Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Mala woli zwiedzac, cos musi ja bardzo zainteresowac by byla w jednym miejscu dluzej , glownie to kleczy przed uczydełkiem albo robi zapasy ze szczeniaczkiem uczniaczkiem
Gość: katrin22
Gość: agasiam
Nie tylko żółtko i staram się dzielić je na pól. Taką zupę dostaje co drugi dzień. Tylko teraz zrobiłam sama i maly miał mega zatwardzenia. Dziś podałam słoiczek.
Gość: dianek
młody szczęśliwy - tyle nowych rzeczy
jeszcze bratanica męża przyjechała - niezła rozrabiara
endzi1984
Postów 446
Data rejestracji 13.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4248
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
http://www.carmel...i/tort_mis_yogi.html
fajny czy lepiej isc w klasyke ?
Cudny
Ja takich nie potrafię robić więc pójdę w klasykę
endzi1984 owszem maliny są w kaszkach po 4 miesiącu, ale są sproszkowane i chyba jest tam 1%, także ja nie dawałabym takich świeżo zerwanych maluchowi w 5 miesiącu życia, bo mogą uczulić albo jakieś rewolucje żołądkowe wywołać.
Zamroż, zagotuj za kilka miesięcy będzie jak znalazł.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz na maila jakieś fotki tych ciuszków w rozmiarach 80-86? Mój maluch teraz już chodzi w 74, więc nie ma sensu kupować tak małych.
Odnośnie zabawek naszemu dziecku musieliśmy kupić laptopa: http://allegro.pl...2-m-i2520906055.html bo strasznie się rzucał na nasze. A teraz sobie brzdąka na swoim i jest zadowolony.
PS. Wrzuciłam nowe fotki na fejsa, między innymi jak Kamiś stoi.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
fryteczka
Postów 4248
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
najladniejsze sa te z masa marcepanowa ale jakie to jest nie dobre. sam cukier. fajnie wyglada ale wez to zjedz. szukam czegos ładnego ale z kremem. mam nadzieje,ze jak cos wybiore z oferty dnej cukierni i zrobia to nie bede rozczarowana ,ze pies ma zeza albo cos
fryteczka
Postów 4248
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
cuda. ciekawe czy te oplayki naprawde maja takie intensywne kolory?
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli chodzi o ozdabianie tortów urodzinowych, to ja polecam metodę frozen buttercream transfer, można samodzielnie zrobić na serio fajne rzeczy z maślanego kremu, nawet jak nie ma się zdolności plastycznych, a tort nie jest tak słodki, jak z masa cukrową.
Ja zrobiłam na drugie urodziny córki tort ze Świnką Peppą właśnie tą metodą. Starałam się zrobić zdjęcia krok po kroku, żeby dokładnie pokazać jak to zrobić.
http://www.koper-...wy-swinka-peppa.html
I polecam tę metodę, bo to na serio całkiem proste, a efekt może być bardzo ciekawy.
Można wpisać w wyszukiwarkę na youtube Frozen Buttercream Transfer i znaleźć masę filmików z wykonaniem różnych obrazków krok po kroku.
fryteczka
Postów 4248
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
fryteczka
Postów 4248
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
jaki boski słon <3
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie Kasiu że Kubuś pije mleczko - Mikołaj coraz bardziej odchodzi - jak był chory to w ogole nie pił i nie chciał, teraz raz na kilka dni wypije nad ranem butelkę mleka ok 120-150ml i daje mu na śniadanie do kaszki ryzowej...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiecie gdzie taki znajde?
I byłam przy okazji w c&a i znalazałam bermudy dla Mikołajka z Bobem Budowniczym z 75zł przecenione na 19zł - cudne były i się skusiłam a nie mogę że przed nimi leżały takie normalne dla dzieci zwykłe i kosztowały po przecenie 25zł a za nimi były te śliczne - bardzo jestem zadowolona bo mój chłopczyk będzie cudnie wyglądał
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasiu tak to jest, że jedne dzieci uwilbiają mleczko, a innym trzeba przemycać. Grunt, że Mikuś kaszki lubi
Nam też ciuszki wpadły z Disney'a od teściowej.
http://kacikkasi....urodziny-oliwci.html
Dla Kubusia zrobię autko
Gość: grusia
Masa cukrowa efekt fajny, gorzej ze smakiem. Technika koper ciekawa ale osobiscie mi nie podeszła. Najbardziej lubię te z opłatami bo sa oryginalne gdy np dasz fotkę malucha lub te całe ozdabiane szpryca