Wkurza mnie...

cudaczek121

#4390285 Napisano: 24.05.2011 08:08:47
kozuszka38 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurzył mnie, że mam za krótkie włosy na czubku głowy emotka na bokach jest mega, podoba mnie się, ale na górze.. zepsuł cały efekt emotka

Jako iż że pragnę abyście wiedzieli kto Wam tak przynudza wrzucam swoje zdjęcie!

http://imageshack...46/240520113566.jpg/
Dawid, a co Ty w kółko i krzyżyk będziesz grał na głowie

emotka wybaczcie, wiem, że te wzorki są już niemodne, ale chciałem coś innego na wakacje, cały czas była tylko guma na włosach (nie komentujcie emotka ) i tyle, więc apeluję do Was! emotka zbliżają się wakacje, zróbcie coś nowego!
A tak w temacie, to nadal wkurza mnie czubek moich włosów emotka

no superowo,świetnie emotka emotka emotka emotka
oj będziesz miał branie dawidekk emotka

emotka Tak mi się skojarzył ten znaczek emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4390328 Napisano: 24.05.2011 08:25:35
monia24 napisał(a):

Wkurza mnie że jak już udało mi się wygrać szlafrok z fa, to się okazało że trzeba było to fa nutri kupić a ja mam inne, co oczywiście wyraźnie widać na paragonie emotka

emotka co za problem emotka

tyle tego zielska (czyt. paragonów) na forum, że tylko kupować emotka emotka emotka
0 0

azaflora

#4390653 Napisano: 24.05.2011 10:16:33
Wkurza mnie, że w tym roku znowu zatrzęsienie kleszczy emotka - łazi toto po chodnikach, spada z gałęzi, brrr
0 0

monia24

#4390791 Napisano: 25.05.2011 06:11:37
wsciekly napisał(a):

monia24 napisał(a):

Wkurza mnie że jak już udało mi się wygrać szlafrok z fa, to się okazało że trzeba było to fa nutri kupić a ja mam inne, co oczywiście wyraźnie widać na paragonie emotka

tyle tego zielska (czyt. paragonów) na forum, że tylko kupować emotka emotka emotka

dokładnie, tylko wiesz, serce boli jak trzeba kupić a się ma ;/ Co innego gdybym nie kupiła produktu, a kupiłam. Ech, idę szukać tego paragonu emotka w innym wątku emotka
0 0

Gość: polec

#4390862 Napisano: 25.05.2011 06:39:36
monia24 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

monia24 napisał(a):

dokładnie, tylko wiesz, serce boli jak trzeba kupić a się ma ;/ Co innego gdybym nie kupiła produktu, a kupiłam. Ech, idę szukać tego paragonu emotka w innym wątku emotka

dałabym Ci swój, al zrobiłam to samo co Ty, tylko się zorientowałam przed wysłaniem smsa, w ostatnie chwili i odpuściłam konkurs, a paragon bez sensu leży emotka ((
0 0

monia24

#4390868 Napisano: 25.05.2011 06:41:37
polec napisał(a):

monia24 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

monia24 napisał(a):

dałabym Ci swój, al zrobiłam to samo co Ty, tylko się zorientowałam przed wysłaniem smsa, w ostatnie chwili i odpuściłam konkurs, a paragon bez sensu leży emotka ((

ja bym się w ogole nie zorientowała, ale ktoś pisał na forum że sobie źle kupił i sobie mysle jak to źle? Patrze w regulamin, a tam jak byk że nutri skin.
0 0

mimbla

#4391496 Napisano: 25.05.2011 09:36:47
Jestem wkurzona na firmę XConcept - organizatora konkursu Pronto.

Nagroda czyli zestaw kosmetyków ( wart wg. regulaminu 11 zł) do mnie nie dotarła, ponieważ przesyłka została wysłana z Warszawy 6 maja - listem zwykłym!!!!
Tak poinformowała mnie niejaka Karolina Borkowska - a żeby w ogóle otrzymać nagrodę to kazali sobie listem poleconym odesłać ksero dowodu, podpisane oświadczenie.
O ja naiwna...
Moja poczta żadnej przesyłki spod ich adresu nie dostała emotka
A oni biedni nie mogą reklamować, bo nie mają potwierdzenia nadania!!!

0 0

olunka

#4391506 Napisano: 25.05.2011 09:38:43
mimbla napisał(a):

Nagroda czyli zestaw kosmetyków ( wart wg. regulaminu 11 zł) do mnie nie dotarła, ponieważ przesyłka została wysłana z Warszawy 6 maja - listem zwykłym!!!!
Tak poinformowała mnie niejaka Karolina Borkowska - a żeby w ogóle otrzymać nagrodę to kazali sobie listem poleconym odesłać ksero dowodu, podpisane oświadczenie.
O ja naiwna...

podzielam twoje oburzenie, ja akurat nagrody dostałam, ale fakt przyszły zwykłym listem, pogniecione, chcieli zaoszczędzic a od nas wymagali poleconych i dokumentów jakby sie auto wygrało, wrrrr emotka
0 0

olunka

#4391514 Napisano: 25.05.2011 09:39:33
monia24 napisał(a):

polec napisał(a):

monia24 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

monia24 napisał(a):

ja bym się w ogole nie zorientowała, ale ktoś pisał na forum że sobie źle kupił i sobie mysle jak to źle? Patrze w regulamin, a tam jak byk że nutri skin.

a z jakiego dnia potrzebujesz bo mam jeden , PW
0 0

Gość: iwonciaaa

#4391516 Napisano: 25.05.2011 09:40:10
wszystko emotka
0 0

mimbla

#4391528 Napisano: 25.05.2011 09:41:46
olunka napisał(a):

mimbla napisał(a):

O ja naiwna...

podzielam twoje oburzenie, ja akurat nagrody dostałam, ale fakt przyszły zwykłym listem, pogniecione, chcieli zaoszczędzic a od nas wymagali poleconych i dokumentów jakby sie auto wygrało, wrrrr emotka

Jeśli dzwonię jako niezadowolony klient, to dla załagodzenia sytuacji i udobruchania powinni sami coś zaproponować w rekompensacie, a nie panienka mnie przeprasza i to nawet nie w imieniu firmy tylko poczty!!!!!
Widać nie czuja się winni, a wręcz bezkarni!
0 0

bridget

#4391543 Napisano: 25.05.2011 09:43:57
Troszczymy sie o wydatki usilnie prosi o pragony i dane do odebrania nadrody x 4:( a ja nie moge im odesłać:(( emotka emotka
0 0

monia24

#4391544 Napisano: 25.05.2011 09:44:08
mimbla napisał(a):

olunka napisał(a):

mimbla napisał(a):

O ja naiwna...

Jeśli dzwonię jako niezadowolony klient, to dla załagodzenia sytuacji i udobruchania powinni sami coś zaproponować w rekompensacie, a nie panienka mnie przeprasza i to nawet nie w imieniu firmy tylko poczty!!!!!
Widać nie czuja się winni, a wręcz bezkarni!

ja wygralam 2 na siebie, a na meza 1
na meza przyszlo na mnie nie
0 0

mimbla

#4391549 Napisano: 25.05.2011 09:45:20
monia 24 - chcesz do nich telefon ?!

22/872-13-32
0 0

Gość: czarnygreg

#4391604 Napisano: 25.05.2011 09:51:31
keiti78zg napisał(a):

Troszczymy sie o wydatki usilnie prosi o pragony i dane do odebrania nadrody x 4:( a ja nie moge im odesłać:(( emotka emotka

a miałaś info o wygranej na te numery czy dopiero teraz?
0 0

Gość: badgirl

#4392031 Napisano: 25.05.2011 11:54:51
A ja nie mogę odesłać danych na nutriskin.

Wysyłam sms dokładnie tak jak chcieli w regulaminie i ciągle mam zwrotkę że błędna treść ...
:/
Niedługo koszt wysłanych sms przekroczy wartość balsamu emotka
0 0

monia24

#4392035 Napisano: 25.05.2011 11:56:42
badgirl napisał(a):

Wysyłam sms dokładnie tak jak chcieli w regulaminie i ciągle mam zwrotkę że błędna treść ...

mam to samo, super, na szlafrok zły paragon, na balsam nie mogę danych odesłąć, hahaha
0 0

#4392130 Napisano: 25.05.2011 12:19:40
Zaraz się wkurzę i wyślę dane do Agencji na maila...
0 0

blanca

#4392165 Napisano: 25.05.2011 12:24:06
monia24 napisał(a):

badgirl napisał(a):

mam to samo, super, na szlafrok zły paragon, na balsam nie mogę danych odesłąć, hahaha

A ja bez problemu odesłałam
0 0

#4392189 Napisano: 25.05.2011 12:30:18
Ela-
a odsyłałaś dziś czy wczoraj ?
0 0