Wkurza mnie...

smsowicz

#3441630 Napisano: 08.06.2010 12:14:00
Wkurza mnie WBK. Od ponad 2 miesięcy tam konto zakładam. Najpierw wysłali super kuriera siódemka, potem nie założyli konta, bo brakło ksera dowodu osobistego. Konto już nie mogło zostać aktywowane, bo za późno. Facet miał drugi raz oddzwonić, jak uda mu się coś załatwić, nie oddzwonił. No to chciałem założyć jeszcze raz w placówce tym razem. To nie mogę, bo poprzednie jest jeszcze aktywne. Następnie dezaktywacja starego wniosku, dalej czekanie i formalności. Zakładam nowe konto. Nie mam NIK na umowie, zdobywam przez telefon. Nie da się zalogować - usługa czasowo niedostępna. Dzwonię i się dowiaduję, że to nie z mojej winy. No i konta jak nie było, tak nie ma. emotka
0 0

Gość: kotek11

#3441657 Napisano: 08.06.2010 12:21:20
smsowicz napisał(a):

Wkurza mnie WBK. Od ponad 2 miesięcy tam konto zakładam. Najpierw wysłali super kuriera siódemka, potem nie założyli konta, bo brakło ksera dowodu osobistego. Konto już nie mogło zostać aktywowane, bo za późno. Facet miał drugi raz oddzwonić, jak uda mu się coś załatwić, nie oddzwonił. No to chciałem założyć jeszcze raz w placówce tym razem. To nie mogę, bo poprzednie jest jeszcze aktywne. Następnie dezaktywacja starego wniosku, dalej czekanie i formalności. Zakładam nowe konto. Nie mam NIK na umowie, zdobywam przez telefon. Nie da się zalogować - usługa czasowo niedostępna. Dzwonię i się dowiaduję, że to nie z mojej winy. No i konta jak nie było, tak nie ma. emotka

załóż w innym banku
0 0

smsowicz

#3441725 Napisano: 08.06.2010 12:41:34
kotek11 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

załóż w innym banku

No mam od dawna mbank i inteligo i nie było żadnych problemów. Wszystko od razu działało. Ale WBK częściej robi konkursy emotka
0 0

zaczytana-pola

#3442045 Napisano: 08.06.2010 02:48:18
Wkurza mnie mój mąż. Po pierwsze za to, że mamy głupią kuchenkę gazowo- elektryczną z lipnym, szklanym frontem( jego wybór). Po drugie za to, że stłukł ten front przypadkiem i trzeba kupić nowy- szyba 207 zł+ przesyłka, całe drzwi 326 zł+ przesyłka emotka
0 0

Gość: kaoa

#3442060 Napisano: 08.06.2010 02:53:22
wkurza mnie, że ktoś podał zakładając konto czy gdzieś tam mój nr i teraz do mnie piszą smsiaki, że mam dokonać wpłaty emotka muszę do nich napisać...
0 0

Gość: agulecece

#3442092 Napisano: 08.06.2010 03:08:19
wkurza mnie brak klimatyzacji i okien do otwarcia w busach który moje za cenzura łączą z krakowem po godzinie jazdy z mała plywam
0 0

Gość: mariolakal

#3442094 Napisano: 08.06.2010 03:09:17
Wkurza mnie, że dostałam na imieniny jakiś super pojemnik, w którym ciasto się wyrabia i rośnie jak na drożdżach w ciągu 10 minut... Czekam już 2 godziny, a ono ani drgnie... Tyle produktów zmarnowanych... emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3442109 Napisano: 08.06.2010 03:15:35
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że dostałam na imieniny jakiś super pojemnik, w którym ciasto się wyrabia i rośnie jak na drożdżach w ciągu 10 minut... Czekam już 2 godziny, a ono ani drgnie... Tyle produktów zmarnowanych... emotka

Nadmieniam, że chciałam zaoszczędzić na obiedzie bo nie miałam ziemniaków i to miały być parówki w cieście...
emotka
0 0

Gość: bruce

#3442429 Napisano: 08.06.2010 05:43:54
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Nadmieniam, że chciałam zaoszczędzić na obiedzie bo nie miałam ziemniaków i to miały być parówki w cieście...
emotka

emotka emotka
Kochana jesteś!
(oczywiście solidarnie wkurzam się razem z Tobą emotka emotka )
0 0

#3442486 Napisano: 08.06.2010 06:02:56
wkurza mnie na MAXXXXA emotka emotka emotka
nowa promocja ery... głupkowato się dałam podpuścić po doładowaniu i wysłałam jeden darmowy SMS...
no i mam teraz przerąbane... dzwonią (najgorzej, że z komórki, ja tu myślę, że nie odebrałam w pracy telefonu o jakiejś suuuper wygranej, a tu taka ściema...), SMS-ują, proszą, grożą, zachęcają, dają mi już od kliku dni ostanie trzynaście minut na decyzję....
no, ileż można!?
emotka emotka
0 0

Gość: kasiul

#3442515 Napisano: 08.06.2010 06:08:28
bruce napisał(a):

nowa promocja ery... głupkowato się dałam podpuścić po doładowaniu i wysłałam jeden darmowy SMS...
no i mam teraz przerąbane... dzwonią (najgorzej, że z komórki, ja tu myślę, że nie odebrałam w pracy telefonu o jakiejś suuuper wygranej, a tu taka ściema...), SMS-ują, proszą, grożą, zachęcają, dają mi już od kliku dni ostanie trzynaście minut na decyzję....
no, ileż można!?
emotka emotka

a mnie Orange wkurza, ja się skusiłam, bo myślałam a wygram sobie BMW, tak! spadnie mi cholera z nieba jak w tej reklamie emotka ) Od tej pory - codziennie smsy, że wygrałam już prawie, że muszę esa wysłać... A mój tata czasem się skusi i wyśle i mnie namawia Wyślij dziecko, na pewno tylko do nas tak piszą haha emotka
0 0

#3442547 Napisano: 08.06.2010 06:20:43
kasiul napisał(a):

bruce napisał(a):

no, ileż można!?
emotka emotka

a mnie Orange wkurza, ja się skusiłam, bo myślałam a wygram sobie BMW, tak! spadnie mi cholera z nieba jak w tej reklamie emotka ) Od tej pory - codziennie smsy, że wygrałam już prawie, że muszę esa wysłać... A mój tata czasem się skusi i wyśle i mnie namawia Wyślij dziecko, na pewno tylko do nas tak piszą haha emotka

mnie tak mąż namówił na mercedesa z ery klika miesięcy temu... pamiętam, jak mu zaczęłam pomagać przy drugim kompie i odpowiadać na zmianę z nim na zadawane na czas pytania... po - chyba piątym doładowaniu telefonu - dał sobie ( i mnie
emotka ) spokój z tym idiotycznym konkursem ... emotka
0 0

Gość: aka

#3442693 Napisano: 08.06.2010 07:14:27
Wkurza mnie, że przez awarię internetu przeszły mi konkursy, na których mi zależało emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3442795 Napisano: 08.06.2010 07:49:01
aka napisał(a):

Wkurza mnie, że przez awarię internetu przeszły mi konkursy, na których mi zależało emotka emotka

to faktycznie! Ale nie martw się widocznie pisane Ci sa lepsze emotka
0 0

Gość: katjen27

#3442816 Napisano: 08.06.2010 07:52:59
A mnie wqrza ten bajzel, co to zrobił się w wątku MDW !!
Po kiego grzyba brać udział w konkursie / ankiecie, którego / której zasad nawet się nie przeczyta ?!
Też mogłam wziąć udział w tej całej 'stritkomowskiej' ankiecie, ale doczytałam, że trzeba być na bieżąco z danymi osoby-ambasadorki... emotka

I tera wielkie halo! o dane... Irytujące to, biorąc pod uwagę treść wpisów chociażby z dnia dziejszego emotka

Nie, nie jestem złośliwa, czy zazdrosna - fakty stwierdzam.
0 0

79magda

#3442821 Napisano: 08.06.2010 07:54:00
Wkurza mnie, że jest tak gorąco, wszędzie latają pyłki, bandyci dookoła koszą trawę i moja alergia daje mi nieźle popalić... Morze łez, czerwone spojówki i permanentny katar, wrrrr.... emotka
0 0

Gość: ati88

#3442830 Napisano: 08.06.2010 07:55:37
katjen27 napisał(a):

A mnie wqrza ten bajzel, co to zrobił się w wątku MDW !!
Po kiego grzyba brać udział w konkursie / ankiecie, którego / której zasad nawet się nie przeczyta ?!
Też mogłam wziąć udział w tej całej 'stritkomowskiej' ankiecie, ale doczytałam, że trzeba być na bieżąco z danymi osoby-ambasadorki... emotka

I tera wielkie halo! o dane... Irytujące to, biorąc pod uwagę treść wpisów chociażby z dnia dziejszego emotka

Nie, nie jestem złośliwa, czy zazdrosna - fakty stwierdzam.

poperam niestety zrobiił sie straszny bałagan sam @ nie świadczy jeszcze o żadnej wygranej, dodatkowo jesczze wkurza mnie ze w głowie mis ie strasznie kreci emotka
0 0

Gość: marielu

#3442833 Napisano: 08.06.2010 07:57:59
od sprzątania som admini, od burdela userzy, po co siem fkurzać? nie ma powoda , trza siem uśmiechać, chodować f sobje pozytywne emocje i nie polowac na czarofnice.

o

to sem pogadała emotka
0 0

bridget

#3442847 Napisano: 08.06.2010 08:01:26
wkurza mnie zajadłosc, zazdrosc, zaborczosc i to ze przez takich ludzi człowiek mimo swojej uczciwosci nie cieszy sie z wygranej emotka
0 0

Gość: marielu

#3442860 Napisano: 08.06.2010 08:05:35
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie zajadłosc, zazdrosc, zaborczosc i to ze przez takich ludzi człowiek mimo swojej uczciwosci nie cieszy sie z wygranej emotka

mnie bardziej wkurzają zajady i... zabory z ubiegłych stuleci - pewnie gdyby zaborów nie było stanowilibyśmy silne i bogate państwo mlekiem i miodem płynące emotka

A powodów do radości to wiele - jak sie szuka to sie znajdzie emotka
0 0