Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzina organizatora
Gość: karo108
właśnie oddany...
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zorganizowali konkurs, że pierwsze 100 osób, co kliknie na wszystkie reklamy z ich linka, dostanie kega.
Ludzie poklikali, zebrało się na pewno ponad 100 osób a ci zaczęli usuwac posty.
Po wielu perypetiach okazało się, że zrobili ludzi w balona, i to gigantycznego, bo rozdali kegi, ale WIRTUALNE.
Pousuwali posty, wszystkie komentarze.
Osoby, co były im nieprzychylne wywalili z lubiących i zablokowali możliwość dodawania komentarzy
WIÊC OSTRZEGAM - NIE WCHOD¬CIE TAM, BO TYLKO SIÊ WKURZYCIE I TYLE.
Gość: katrin22
fryteczka
Postów 4291
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
fryteczka
Postów 4291
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ale ja pisalam juz w topie teraz ,ze nagrody sa e- ..
Gość: krzyszu
Gość: monisia23
aaaaa to juz wszystko jasne, a ja weszlam chyba wczoraj zobaczyc na jakies WYNIKI i nic nie ma, stwierdzilam, ze chyba mi sie cos poknocilo, albo to nie tu, albo nie wiem sama co...
Chamy
Ta ich ironia to mnie wręcz.....
Trzeba napisać do Hainekena, zrobili im antyreklamę.
Ma ktoś screena??
ziolko
Postów 10413
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po tym, jak raz usunęli
wczesniejszych niestety nie mam.
Mam tez screena wirtualnego kega, i tych profili, na jakie się klikało
kto ma wcześniejsze, niech da znać
a wiecie, że wywalili mnie z lubiących i zablokowali dodawanie komentarzy?
napisałam z profilu brata to po kilkunastu sekundach usunęli komentarz i też go wywalili plus blokada
bo myślą, że to coś da
ziolko
Postów 10413
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na wszelki wypadek, gdyby mieli szpiega na forum
ziolko
Postów 10413
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tego tak nie zostawię
w końcu tu nie chodzi o 10,20 osób, tylko nabrali kilkaset.
Dobrze by było, gdyby więcej osób napisało do Heinekena, nawet bez screenow, będzie bardziej wiarygodnie, bo tak wyjdzie, że ja biedna nie dostałam kega i teraz się mszczę ;/
pisać
ziolko
Postów 10413
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm.. można na tablicy, ale ja i tak wyślę maila, skoro mam screeny
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005