Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój to czasem nawet chce sprzedawać to co potencjalnie mam szanse wygrać... ehhh szkoda słow!
Gość: polec
Daj spokój. Spodziewałam się reakcji w stylu ... no kochanie, może dobrze zrobiłaś, a on mi tu na dzierganą serwetę wyjeżdza z takim czymś. Myślałam, ze mnie szlag trafi!!!. Nie ch się wypcha, wygram mu SPA za 3000zł, żeby mu sie zwrócio i żeby w jedną sobotę do pracy nie poszedł, ajk sobie je sprzeda!!. Ależ jestem wściekła. NA drzewa z tymi troglodytami
Gość: gocha26
do mnie dzwoniła, powiedziałam ze palę, a ona zapytała się czy miałam spotkanie z konsultantem czy kimś takim - odpowiedziałam ze nie - to ona stwierdziła że pewnie ankietę wypełniłam - potwierdziłam i się rozłączyła
nic więcej nie chciała wiedzieć, a ja nie chciałam kłamać że miałam jakąś rozmowę z konsultantem bo być może by się wydało - a ja nie lubię kłamać aż tak
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wiem, wiem. dla mnie te SPA to naprawde coś fajnego bo moge komuś albo prezent zrobić albo sobie megaprzyjemnośc na którą nie mogłabym sobie pewnie pozwolić... a tu tekst że 'lepiej sprzedać' i pewnie w konsekwencji kiełbasy za to kupić!?
Ja też nie, bo to droga zabawa, nie ukrywam, ale nie mogłam tego podzielić, ale w tym cały urok, że chciałam Komuś pomóc i zrobić dla Niej coś dobrego. Naprawdę się z tego ciesze, może to ja chociaż troszeczkę podbuduje, a tu mi mąż skrzydła uciął i walnął mną o ziemię. Ja rozumiem, ale on nie włożył w to ani krzty wysiłku, a prawa sobie rości jak do własności. Wrrr!!!
Gość: ati88
łooo przeciez to też jakby nie patrzeć to też Twoja praca była, bo musiałaś na to czas poświęcići w ogóle, jeszcze męża nie mam, ale kurcze też bym sie zdenerowała, ja jak zawsze wygrywam coś co już mam jakis kosmetyk czy coś to daje kolezanką, a mój tylko mi jęczy że może wkoncu coś męskiego bym wygrała xD
ale np denerwuje mnie jedna kolezanak jak jej cos dam to eh szkoda gadac, takie ciche dzieki i zaraz mówi to ile tego wygrałas ze mi dajesz. a jak wygrałam Ipoda i chciałam go sprzeac i dołozyć sobei troche kasy do laptopa to powiedziała ze materialiska jestem, bo chce sprzeać coś co otzrymałam za darmo i leiej zebym sie znią wymieniła i dała jej tego Ipoda a ona mi da mp3
Ludzie to mają krzywe akcje, ale po kim jak po kim, ale , ze mój mąż mnie tak zadziwi to sie nie spodziewałam. Tym bardziej, ze to pierwsza taka sytuacja, nie rozdaje na prawo i lewo, tylko mamie w zasadzie. A tu chciałm zrobić, coś dobrego, żeby pozytywna energia wróciła ze zdwojoną siła do wygrywania konkursów, a tu jeszcze to. Kosmos. Zaczynam się zastanawiać, czy w ogóle, warto Komuś pomagać, bo jeszcze robisz źle!.
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli wygrałaś w loterii to wygrana wchodzi do wspólności majątkowej, jeśli ją macie. Jeśli to był konkurs wiedzowy to jest Twoim majątkiem osobistym. Tak mi wychodzi z neta.
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
cudaczek121
Postów 6783
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
iganam-prawo prawem,a życie życiem.Każdy ma prawo robić ze swoimi wygranymi co chce,więc jeśli polec chciała podarować bon przyjaciółce,to mogła to zrobić
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wlasnie do mnie zadzwonila, nie pale i oczywiscie sie przyznalam
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kryska31
Gość: meeyka
mnie tez
Gość: moniaainom
Gość: aleks21
Gość: kitusbajdus
Gość: szunia
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez nie wiedziałam! nadal nie moge jej znalesc!