Wkurza mnie...

Gość: grusia25

#4460365 Napisano: 18.06.2011 08:32:05
a mnie wkurza ,ze pomamgam innym a jak poprosze o pomoc to nie ma chętnych, chyba trzeba wyznawac zasadę: ''Umiesz liczyć licz na siebie''
albo lepsze ''Od dzisiaj swoje w kupkę czyjeś w du.kę emotka
0 0

Gość: ola2493

#4460367 Napisano: 18.06.2011 08:32:27
errorr napisał(a):

Na mojej ulicy zaczęli robić kanalizacje emotka Fajnie emotka Ale zostawili taką pompę dziś z rurkami plastikowymi w ziemi i pojechali emotka .Burczy to okropnie i jak tu spać przy otwartym oknie? Poszedłem to teraz wyłączyć emotka .Sąsiadka mi pomachała (ma małe dziecko). Wrócą w poniedziałek kopać to się chyba nic nie stanie jak włączę w niedziele na przykład o 4.00 rano (budzik nastawię) emotka Mają być od 7.00 w poniedziałek . No wkurzał mnie ten hałas emotka

dobry jesteś emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4460391 Napisano: 18.06.2011 08:40:21
errorr napisał(a):

Na mojej ulicy zaczęli robić kanalizacje emotka Fajnie emotka Ale zostawili taką pompę dziś z rurkami plastikowymi w ziemi i pojechali emotka .Burczy to okropnie i jak tu spać przy otwartym oknie? Poszedłem to teraz wyłączyć emotka .Sąsiadka mi pomachała (ma małe dziecko). Wrócą w poniedziałek kopać to się chyba nic nie stanie jak włączę w niedziele na przykład o 4.00 rano (budzik nastawię) emotka Mają być od 7.00 w poniedziałek . No wkurzał mnie ten hałas emotka

a jak coś zrobi wielkie BUM emotka emotka
0 0

dzasmina

#4460398 Napisano: 18.06.2011 08:43:38
wsciekly napisał(a):

errorr napisał(a):

e tam. jak przyjdą panowie w poniedziałek do pracy, to pewnie będą wdzięczni, że wyłączyłeś to coś, o czym oni zapomnieli ciesząc się rozpoczynającym weekendem emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4460406 Napisano: 18.06.2011 08:45:52
beniaminowa napisał(a):

muzulmanka napisał(a):

merynosek napisał(a):

mia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

W Tesco przy punkcie obsługi mozna to przeczytac ze jezeli sie pomylą zwracaja 3krotnosc roznicy..a mzoe byłą to 2 krotnosc..Nie pamięta i nie chce sie spierac ale ale zwracaja wiecej:)

W moim cudownym Tesco to ja tego napisu nigdzie nie widziałam... toć dawno by splajtowali emotka
Natomiast w Rzeszowie swego czasu, to nawet wykorzystałam tę ofertę emotka

Rzeszów? emotka Oj się tam działo daaawno temu emotka

A z tematu to sama siebie wkurzam...

co się u nas działo??? emotka emotka emotka

a mnie wkurza dwójka moich szkodników co z drobnostki robią wieeelką tragedię emotka

dramatyzujesz emotka pożyczyć Ci moich szkodników? ten większy jest gorszy emotka

zobaczycie jak będą nastolatkami emotka
Zatęsknicie za ich dziecinstwem emotka
A w temacie to właśnie mnie wkurza,że kurze nie wytarte , bo oj tam, jutro wytrę
0 0

merynosek

#4460466 Napisano: 18.06.2011 09:05:43
muzulmanka napisał(a):

co się u nas działo??? emotka emotka emotka

a mnie wkurza dwójka moich szkodników co z drobnostki robią wieeelką tragedię emotka

Widzę kolejną Krajankę emotka
Czasy studenckie niezapomniane emotka emotka emotka
0 0

Gość: errorr

#4460512 Napisano: 18.06.2011 09:21:50
dzasmina napisał(a):

wsciekly napisał(a):

errorr napisał(a):

e tam. jak przyjdą panowie w poniedziałek do pracy, to pewnie będą wdzięczni, że wyłączyłeś to coś, o czym oni zapomnieli ciesząc się rozpoczynającym weekendem emotka

Kurde..był już struż na rowerze emotka Włączył pompę a że wyjrzałem przez okno to zagadał do mnie czy nie widziałem nikogo koło tej pompy ?.Moja odpowiedź to :,,oczywiście kręciło się tutaj dużo ludzi ale w domu nic nie słyszę'' Zeszłem do niego a ten wariat zadzwonił przy mnie na straż miejską i policję żeby mieli na uwadze ten teren . Jak odjechał to wyłączyłem tę pompę emotka Pro forma,co by nie było że to ja emotka .
Jak zobaczę dziś straż lub psy to się wkurzę hi.hi.hi .
0 0

Gość: bc14

#4460531 Napisano: 18.06.2011 09:26:48
mia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

W Tesco przy punkcie obsługi mozna to przeczytac ze jezeli sie pomylą zwracaja 3krotnosc roznicy..a mzoe byłą to 2 krotnosc..Nie pamięta i nie chce sie spierac ale ale zwracaja wiecej:)

W moim cudownym Tesco to ja tego napisu nigdzie nie widziałam... toć dawno by splajtowali emotka

ale na co sie powolac w takiej sytuacji na ich regulamin?
0 0

mia

#4460549 Napisano: 18.06.2011 09:36:54
bc14 napisał(a):

mia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ale na co sie powolac w takiej sytuacji na ich regulamin?

Nie wiem, ale wtedy w Rzeszowie, to była regularna kolejka do BOK z produktami o zwroty emotka emotka
A w moim Tesco to już dwa razy się użerałam o cenę na półce, za każdym razem skutecznie, ale teraz po prostu wszystko ładuję pod czytnik i jak mi cena nie pasuje odstawiam na półkę. No chyba, że jakaś wyjątkowa atrakcja by była, to zrobię piekło emotka
Kiedyś sprawdziłam pełen wózek drobiazgów i ponad połowa miała inna cenę niż na półce! emotka Żeby było śmieszniej, to kilka rzeczy miało niższą cenę emotka
Generalnie u mnie w Tesco mają taki bajzel, że np. mojego męża, który nie kala się sprawdzaniem na czytniku, bym tam w życiu samego na zakupy nie posłała emotka
0 0

privatedo

#4460578 Napisano: 18.06.2011 09:47:33
Wkurza mnie nabijanie głosów... byłam taka naiwna emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: konkursy15

#4460594 Napisano: 18.06.2011 09:57:20
privatedo napisał(a):

Wkurza mnie nabijanie głosów... byłam taka naiwna emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

nie Ty jedna emotka emotka
0 0

Gość: bc14

#4460659 Napisano: 18.06.2011 10:35:23
miadziekuje za odpowiedz:)
0 0

Gość: rita888

#4460733 Napisano: 19.06.2011 05:21:49
Wkurza mnie, że mam okno na parterze od ulicy i jakieś głupki walnęli mi w szybę piłką w nocy i chyba zawiasy powyrywali emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4460744 Napisano: 19.06.2011 06:02:59
wkurza mnie, że gdy ktoś chce jakiś regulamin lub podpowiedź, to wie, że emotka nie odmówi

ale to nie znaczy, że można kogoś bezkarnie wyszydzać i poniewierać, bo to już przestaje być zabawne

dzięki privatedo, leoniu, aurorcia, martyn3ka emotka emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4460766 Napisano: 19.06.2011 06:46:57
wsciekly napisał(a):

wkurza mnie, że gdy ktoś chce jakiś regulamin lub podpowiedź, to wie, że emotka nie odmówi

ale to nie znaczy, że można kogoś bezkarnie wyszydzać i poniewierać, bo to już przestaje być zabawne

wcale się nie dziwię...
Nie przejmuj się głupimi docinkami. Niektórzy ludzie podnoszą w ten sposób własną samoocenę niestety...

Wkurza mnie mąż emotka standardowo..
0 0

pioge7

#4461093 Napisano: 19.06.2011 09:57:33
wkurza mnie że admini tej strony chyba śpią.... w ogóle nie interesują się juz chyba forum bo inni zaśmiecają inne tematy/wątki prośbami o głosy, pytaniami i innymi rzeczami a są przecież od tego oddzielne tematy. 0 karniaków od dawna. i ludzie wiedzą że mogą robić już co chcą emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

privatedo

#4461195 Napisano: 19.06.2011 10:31:41
efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

wcale się nie dziwię...
Nie przejmuj się głupimi docinkami. Niektórzy ludzie podnoszą w ten sposób własną samoocenę niestety...

Wkurza mnie mąż emotka standardowo..

Wkurza mnie, ze to tak zostalo odebrane emotka
nie zamierzalam z nikogo sie nasmiewac, bo nigdy tego nie robie i nie zamierzam, nawet za tzw. plecami nikogo nie obgaduje.
Wierszyk w dyskusjach powstal dla zartu, sam Wsciekly do niego sie dolaczyl, a teraz piszesz, ze ktos sie z Ciebie nasmiewa...
Jest mi bardzo przykro, ze tak to zostalo odebrane, a powinno wrecz odwrotnie, bo pisano np. o Twoich boskich nogach emotka
Jesli Cie urazilam tym co napisalam:

Wsciekly sie wsciekl w nadmiarze,
co on tej agencji tam pokaze

Zabral ze soba takze pudelko duze,
a w srodku wsciekle zatanczy na rurze

Gdy Wscieklego popiesci prad
komisja mu powie wypierniczaj stad
Ale uwaga! gdy Wscieklego popiesci na-piecie,
bedzie mial jeszcze wieksze wziecie

Bardziej chyba chodzilo o wypuklenie, jak przebic dziela zalaczone niejednokrotnie do odpowiedzi niz wysmiewanie Ciebie emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#4461205 Napisano: 19.06.2011 10:35:57
a mnie wkurza że muszę pozmywać naczynia emotka emotka emotka
i wkurza mnie że nie wygrałam jeszcze nigdzie zmywarki emotka emotka emotka
0 0

Gość: skorpionka82

#4461220 Napisano: 19.06.2011 10:39:14
cytrynkowa napisał(a):

a mnie wkurza że muszę pozmywać naczynia emotka emotka emotka
i wkurza mnie że nie wygrałam jeszcze nigdzie zmywarki emotka emotka emotka

też by się przydała emotka