Wkurza mnie...

katmich

#3698432 Napisano: 14.09.2010 07:24:10
a mnie wkurza, że nic nie wygrywam i po nocach mi się śni nasze forum konkursowe.. dzisiaj w nocy śniło mi się że koniczynka123 pisała na forum, że wygrała 1000 zł z alwaysa, za chwilę znowu pisała, że kolejny 1000 i kolejny i kolejny.. kadjas123! w nocy myślałam, że Cię uduszę emotka

Kochana! Oczywiście, życzę Ci żebyś wygrała (jeśli grasz w ten konkurs) ale 1x 1000 dla mnie! emotka
0 0

Gość: samanta3

#3698436 Napisano: 14.09.2010 07:27:16
emotka merlin.pl emotka - dalej brak przesyłki, brak odpowiedzi w tej sprawie - dodzwonić się graniczy z cudem! Bo ja po kilku próbach dziennie po 10 min słuchania melodyjek mam dość!! Napisałam maila - ciekawe czy na to odpowiedzą! emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#3698439 Napisano: 14.09.2010 07:32:15
samanta3 napisał(a):

emotka merlin.pl emotka - dalej brak przesyłki, brak odpowiedzi w tej sprawie - dodzwonić się graniczy z cudem! Bo ja po kilku próbach dziennie po 10 min słuchania melodyjek mam dość!! Napisałam maila - ciekawe czy na to odpowiedzą! emotka emotka

skorzystaj z opcji - czat z konsultantem - jest dostępna po zalogowaniu
0 0

karkocka

#3698465 Napisano: 14.09.2010 07:49:27
linka132 napisał(a):

odnosciej ZELKÓW- a dostaliscie info na e-mail ze wygraliscie koszulki czy tylko na ich stronce jest lista?

tylko na stronie
0 0

linka132

#3698488 Napisano: 14.09.2010 07:57:04
karkocka napisał(a):

linka132 napisał(a):

odnosciej ZELKÓW- a dostaliscie info na e-mail ze wygraliscie koszulki czy tylko na ich stronce jest lista?

tylko na stronie

dzieki:)
0 0

Gość: judyta74

#3698508 Napisano: 14.09.2010 08:02:26
ewa1982 napisał(a):

kunia napisał(a):

panimisiowa napisał(a):

kunia napisał(a):

Kilka razy usuwali mi punkty i ok..moze były oddawane z tego samego IP.I jakieś 3 dni przed końcem też usunęli...ale to,że usunęli mi konto już po zakonczeniu konkursu to banda..mogli to zrobic te 3 dni temu...przecież widzialam że co jakis czas znikają konta...ja im tego nie odpuszczę...już napisałam do nich meila a jak będzie trzeba to złożę reklamacje.

Moza warto byłoby zbierać głosy na forum tak jak ja to robię, zamiast oszukiwać...

Dlaczego zarzucasz mi oszustwo?
Miałam tylko jedno konto,wszystkie głosy,które uzbierałam,zarywając nie jedną noc,pochodzą właśnie od ludzi z tego forum...Jeśli masz do powiedzenia wyłącznie coś tak głupiego... to lepiej milcz
emotka

co do żelków to ja po 1 weryfikacji miałam 31 na koniec udało mi się uzbierać 38 i teraz mam 30 czyli co 1 weryfikacja do bani? Co do głosów na forum to zapisywałam wszystkich co podostawałam głosy i niby wszyscy pojedynczo ja tez nie miałam 10 kont i co odjęto mi ponad 12 czyli z niestety panimisiowa zbieranie na forum tez nie jest dobre. Ludzie mają po kilka nicków i kazde zapisywanie i pilnowanie żeby ktoś nie kliknął 2 razy w łeb trafia.

ja miałam tylko 10 głosików - bo w sumie nie mysląłam o jakiejś głównej nagrodzie koszulka mi wystarczy - tych 10 głosów to sa tylko głosy od osób z forum - po 1 weryfikacji z 10 zrobiło się 5 teraz mam zaledwie 2 głosiki- mam 1 konto -wymieniłam sie głosami jakie miałam i na tym koniec- a zatem nie ma co pochodnie zarzucac oszustwa komus gdyz niestety okazuje się, że niestety ale ci co sie z nami wymieniają moga nie oddawac uczciwych głosów emotka
generalnie z tymi moimi 2 głosikami emotka nadal łapie sie na koszulkę wiec ogólnie jest Ok emotka ale troche przykro, ze az z 10 głosów z forum - tylko 2 głosy były OK
0 0

Gość: krzyszu

#3698524 Napisano: 14.09.2010 08:07:33
katmich napisał(a):

a mnie wkurza, że nic nie wygrywam i po nocach mi się śni nasze forum konkursowe.. dzisiaj w nocy śniło mi się że koniczynka123 pisała na forum, że wygrała 1000 zł z alwaysa, za chwilę znowu pisała, że kolejny 1000 i kolejny i kolejny.. kadjas123! w nocy myślałam, że Cię uduszę emotka

Kochana! Oczywiście, życzę Ci żebyś wygrała (jeśli grasz w ten konkurs) ale 1x 1000 dla mnie! emotka

A mi się śniło, że wymyślałem hasła z proszku REX (chyba nie ma żadnego konkursu z rexa). Takie super rymy wymyśliłem ale jak się przebudziłem to żadnego niemogłem sobie przypomnieć emotka
0 0

anialistopad

#3698529 Napisano: 14.09.2010 08:10:43
wkurza mnie poczta polska 5 wrzesnia wysyłałam list polecony za potwierdzeniem odbioru do konkursu londa i dzisiaj dzwoniłam oczywiście list nie dotarł , na infolini nie sprawdzą bo to przesyłka krajowa , a poczta w warszawie nie odbiera telefonu , czym wysyłac jak niczym nie dochodza te listy , kur.........wa skad mam teraz drugi paragon im załatwić w sklepie kopie może dadzą ale czy oni go uznają jak chyba chca oryginały
0 0

Gość: natie

#3698531 Napisano: 14.09.2010 08:11:08
krzyszu napisał(a):

katmich napisał(a):

A mi się śniło, że wymyślałem hasła z proszku REX (chyba nie ma żadnego konkursu z rexa). Takie super rymy wymyśliłem ale jak się przebudziłem to żadnego niemogłem sobie przypomnieć emotka

z rexa jest na rossmanie emotka ale nie trzeba hasel wymyslac emotka
0 0

kunia

#3698538 Napisano: 14.09.2010 08:13:55
judyta74 napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

kunia napisał(a):

panimisiowa napisał(a):

kunia napisał(a):

Kilka razy usuwali mi punkty i ok..moze były oddawane z tego samego IP.I jakieś 3 dni przed końcem też usunęli...ale to,że usunęli mi konto już po zakonczeniu konkursu to banda..mogli to zrobic te 3 dni temu...przecież widzialam że co jakis czas znikają konta...ja im tego nie odpuszczę...już napisałam do nich meila a jak będzie trzeba to złożę reklamacje.

Moza warto byłoby zbierać głosy na forum tak jak ja to robię, zamiast oszukiwać...

Dlaczego zarzucasz mi oszustwo?
Miałam tylko jedno konto,wszystkie głosy,które uzbierałam,zarywając nie jedną noc,pochodzą właśnie od ludzi z tego forum...Jeśli masz do powiedzenia wyłącznie coś tak głupiego... to lepiej milcz
emotka

co do żelków to ja po 1 weryfikacji miałam 31 na koniec udało mi się uzbierać 38 i teraz mam 30 czyli co 1 weryfikacja do bani? Co do głosów na forum to zapisywałam wszystkich co podostawałam głosy i niby wszyscy pojedynczo ja tez nie miałam 10 kont i co odjęto mi ponad 12 czyli z niestety panimisiowa zbieranie na forum tez nie jest dobre. Ludzie mają po kilka nicków i kazde zapisywanie i pilnowanie żeby ktoś nie kliknął 2 razy w łeb trafia.

ja miałam tylko 10 głosików - bo w sumie nie mysląłam o jakiejś głównej nagrodzie koszulka mi wystarczy - tych 10 głosów to sa tylko głosy od osób z forum - po 1 weryfikacji z 10 zrobiło się 5 teraz mam zaledwie 2 głosiki- mam 1 konto -wymieniłam sie głosami jakie miałam i na tym koniec- a zatem nie ma co pochodnie zarzucac oszustwa komus gdyz niestety okazuje się, że niestety ale ci co sie z nami wymieniają moga nie oddawac uczciwych głosów emotka
generalnie z tymi moimi 2 głosikami emotka nadal łapie sie na koszulkę wiec ogólnie jest Ok emotka ale troche przykro, ze az z 10 głosów z forum - tylko 2 głosy były OK

Koszulkę dostałabyś nawet gdyby Twoja praca miała 0 głosów-to była nagroda dla pierwszych 1000 osób a w konkutsie udział wzięło coś ok 800,więc koszulka dla wszystkich.
A ja właśnie uświadomiłam sobie,że w ostatnim tygodniu konkursu ktoś celowo nabił mi 27 głosów Z tych samych I.P.Po ostatniej weryfikacji zostało mi 188,na trzecim miejscu ktoś miał 135 więc 50 głosów różnicy...miałam pewność że nie wyjdę poza trójkę więc nie zbierałam już głosów...ale znalał się życzliwy któremu bardzo sbodobała się moja praca emotka
0 0

Gość: samanta3

#3698650 Napisano: 14.09.2010 08:57:05
pola731 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

skorzystaj z opcji - czat z konsultantem - jest dostępna po zalogowaniu

Dzięki - wczoraj mnie nie połączyło - a dziś połączyło 9 min minęło i nikt nie odpowiedział na moje pytanie emotka emotka no to czekam dalej na czacie
0 0

Gość: annaszura

#3698735 Napisano: 14.09.2010 09:33:44
karkocka napisał(a):

linka132 napisał(a):

tylko na stronie

podajcie mi link, bo jakoś nie moge znaleść na stronie tych wyników
0 0

anialistopad

#3698770 Napisano: 14.09.2010 09:42:52
no i du.......pa nie ma mojego listu , czym mam wysyłać myślałam że priorytet za potwierdzeniem odbioru jest pewny a to figa z makiem , musze szukac paragonu z londy albo iść po ksero do sklepu kur...... jak ja nie cierpię naszej poczty
0 0

ziolko

#3698786 Napisano: 14.09.2010 09:48:42
kaki76 napisał(a):

no i du.......pa nie ma mojego listu , czym mam wysyłać myślałam że priorytet za potwierdzeniem odbioru jest pewny a to figa z makiem , musze szukac paragonu z londy albo iść po ksero do sklepu kur...... jak ja nie cierpię naszej poczty

zadzwoń na infolinię poczty i dowiedz się, czy faktycznie list nie doszedł, bo może doszedł, ale potwierdzenie gdzieś zniknęło??

Nowa infolinia! 801 333 444, 43 842 06 00 (dla telefonów komórkowych)
0 0

kajus18

#3698797 Napisano: 14.09.2010 09:49:41
kaki76 napisał(a):

zgłaś reklamację na pocztę przynajmniej dostaniesz zwrot za wysyłkę coś ponad 100zł
0 0

Gość: moonfairy

#3698922 Napisano: 14.09.2010 10:23:07
wkurza mnie ze mam od kilku tygodni otwarte kilka zakładek w przegladarce internetowej a tam konkursy do zrobienia... dzis patrze a termin jednego skonczył sie wczoraj.
jestem zła i leniwa ;/
0 0

madzia34

#3698935 Napisano: 14.09.2010 10:25:32
judyta74 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Rzadko biorę udział w klikanych. W smiejżelkach chciałam tylko koszulke dla córeczki i ostatniego dnia poprosiłam o głosy na forum, wyraźnie napisałam że odklikam za punkty na żelkach.I co ? z dziesieć próśb dostałam żebym komus kliknęła to odklikaja. Wszystkim kliknęłam i co ? Słownie mam jeden punkt na śmiejżelkach. Dziekuję wszystkim bardzo za uczciwość.

co do śmiejżelek to w ogóle trochę sie zdziwiłam emotka tez chciałam tylko koszulke wiec założyłam konto zrobiłam żelka:) na szczeście trafiłam na uczciwych tzn takich co odklikali na wymiane wiec 10 głosów miałam na rozdanie i 10 otrzymałam a tu patrzę za pare dni a suma otrzymanych głosów 5 emotka nie wiem co i w jaki sposób tam zrobilki weryfikacje ale bardzo dziwny konkurs:((

ja do n ich napisałam ze grał syn uczciwie a oni zablokowali konto teraz i mam ich w nosie i wiecej ich konków nie biore udziłu,wiec przysłali emeila zeby dac dane to wysla koszulke-łaskawcy emotka
0 0

sambolera

#3698939 Napisano: 14.09.2010 10:26:45
mnie wkurza zmiana adresu zamieszkania i co za tym idzie kursowanie ciagle miedzy jednym mieszkaniem a drugim
teraz mieszkam na takim wygwizdowie ze taksowkarze nie wiedza jak dojechac czasami a kurierzy z innej miejscowosci to juz zupelnie sie gubia... nawet nie wiem gdzie tutaj poczte mam... emotka
0 0

Gość: amif

#3698974 Napisano: 14.09.2010 10:35:22
sambolera napisał(a):

mnie wkurza zmiana adresu zamieszkania i co za tym idzie kursowanie ciagle miedzy jednym mieszkaniem a drugim
teraz mieszkam na takim wygwizdowie ze taksowkarze nie wiedza jak dojechac czasami a kurierzy z innej miejscowosci to juz zupelnie sie gubia... nawet nie wiem gdzie tutaj poczte mam... emotka

Trzeba było się liczyć jak zmienia się miejsce zamieszkania to tak zawsze bywa.
0 0

sambolera

#3698977 Napisano: 14.09.2010 10:36:30
amif napisał(a):

Trzeba było się liczyć jak zmienia się miejsce zamieszkania to tak zawsze bywa.

ale ja mialam wybor-brac mieszkanie za darmo albo nie brac
0 0