 104) i z carsów (buciki na teraz) - baaardzo jestem ciekawa czy cokolwiek z tej paczki będzie
ale że mi skarpetek nie wyślą to im chyba nie wybaczę (stopki, akurat na to lato i wałek
Najgorsze to ze od wtorku nie potwierdzili mi kilku paczek a to znaczy ze pewnie nie dojda...a sa tam rzeczy na których mi zalezy
Cieszę się że te ubranka są dobrej jakości przynajmniej ja na takie trafiłam, jak mała nie znosi to sprzedam na allegro:))
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie mój 6 latek nosi takie rozmiary
Gość: emilka1705
co do wzrostów - u nas w rodzinie sześciolatki noszą zazwyczaj 128/134
116/122 raczej cztero-pięciolatki
ale u nas dzieci dziwnie rosną - najpierw szybko, a później stopują i wszyscy w rodzinie niscy (wyjątkiem jest tylko moja sis, która wystrzeliła ponad 170
bardzo szybko Benio nosi już 74 tyle co mój Łukasz
we wtorek idziemy na szczepienie to zmierzymy gagatka
a póki co- ide spać, bo po dzisiejszej pobudce o 6 mam dość...