Wkurza mnie...

Gość: cobra176

#2975944 Napisano: 29.12.2009 06:05:42
ilonar2301 napisał(a):

mandaryna4 napisał(a):

facet mnie zostawił to niesprawiedliwe emotka

Faceci to dranie, mój mnie nie chce zostawić emotka emotka

ilonar zawsze to ty możesz go zostawić, a mandaryna nie wiele może już zrobić. Najlepiej zapomnieć emotka
0 0

Gość: snupy3

#2975976 Napisano: 29.12.2009 06:14:57
O ile na forum mnie takie rzeczy nie rażą to już w przypadku międzynarodowego konkursu wypadałoby
nie walić ortów w regulaminie.
http://orsay.sophisti.pl/i/regulamin_l/
Może wkurza to za dużo powiedziane,ale po oczach razi mnie to ich CHASŁO.
emotka
0 0

zaczytana-pola

#2975988 Napisano: 29.12.2009 06:17:36
snupy3 napisał(a):

O ile na forum mnie takie rzeczy nie rażą to już w przypadku międzynarodowego konkursu wypadałoby
emotka

emotka emotka emotka dobre, raczej nie wkurza, a rozbraja, śmieszy, zadziwia- czy Ci ludzie chodzili do szkoły? emotka
0 0

Gość: cobra176

#2975993 Napisano: 29.12.2009 06:18:34
snupy3 napisał(a):

emotka

no rzeczywiście troszkę... nie tak emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2976007 Napisano: 29.12.2009 06:21:59
ilonar2301 napisał(a):

A Ty co, ubezwłasnowolniona jesteś, że czekasz, aż on Cię zostawi? Jak tak Ci na tym rozstaniu zależy, to sama się zdecyduj na jakiś krok! No, ale oczywiście - księżniczka czeka, bo przecież musi być to z winy faceta, a jakże!
...a później będzie: widzicie? Zostawił mnie, ale świnia!

emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2976021 Napisano: 29.12.2009 06:24:18
cobra176 napisał(a):

snupy3 napisał(a):

emotka

no rzeczywiście troszkę... nie tak emotka

o .holera... emotka
0 0

zaczytana-pola

#2976039 Napisano: 29.12.2009 06:27:12
cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A Ty co, ubezwłasnowolniona jesteś, że czekasz, aż on Cię zostawi? Jak tak Ci na tym rozstaniu zależy, to sama się zdecyduj na jakiś krok! No, ale oczywiście - księżniczka czeka, bo przecież musi być to z winy faceta, a jakże!

emotka

Niestety w życiu nie jest tak łatwo cb656. Więc czasem warto zastanowić się nad tym, co się napisze...
0 0

#2976072 Napisano: 29.12.2009 06:33:30
ilonar2301 napisał(a):

cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

...a później będzie: widzicie? Zostawił mnie, ale świnia! emotka

Niestety w życiu nie jest tak łatwo cb656. Więc czasem warto zastanowić się nad tym, co się napisze...

Rety, Ilonka, ale kto z nas dwojga narzeka?! emotka
0 0

zaczytana-pola

#2976078 Napisano: 29.12.2009 06:35:26
cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

...a później będzie: widzicie? Zostawił mnie, ale świnia! emotka

Heh, ja narzekam, ponieważ mam powody, Ty narzekasz na mnie emotka
0 0

#2976108 Napisano: 29.12.2009 06:42:08
ilonar2301 napisał(a):

cb656 napisał(a):

To jakieś nieporozumienie chyba... emotka
Czy ktoś tu widzi moje narzekanie na Ilonkę? Proszę, ręka w górę.... nie widzę, kto się wstrzymał? ...nie widzę.

Widzisz? Ja nie narzekam, ja wyśmiewam Twoje podejście do tematu i kpię. A to, przyznasz chyba, drobna różnica. emotka
0 0

mio

#2976161 Napisano: 29.12.2009 06:54:41
emanuela24 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

emotka

hm to wybacz o co chodzi ?? jesteś zależna finansowo?? (chociaż i do takich sytuacji nie mam szacunku - nazwałabym jakoś takie panie które wieszają się na szyi faceta i same sobie poradzić nie potrafią)
bo dla mnie to proste nie chce być z kimś to się rozstajemy i po sprawie a nie czekam aż np wpadnę i będzie dziecko całe życie cierpiało że z rozbitej rodziny jest, lub nie wie co to miłość bo rodzice stale się tłukli ( w ten sposób tylko krzywdzisz przyszłe potomstwo) emotka
wybacz ale bardzo nieodpowiedzialne podejście do życia masz

ze sie wetne... piszesz ze nie masz szacunku do takich sytuacji gzie kobieta jest zalezna finansowo od mezczyzny. ja jestem zalezna bo wychowuje 2letnia corke,wiec jakby nie bylo jestem zalezna bo nie pracuje (tylko dorywczo na weekendy) i nie mam wlasnych wiekszych dochodow.Tzn ze nie masz do mnie szacunku? tak to zrozumialam...

w temacie wkurza mnie ze sie choinka na mnie przewrocila i to dwa razy czesc bombek sie potlukto
0 0

cudaczek121

#2976162 Napisano: 29.12.2009 06:55:05
mandaryna4 napisał(a):

facet mnie zostawił to niesprawiedliwe emotka

przykro mi,tym bardziej,że macie chyba małe dziecko emotka
0 0

#2976190 Napisano: 29.12.2009 07:03:51
mio napisał(a):

w temacie wkurza mnie ze sie choinka na mnie przewrocila i to dwa razy czesc bombek sie potlukto

...skoro na Tobie się potłukły, z tego wniosek, że jesteś twardziel-kobita i to już optymistyczne emotka
bo dasz sobie radę w życiu i nie wymiękasz w zetknięciu z przeciwnościami losu, jak byle bombka emotka
0 0

mio

#2976218 Napisano: 29.12.2009 07:12:51
emanuela24 napisał(a):

mio napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

emotka

hm to wybacz o co chodzi ?? jesteś zależna finansowo?? (chociaż i do takich sytuacji nie mam szacunku - nazwałabym jakoś takie panie które wieszają się na szyi faceta i same sobie poradzić nie potrafią)
bo dla mnie to proste nie chce być z kimś to się rozstajemy i po sprawie a nie czekam aż np wpadnę i będzie dziecko całe życie cierpiało że z rozbitej rodziny jest, lub nie wie co to miłość bo rodzice stale się tłukli ( w ten sposób tylko krzywdzisz przyszłe potomstwo) emotka

ze sie wetne... piszesz ze nie masz szacunku do takich sytuacji gzie kobieta jest zalezna finansowo od mezczyzny. ja jestem zalezna bo wychowuje 2letnia corke,wiec jakby nie bylo jestem zalezna bo nie pracuje (tylko dorywczo na weekendy) i nie mam wlasnych wiekszych dochodow.Tzn ze nie masz do mnie szacunku? tak to zrozumialam...

to jest całkowicie inna sytuacja
nie szanuje kobiet które są nieszczęśliwe , nie chcą być z facetem, wręcz czasami go nienawidzą a nie potrafią odejść ze względów finansowych - czyli hm... jakby to napisać żyją z facetem tylko dla kasy żeby przeżyć (jakoś to się nazywa - sponsoring?? czy nazwij to jak chcesz) - nie widzisz różnicy ??
czym innym jest żona wychowująca wspólne potomstwo czym innym utrzymanka - zależna finansowo dziewczyna - widać młodziutka (po awatarze i wypowiedziach to stwierdzam) chociaż nie wiem jakie są powody dla których nie odchodzi od faceta - być może nie chodzi o kasę nie osądzam - ale będzie płacz i zgrzytanie zębami jeśli tak jest i pojawi sie dziecko uwiąże sie z facetem którego nie kocha i nawet gdy nie zostaną razem zawsze to dziecko będzie ich łączyło (sugeruje po wypowiedzi że on nie chce jej zostawić - jakąś umęczoną w tym związku jest)
sama byłam na utrzymaniu męża jakieś 2 lata emotka ale powtarzam męża z którym jestem szczęśliwa

emotka

rozumiem emotka jesli chodzi o wypowiedz o byciu z facetem dla kasy bedac nieszczesliwa to popieram...ale sa tez rozne sytuacje
p.s. a lat mam 22 ale o dowod mnie prosza jak np chce wejsc do klubu emotka
0 0

mio

#2976221 Napisano: 29.12.2009 07:13:39
cb656 napisał(a):

mio napisał(a):

...skoro na Tobie się potłukły, z tego wniosek, że jesteś twardziel-kobita i to już optymistyczne emotka
bo dasz sobie radę w życiu i nie wymiękasz w zetknięciu z przeciwnościami losu, jak byle bombka emotka

emotka emotka emotka a jak! emotka
i nawet mnie nie drasnęły
0 0

Monika11

#2976306 Napisano: 29.12.2009 07:34:17
emanuela24 napisał(a):

wkurza mnie to że mi źle zacytowało emotka

oj Emi to Ty masz 22 lata młody kurczaczek jesteś emotka emotka
0 0

is77

#2976312 Napisano: 29.12.2009 07:37:41
nie będe cytować, zeby nie tworzyc piramidy wielkiej, ale:
1. czasami żona jest nieszczęsliwa w małżeństwie, wychowuje dziecko, jest zależna i cholernie nieszczęsliwa w tym układzie - a nie moze się wydostać z niego
2. Decyzja o rozstaniu/rozwodzie nie zawsze jest taka łatwa jak sie wydaje, zwłaszcza gdy w grę wchodzi rzeczywiście kasa albo dzieci, albo inne rzeczy, do których inni nie mają wglądu (chociażby mieszkanie, bo na ulicę nikt nie pójdzie)
3. jak mam zdychać z głodu albo być z facetem, który mi pomoże finansowo, to uwierzcie, wolałabym jeszcze trochę pożyc

to takie moje obserwacje ot tak sobie
a. jestem po rozwodzie, więc umiem się rozstać
b. pracuje i sama się utrzymuję
0 0

is77

#2976322 Napisano: 29.12.2009 07:39:25
ps. wyszłam za mąż z wielkiej miłości emotka emotka
i ztego co zostało? za przeproszeniem nie będe się wypowiadac emotka
i dziecko jest z tego związku

nie wszystko się da określić kolorem albo białym albo czarnym jeśli idzie o związki
0 0

zaczytana-pola

#2976370 Napisano: 29.12.2009 07:58:49
emanuela24 napisał(a):

Napisałam tylko co mnie wkurza, moje życie moja sprawa- Twoje słowa potrafią zaboleć.
Ja nie jestem z facetem dla kasy i nie mogłabym być z kimkolwiek tylko dla kasy. Nie należę do takich kobiet. Widać mało wiesz o życiu i o relacjach między dwojgiem ludzi. Nie życzę Ci, żebyś kiedyś miała się o tym przekonać na własnej skórze uwierz mi.
Ten temat uznaję ze swojej strony za zamknięty na FORUM.

is77 napisał(a):

ps. wyszłam za mąż z wielkiej miłości emotka emotka
i ztego co zostało? za przeproszeniem nie będe się wypowiadac emotka
i dziecko jest z tego związku

nie wszystko się da określić kolorem albo białym albo czarnym jeśli idzie o związki

is77 zgadzam się z Tobą. Nie ma rzeczy ani relacji białych albo czarnych, zdarzają się i szare...
cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

cb656 napisał(a):

To jakieś nieporozumienie chyba... emotka
Czy ktoś tu widzi moje narzekanie na Ilonkę? Proszę, ręka w górę.... nie widzę, kto się wstrzymał? ...nie widzę.

Widzisz? Ja nie narzekam, ja wyśmiewam Twoje podejście do tematu i kpię. A to, przyznasz chyba, drobna różnica. emotka

cb656 skoro kpisz, Twoja sprawa. Dla mnie to nie temat do kpienia.
0 0

#2976398 Napisano: 29.12.2009 08:12:25
ilonar2301 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Ja nie narzekam, ja wyśmiewam Twoje podejście do tematu i kpię. A to, przyznasz chyba, drobna różnica. emotka

cb656 skoro kpisz, Twoja sprawa. Dla mnie to nie temat do kpienia.

Jeśli nie jest to dla Ciebie temat do kpin, to bądź łaskawa ostrożniej dobierać słowa do opisania tego, co Cię boli, pamiętając, że każdy ma prawo do własnej oceny. A zaczęło się od tego zdania:
ilonar2301 napisał(a):

Nie ma sensu przeciągać tej jałowej pseudodyskusji, która jak widzę do niczego nie prowadzi. Twój facet nie chce Cię zostawić, a Ty z tego powodu rozpaczasz. Wynika z tego jednoznacznie, że chciałabyś, by Cię zostawił.... Dla mnie to niezrozumiałe. Kpię z tego pokręcenia. Kropka.
0 0