Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marionzzz
Postów 623
Data rejestracji 30.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i że organizatorzy coraz cwańszy i już prawie każdy konkurs jest bez listy rezerwowej wrr
Gość: chochliczka
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://finanse.wp...sc.html?ticaid=1c21a
Gość: krzyszu
Kurcze a przecież chyba przepis na coca cole to długoletnia tradycja? Więc jak to jest naprawdę?
Gość: myszkaa1989
Gość: tato999
niektórzy tak po prostu mają
chyba potrzebowałby kopa żeby sobie uświadomić że Cie rani takim zachowaniem
Gość: evja
Daj spokój . Ja bym od niego odeszła. Jeśli stwierdzi, że coś do Ciebie czuł to wróci. Jeśli nie, to nie był tego wart.
Naprawdę jest wielu wartościowych facetów na tym świecie.. jeśli on Ci mówi ,,weź skończ..... to może skończ?
zaczytana-pola
Postów 11578
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie pozwoliłabym sobie na takie traktowanie. Nie jestem w Twojej sytuacji, nigdy nie byłam, ale wiem jedno- nie nazwałabym go już nigdy moim chłopakiem.
Gość: mightyb
Gość: chochliczka
Skoro taki madry jesst, to wez i naprawde z nim skoncz,moze chlopak sie obudzi..a wtedy to juz tylko od Ciebie bedzie zalezalo czy bedziesz miala chec go jeszcze kiedykolwiek ogladac...I nie daj sie tak nikomu traktowac.
Zycze powodzenia i wytrwalosci
W temacie :wkurza mnie wszystko
Gość: iwonciaaa
Nienawidzę jej...
U mnie w domu są 3 komputery i nie mieszkam sama.
Wszyscy są fanami konkursów i czasem jak się podwójnie nasze nazwisko pojawi na liście jakiejś, bo akurat dwie osoby wygrają ( regulamin nic nie mówi o jednym adresie) to się cyrki zaczynają ...
jomajd86
Postów 2398
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
współczuję Ci szczerze. ale jeśli facet teraz tak Cię traktuje to później może być gorzej. powinien dostać naprawdę takiego kopa. nie daj się. będziemy wszyscy trzymać za Ciebie kciuki. Ale nie pozwól tak się traktować.
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: bluesky
a jakie cyrki ???
Dziękuje raz jeszcze...
Jutro moje 22 urodziny.. spędzę je pewnie sama , mam nadzieję , że los się w końcu do mnie uśmiechnie.
Gość: iwonciaaa
że się podszywam , że wysyłam maile na rodzinę itd.
jomajd86
Postów 2398
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zobaczysz uśmiechnie się na pewno w końcu
Gość: krzyszu
Nie smutaj. Mam podobnie
Musi boleć , na pewno nie jest Tobie łatwo. Nikt nie mówił że będzie łatwo w życiu.. miejmy nadzieję , że w końcu i na nas przyjdzie czas by być szczęśliwi.
onlyrybka
Postów 1385
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coca cola jest wszędzie taka sama
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...