Wkurza mnie...

Gość: polec

#2982010 Napisano: 31.12.2009 02:29:42
Ależ jestem wściakła. Kupiłam orzeszki z felix i chciałam wpisać kod na stronie i zonk,strona nie chodzi, ale masakra!!!!!!!!!!!!1, zaraz im napisze takiewgo e-maila, ze im w piety pójdzie!!!!!!!!!!!

www.przygodazfelix.pl u was też nie chodzi ???
0 0

abodak

#2982012 Napisano: 31.12.2009 02:31:21
polec napisał(a):

Ależ jestem wściakła. Kupiłam orzeszki z felix i chciałam wpisać kod na stronie i zonk,strona nie chodzi, ale masakra!!!!!!!!!!!!1, zaraz im napisze takiewgo e-maila, ze im w piety pójdzie!!!!!!!!!!!

nie emotka
0 0

Gość: korni84

#2982035 Napisano: 31.12.2009 02:41:40
ciepalka napisał(a):

wkurza mnie chlapa za oknem wrrr emotka

a u mnie mnóstwo śniegu emotka emotka i nic mnie nie wkurza emotka emotka emotka
0 0

avatea

#2982038 Napisano: 31.12.2009 02:42:21
abodak napisał(a):

polec napisał(a):

nie emotka

Fatal error: Uncaught exception 'Doctrine_Connection_Sqlite_Exception' with message 'SQLSTATE: General error: 14 unable to open database file' in /home/intersnack/ftp/library/Doctrine/Doctrine/Connection.php:1084 Stack trace: #0 /home/intersnack/ftp/library/Doctrine/Doctrine/Connection.php(1068): Doctrine_Connection->rethrowException(Object(PDOException), Object(Doctrine_Connection_Sqlite)) #1 /home/intersnack/ftp/library/Doctrine/Doctrine/Cache/Db.php(195): Doctrine_Connection->exec('DELETE FROM fel...') #2 /home/intersnack/ftp/application/Bootstrap.php(105): Doctrine_Cache_Db->deleteAll() #3 /home/intersnack/ftp/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(636): Bootstrap->_initDoctrine() #4 /home/intersnack/ftp/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(589): Zend_Application_Bootstrap_BootstrapAbstract->_executeResource('doctrine') #5 /home/intersnack/ftp/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(553): Zend_Application_Bootstrap_BootstrapAbstract->_bootstrap(NULL) #6 /ho in /home/intersnack/ftp/library/Doctrine/Doctrine/Connection.php on line 1084
takie coś wyskakuje
0 0

olus15

#2982043 Napisano: 31.12.2009 02:44:13
korni84 napisał(a):

ciepalka napisał(a):

wkurza mnie chlapa za oknem wrrr emotka

a u mnie mnóstwo śniegu emotka emotka i nic mnie nie wkurza emotka emotka emotka

o śnieg to u mnie też śliczny
0 0

#2982049 Napisano: 31.12.2009 02:47:03
avatea napisał(a):

abodak napisał(a):

polec napisał(a):

nie emotka

Fatal error: Uncaught exception 'Doctrine_Connection_Sqlite_Exception' with message 'SQLSTATE: General error: 14 unable to open database file' in /home/intersnack/ftp/library/Doctrine/Doctrine/Connection.php:1084 Stack trace: #0 /home/intersnack/ftp/library/Doctrine/Doctrine/Connection.php(1068): Doctrine_Connection->rethrowException(Object(PDOException), Object(Doctrine_Connection_Sqlite)) #1 /home/intersnack/ftp/library/Doctrine/Doctrine/Cache/Db.php(195): Doctrine_Connection->exec('DELETE FROM fel...') #2 /home/intersnack/ftp/application/Bootstrap.php(105): Doctrine_Cache_Db->deleteAll() #3 /home/intersnack/ftp/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(636): Bootstrap->_initDoctrine() #4 /home/intersnack/ftp/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(589): Zend_Application_Bootstrap_BootstrapAbstract->_executeResource('doctrine') #5 /home/intersnack/ftp/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(553): Zend_Application_Bootstrap_BootstrapAbstract->_bootstrap(NULL) #6 /ho in /home/intersnack/ftp/library/Doctrine/Doctrine/Connection.php on line 1084
takie coś wyskakuje

mam to samo, wrrr!!!!. Ależ jestem wściakła, to kpiny są jakieś!!
0 0

Gość: cieja

#2982064 Napisano: 31.12.2009 02:55:29
a ja się wyżalę o ! prawie wszyscy znajomi idą razem na Sylwestra a ja niestety nie dostałam zaproszenia emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2982073 Napisano: 31.12.2009 03:00:00
polec napisał(a):

wrrr!!!!. Ależ jestem wściakła, to kpiny są jakieś!!

Nia wściakaj sia, szkada zdrawia, dziawczano, dabrza Cia radza - odpaść sabia na jakiaś czas... emotka emotka
0 0

abodak

#2982076 Napisano: 31.12.2009 03:00:30
cieja napisał(a):

a ja się wyżalę o ! prawie wszyscy znajomi idą razem na Sylwestra a ja niestety nie dostałam zaproszenia emotka

nie martw się,to oni powinni żałować
0 0

#2982080 Napisano: 31.12.2009 03:02:14
cieja napisał(a):

Nie martw się! To oni mają teraz ciężko - muszą żyć ze świadomością, że nie zasłużyli sobie na Twoje towarzystwo emotka
0 0

#2982092 Napisano: 31.12.2009 03:11:20
cb656 napisał(a):

polec napisał(a):

wrrr!!!!. Ależ jestem wściakła, to kpiny są jakieś!!

Nia wściakaj sia, szkada zdrawia, dziawczano, dabrza Cia radza - odpaść sabia na jakiaś czas... emotka emotka

dzięki, ale marne to twoje pocieszenie, ehhh. Nawet dalekowschodni akcent z literką a emotka , nie działa , a jak chcesz to ja Ci po góralsku zarzucę , ewentualnie ślaski mam jeszcze w ofercie
:)
0 0

#2982167 Napisano: 31.12.2009 03:42:20
polec napisał(a):

dzięki, ale marne to twoje pocieszenie, ehhh. Nawet dalekowschodni akcent z literką a emotka , nie działa , a jak chcesz to ja Ci po góralsku zarzucę , ewentualnie ślaski mam jeszcze w ofercie

emotka
....będzie dobrze, otwórz okno, pooddychaj głęboko, zatańcz boso na dywanie, idź z butelką szampana na korytarz, zbrataj się z sąsiadami, wyciągnij ich na szaloną zabawę pod gołym niebem, a rano wracaj ze śpiewem na ustach i lekkością w duszy, pozdrawiając wracających z pracy piekarzy
emotka
0 0

#2982187 Napisano: 31.12.2009 03:58:26
cb656 napisał(a):

polec napisał(a):

emotka
....będzie dobrze, otwórz okno, pooddychaj głęboko, zatańcz boso na dywanie, idź z butelką szampana na korytarz, zbrataj się z sąsiadami, wyciągnij ich na szaloną zabawę pod gołym niebem, a rano wracaj ze śpiewem na ustach i lekkością w duszy, pozdrawiając wracających z pracy piekarzy
emotka

heheh, przynajmniej się uśmiałam. To było już dużo lepsze. Dziękuję!. Pozdrawiam i życzę Szampańskiej Zabawy Sylwestrowej, bo ja niestety z moim małym synkiem dwulatkiem spędzam sylwestra, ehh.
0 0

golcia20

#2982200 Napisano: 31.12.2009 04:10:13
polec napisał(a):

cb656 napisał(a):

polec napisał(a):

emotka
emotka

heheh, przynajmniej się uśmiałam. To było już dużo lepsze. Dziękuję!. Pozdrawiam i życzę Szampańskiej Zabawy Sylwestrowej, bo ja niestety z moim małym synkiem dwulatkiem spędzam sylwestra, ehh.

Polec Kochana ja moją dwulatkę zostawiam pod czułą opieką Babci emotka

A Ciebie za rok zapraszam do mnie ze swoim wówczas trzylatkiem to potańczy z moją wówczas też trzylatką, a my sobie pogadamy, pośpiewamy- nie koniecznie konkursowo, bo mój talent wokalny doceniam chyba jedynie ja sama... no cóż jest bezkonkurencyjny emotka emotka
0 0

golcia20

#2982203 Napisano: 31.12.2009 04:12:01
golcia20 napisał(a):

polec napisał(a):

cb656 napisał(a):

polec napisał(a):

emotka
emotka

Polec Kochana ja moją dwulatkę zostawiam pod czułą opieką Babci emotka

A Ciebie za rok zapraszam do mnie ze swoim wówczas trzylatkiem to potańczy z moją wówczas też trzylatką, a my sobie pogadamy, pośpiewamy- nie koniecznie konkursowo, bo mój talent wokalny doceniam chyba jedynie ja sama... no cóż jest bezkonkurencyjny emotka emotka

A zapomniałabym zakończę rok na forum słowami, że jak maluchy usną to zdążymy sobie golnąć i polec... tak co by tradycji forumowej stało się zadość emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#2982295 Napisano: 31.12.2009 04:59:03

A zapomniałabym zakończę rok na forum słowami, że jak maluchy usną to zdążymy sobie golnąć i polec... tak co by tradycji forumowej stało się zadość emotka emotka
tradycyjnie już zapraszam na moje naleweczki - do wyboru, do koloru!
a wkurza mnie to..., co Polec też wkurza! - łączę się z Tobą, Kochana, w tym wkurzeniu... emotka emotka emotka emotka
0 0

#2982340 Napisano: 31.12.2009 05:21:53
bruce napisał(a):

a wkurza mnie to..., co Polec też wkurza! - łączę się z Tobą, Kochana, w tym wkurzeniu... emotka emotka emotka emotka

Jesteście cudne, chyba Sylwestra tym razem spędzimy na forum emotka , jak maluchy nam usną. Golciu kochana, masz nieocenioną instytucję babci emotka .
Ja mam adwokat jak macie ochotę to zapraszam z całego serducha emotka . A wtedy to już w ogóle możemy golnąć zdrowo i później polec na moje czyste łóżka, heheh.

Buziaki dla Was , jesteście cudowne!
0 0

#2982341 Napisano: 31.12.2009 05:22:41
A w temacie felix daje mnie wkurza i napisałam im wiadomość na stronie felix !!!,. wrr!!
0 0

#2982349 Napisano: 31.12.2009 05:25:06
bruce napisał(a):

Bruce, a na twoją nalewkę to się naprawdę nie umiem doczekać kiedyś. buzaiki dla Ciebie
0 0

Gość: grancias

#2982397 Napisano: 31.12.2009 05:43:48
A mnie przed chwilą wkurzył konkurs Podniebny pościg VECTRY:

http://www.vectra.pl/konkursy,1,6,0.html

Chce wysłać zgłoszenie i zonk. Nie można bo konkurs się niby zakończył ;/ W regulaminie piszę, że konkurs miał trwać do 31 grudnia włącznie !!! Chyba za wcześnie zaczęli Sylwestra świętować !!!

0 0