Wkurza mnie...

Gość: brightwitch

#2467294 Napisano: 30.06.2009 09:20:29
A mnie wkurza pogoda - nie znoszę upałów emotka
0 0

Gość: fructisa

#2467458 Napisano: 30.06.2009 10:09:49
brightwitch napisał(a):

A mnie wkurza pogoda - nie znoszę upałów emotka

Też mnie to wkurza wrrr emotka
0 0

samantha22

#2467463 Napisano: 30.06.2009 10:11:18
swibek napisał(a):

sambolera napisał(a):

potworka napisał(a):

sambolera napisał(a):

potworka napisał(a):

a mnie wkurza konkurs nivea mezczyzna marzen...ludzie z okolic 25 miejsca maja 60tys. glosow... emotka pod koniec to beda miec milion chyba...szkoda tylko, ze odbieraja frajde i zabawe innym ludziom.... emotka

ale przeciez na miss pieknych nog ostatecznie zdecydowalo jury wiec nie ma sie co przejmowac. moze oni zweryfikuje glosy falszywe

hmmm...ale tu faceci tacy sami wiec jury nie bedzie...moze zweryfikuja... emotka

ale przeciez maja informatyka ktory rozpozna nieuczciwe glosy

dziwić się skąd mają tyle głosów.. heee zakładają fikcyjne konta na naszej klasie, podszywające się pod uczelnie, instytucje i urzędy i spamują tymi linkami na PW.. emotka jak ktoś odbiera wiadomość od takiej instytucji to ciekaw zagląda do środka!!

emotka niech nikt nie próbuje do mnie więcej wysyłać takiego SPAMU!! nie zagłosowałam i nie zagłosuję!!! emotka emotka

też takie cudo właśnie dostałam na nk emotka
0 0

Gość: halfpint

#2467499 Napisano: 30.06.2009 10:22:57
A mnie też właśnie konkursy zaczęły wkurzać, nic nie wygrywam, ani jak tworzę głupio, ani jak tworzę z weną, a wybór konkursów ostatnio nieciekawy... no i właśnie ludzie kombinują na wszelkie sposoby, żeby tylko wygrać, a ja na legalu to niewielkie szanse mam emotka
0 0

Gość: swibek

#2467510 Napisano: 30.06.2009 10:28:33
samantha22 napisał(a):

swibek napisał(a):

sambolera napisał(a):

potworka napisał(a):

sambolera napisał(a):

potworka napisał(a):

a mnie wkurza konkurs nivea mezczyzna marzen...ludzie z okolic 25 miejsca maja 60tys. glosow... emotka pod koniec to beda miec milion chyba...szkoda tylko, ze odbieraja frajde i zabawe innym ludziom.... emotka

ale przeciez na miss pieknych nog ostatecznie zdecydowalo jury wiec nie ma sie co przejmowac. moze oni zweryfikuje glosy falszywe

hmmm...ale tu faceci tacy sami wiec jury nie bedzie...moze zweryfikuja... emotka

ale przeciez maja informatyka ktory rozpozna nieuczciwe glosy

dziwić się skąd mają tyle głosów.. heee zakładają fikcyjne konta na naszej klasie, podszywające się pod uczelnie, instytucje i urzędy i spamują tymi linkami na PW.. emotka jak ktoś odbiera wiadomość od takiej instytucji to ciekaw zagląda do środka!!

emotka niech nikt nie próbuje do mnie więcej wysyłać takiego SPAMU!! nie zagłosowałam i nie zagłosuję!!! emotka emotka

też takie cudo właśnie dostałam na nk emotka

i to konto założył zapewne ktoś z klasy e-konkursowiczów.. bo ciekawe, że tak przypadkowo wysyła do osób z forum.. a skoro nie mam go w znajomych a ta osoba ma dostęp do osób z e-konków co są na naszej klasie to SPAMUJE!! emotka
0 0

Gość: aloevera

#2467517 Napisano: 30.06.2009 10:30:55
mnie wkurza, ze jak chce w cos kliknac to sie nie da tylko reklamy wyskakują, odświezam stronę ale to nic nie pomaga i musze sie naklikać kilkanaście razy, zeby wejsc w cokolwiek na tym forum emotka
0 0

Gość: AgaAga

#2467539 Napisano: 30.06.2009 10:38:25
Wkurzają mnie przekierowania emotka emotka emotka

Kilkanaście razy klikam w coś i wciąz otwierają mi się inne strony. Ja rozumiem, relkama, raz na jakiś czas, ale żeby to napisać, to musiałam przeglądarkę zmienić, bo na tamtej nie dało rady wejśc na forum emotka
0 0

Gość: annaroza

#2467554 Napisano: 30.06.2009 10:43:38
AgaAga napisał(a):

Kilkanaście razy klikam w coś i wciąz otwierają mi się inne strony. Ja rozumiem, relkama, raz na jakiś czas, ale żeby to napisać, to musiałam przeglądarkę zmienić, bo na tamtej nie dało rady wejśc na forum emotka

to samo. mpgę nawet klikać w te reklamy, ale nie da się tak zrobić żeby tylko raz kliknąć, a później już wejść tam gdzie sie chciało, a nie kilkanaście razy i bez efektu? emotka
0 0

cudaczek121

jasnoska

#2467587 Napisano: 30.06.2009 10:51:53
annaroza napisał(a):

AgaAga napisał(a):

to samo. mpgę nawet klikać w te reklamy, ale nie da się tak zrobić żeby tylko raz kliknąć, a później już wejść tam gdzie sie chciało, a nie kilkanaście razy i bez efektu? emotka

też mnie to bardzo wkurza emotka
0 0

#2467632 Napisano: 30.06.2009 11:03:16
cudaczek121 napisał(a):

a ja mam problem,bo nie mogę otwierać pw emotka

bo pewnie obok otwiera się ukryta reklama.. i blokuje.. emotka ja tam wszystko mogę.. mnie się reklamy boją!! emotka emotka
0 0

Gość: matejank

#2467639 Napisano: 30.06.2009 11:04:41
Żegnajcie konkursy z plus.pl...
Dziękujemy wszystkim, którzy nas regularnie odwiedzali. Serwis Konkursy dnia 30/06/2009 zostaje zamknięty. emotka emotka emotka
0 0

#2467647 Napisano: 30.06.2009 11:06:24
matejank napisał(a):

Żegnajcie konkursy z plus.pl...
Dziękujemy wszystkim, którzy nas regularnie odwiedzali. Serwis Konkursy dnia 30/06/2009 zostaje zamknięty. emotka emotka emotka

emotka a co to??? wakacje mają? emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#2467651 Napisano: 30.06.2009 11:07:37
To, że czas tak szybko leci emotka
0 0

Gość: tato999

#2467662 Napisano: 30.06.2009 11:11:10
a mnie wkurza tylko to że nie mogę codziennie się widzieć ze swoim chłopakiem
0 0

Gość: ewikewik

#2467695 Napisano: 30.06.2009 11:17:17
jasnoska napisał(a):

annaroza napisał(a):

AgaAga napisał(a):

Gdyby te strony jeszcze się włączyły to możnaby je po prostu wyłączyć. Ale one blokują całą stronę. WŚCIEC SIÊ MOŻNA! Zgłaszałam sprawę Adminom ale chyba kasa jest wazniejsza od komfortu korzystania ze strony...
0 0

Gość: ewikewik

#2467710 Napisano: 30.06.2009 11:20:27
Wkurzają mnie też niezdecydowane osoby, które zagadują z wymianą, a potem cudują: zdjęcia nie takie, może w innym świetle zdjęcia wyjdą inaczej, itp. A ja w pracy modzę firmowe pisma i nie mam możliwości 5 razy na dobę robic fotek w różnym oświetleniu.
0 0

Gość: marcepan1983

#2469722 Napisano: 01.07.2009 07:38:53
ewikewik napisał(a):

jasnoska napisał(a):

annaroza napisał(a):

AgaAga napisał(a):

Gdyby te strony jeszcze się włączyły to możnaby je po prostu wyłączyć. Ale one blokują całą stronę. WŚCIEC SIÊ MOŻNA! Zgłaszałam sprawę Adminom ale chyba kasa jest wazniejsza od komfortu korzystania ze strony...

Najgorsze jest to, że te reklamy są ukryte. gdziekolwiek na stronie klikniesz to i tak Cię przenosi na strone kapsla albo tesco. takie praktyki są nielegalne. zgłoście to reklamodawcą to na pewno już więcej takich reklam nie bedzie;]
0 0

Gość: taaga20

#2469730 Napisano: 01.07.2009 07:43:05
tato999 napisał(a):

emotka ja będziecie małżeństwem to będzie cię wkurzało że codziennie musisz na niego patrzeć emotka
0 0

Gość: matejank

#2469740 Napisano: 01.07.2009 07:50:40
taaga20 napisał(a):

tato999 napisał(a):

emotka ja będziecie małżeństwem to będzie cię wkurzało że codziennie musisz na niego patrzeć emotka

Święte słowa...
emotka
0 0