Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cobra176
ilonar zawsze to ty możesz go zostawić, a mandaryna nie wiele może już zrobić. Najlepiej zapomnieć
Gość: snupy3
nie walić ortów w regulaminie.
http://orsay.sophisti.pl/i/regulamin_l/
Może wkurza to za dużo powiedziane,ale po oczach razi mnie to ich CHASŁO.
zaczytana-pola
Postów 11534
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cobra176
no rzeczywiście troszkę... nie tak
Gość: cb656Old
A Ty co, ubezwłasnowolniona jesteś, że czekasz, aż on Cię zostawi? Jak tak Ci na tym rozstaniu zależy, to sama się zdecyduj na jakiś krok! No, ale oczywiście - księżniczka czeka, bo przecież musi być to z winy faceta, a jakże!
...a później będzie: widzicie? Zostawił mnie, ale świnia!
Gość: mariolakal
o .holera...
zaczytana-pola
Postów 11534
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety w życiu nie jest tak łatwo cb656. Więc czasem warto zastanowić się nad tym, co się napisze...
Rety, Ilonka, ale kto z nas dwojga narzeka?!
zaczytana-pola
Postów 11534
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Heh, ja narzekam, ponieważ mam powody, Ty narzekasz na mnie
To jakieś nieporozumienie chyba...
Czy ktoś tu widzi moje narzekanie na Ilonkę? Proszę, ręka w górę.... nie widzę, kto się wstrzymał? ...nie widzę.
Widzisz? Ja nie narzekam, ja wyśmiewam Twoje podejście do tematu i kpię. A to, przyznasz chyba, drobna różnica.
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ze sie wetne... piszesz ze nie masz szacunku do takich sytuacji gzie kobieta jest zalezna finansowo od mezczyzny. ja jestem zalezna bo wychowuje 2letnia corke,wiec jakby nie bylo jestem zalezna bo nie pracuje (tylko dorywczo na weekendy) i nie mam wlasnych wiekszych dochodow.Tzn ze nie masz do mnie szacunku? tak to zrozumialam...
w temacie wkurza mnie ze sie choinka na mnie przewrocila i to dwa razy czesc bombek sie potlukto
cudaczek121
Postów 6794
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przykro mi,tym bardziej,że macie chyba małe dziecko
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
...skoro na Tobie się potłukły, z tego wniosek, że jesteś twardziel-kobita i to już optymistyczne
bo dasz sobie radę w życiu i nie wymiękasz w zetknięciu z przeciwnościami losu, jak byle bombka
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem
p.s. a lat mam 22 ale o dowod mnie prosza jak np chce wejsc do klubu
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i nawet mnie nie drasnęły
Monika11
Postów 7706
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj Emi to Ty masz 22 lata młody kurczaczek jesteś
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. czasami żona jest nieszczęsliwa w małżeństwie, wychowuje dziecko, jest zależna i cholernie nieszczęsliwa w tym układzie - a nie moze się wydostać z niego
2. Decyzja o rozstaniu/rozwodzie nie zawsze jest taka łatwa jak sie wydaje, zwłaszcza gdy w grę wchodzi rzeczywiście kasa albo dzieci, albo inne rzeczy, do których inni nie mają wglądu (chociażby mieszkanie, bo na ulicę nikt nie pójdzie)
3. jak mam zdychać z głodu albo być z facetem, który mi pomoże finansowo, to uwierzcie, wolałabym jeszcze trochę pożyc
to takie moje obserwacje ot tak sobie
a. jestem po rozwodzie, więc umiem się rozstać
b. pracuje i sama się utrzymuję
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ztego co zostało? za przeproszeniem nie będe się wypowiadac
i dziecko jest z tego związku
nie wszystko się da określić kolorem albo białym albo czarnym jeśli idzie o związki
zaczytana-pola
Postów 11534
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałam tylko co mnie wkurza, moje życie moja sprawa- Twoje słowa potrafią zaboleć.
Ja nie jestem z facetem dla kasy i nie mogłabym być z kimkolwiek tylko dla kasy. Nie należę do takich kobiet. Widać mało wiesz o życiu i o relacjach między dwojgiem ludzi. Nie życzę Ci, żebyś kiedyś miała się o tym przekonać na własnej skórze uwierz mi.
Ten temat uznaję ze swojej strony za zamknięty na FORUM.
is77 zgadzam się z Tobą. Nie ma rzeczy ani relacji białych albo czarnych, zdarzają się i szare...
cb656 skoro kpisz, Twoja sprawa. Dla mnie to nie temat do kpienia.
Jeśli nie jest to dla Ciebie temat do kpin, to bądź łaskawa ostrożniej dobierać słowa do opisania tego, co Cię boli, pamiętając, że każdy ma prawo do własnej oceny. A zaczęło się od tego zdania: Nie ma sensu przeciągać tej jałowej pseudodyskusji, która jak widzę do niczego nie prowadzi. Twój facet nie chce Cię zostawić, a Ty z tego powodu rozpaczasz. Wynika z tego jednoznacznie, że chciałabyś, by Cię zostawił.... Dla mnie to niezrozumiałe. Kpię z tego pokręcenia. Kropka.