Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: arta
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a już myślałam, że to jednak nie to, bo za mało krostek, bo temperatury brak.. Dzisiaj jest gorzej
No nic, są też plusy - przejdzie w wieku dwóch lat to nie przejdzie w przedszkolu.. I tak jestem na wychowawczym jak na razie, jak wrócę do pracy może być kiepsko z urlopem..
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dlatego uwielbiam to forum, gdzie nikogo nie dziwi słowo komórki konkursowe\, zakupy na konkursy i inne takie.
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: jaspeer
a właściwie, to wkurza mnie pogoda za oknem i nuda...
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie jednak trochę zdziwiło. Oczywiście wszyscy by chcieli wygrywac pożądne nagrody bez wkładu własnego, ale bez przesady. A jak ona mi się raz żaliła, że 15 zł wydała na smsy i NIE WYGRAŁA, to przez chwilę poczułam jakbym sama jej tą kaskę zabrała i wahałam się czy nie zaproponowac zwrotu
Gość: malpka
Gość: grancias
tereniagno
Postów 5292
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz kupony jeszcze pobrać
Wkurza mnie,bo przewróciłam się na ulicy m-c temu,a dziś jeszcze boli lewa noga i kolano na nowo,a do tego bark i lewa ręka.Jaka ze mnie niezdara
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
tereniagno
Postów 5292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszperaj jeszcze,na pewno gdzieś znajdziesz
Gość: jaspeer
gratuluję zdrowego podejścia
tereniagno
Postów 5292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam bałagan w paragonach i się gubię,ale od listopada postanowiłam układać paragony w koperty miesiącami.Radzę tak zrobić
Tak tez zrobie
Gość: rafi323raf
olunka
Postów 8517
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: ambrell
Ja bym próbowała się dogadać, może oddac część pieniędzy
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rany... Ale ma gość wymagania... Spróbuj iść na ugodę, zaproponuj może jakiś mały gratis? No tylko to już ze swojej kasy
Gość: kala405
Gość: monisia23
fest dziwna, ja z chęcią wzięłam udział, bo to może i nie bardzo wartościowa nagroda, ale jaka fajna i ile radości mogłaby sprawić dziecku!
Gość: arta
a więc u ciebie jest mój chłopak...