Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak coś to podeślij linka.
Ja na razie jedynie co to jak jest jakaś typowa okazja to kupuje rzeczy, czekam na usg czy będzie coś widać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A myślałam, że 3d to już większa pewność
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: dianek
kalisto - będę miała na allegro firmowym, ale to w przyszłym tygodniu
Gość: roxxanqa
hahahsa, dokladnie to samo, nawet w dzien porodu rano mialam usg i pewne bylo ze dziewzynka, a 10 h pozniej urodzil sie chlopiec
Gość: grusia
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
U mnie też miała być Jagódka, a jest Jakubek
Mój zazwyczaj zasypia też koło 19.00, najczęściej przy teleturnieju Jeden z dziesięciu
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój też śpi wreszcie chwila spokoju te zęby wykończą i jego i mnie
Gość: dianek
grusia - co do zakupów przez internet - ja ostatnio wszystko online kupuje... chleb i masło również
Ja tak samo, różu nie było
Diana ja też chleba nie kupuję, odkąd mam machinę do wypieku chlebusia to piekę i powiem Wam, że nawet najdroższy kupny jest gorszy od tego jaki wypiecze mi maszyna
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ale teraz patrząc na te różowe cudeńka, to, aż choruje
Po synku wszystkie firmówki pożyczyłam koleżance ( ale ciuchy na prawde mega) i już kiedyś część widziałam na allegro, więc nie mam większych nadziei na odzyskanie. Ręka Boska niech ją chroni jak pozbyła się zabawek, bo też pożyczyłam, a były warte prawie tysiaka
U mnie synek pojechał do teściowej, bo oboje stęsknieni, mąż na nocce, więc ja moge caaaały wieczór oglądać jakieś tasiemce
A co do chlebka ( w moim wypadku oczywiscie ) no to nawet gdybym bardzo chciala to nie podpisze sie pod słowami Katrin niestety
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O dziwo po zmienieniu butelki na inna po pół rocznej przerwie podczas ktorej nie tknał mleka gdy nie spał w nocy juz moooocnyyym snem - teraz potrafi wypić na kolację 150ml tylko musi oglądać Kubusia Puchatka